Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 27 212
  • 433
  •   2
Отговори
# 420
  • Варна
Е ти не им ли вдигна патардия? Аз не бих си замълчала.

# 421
Е ти не им ли вдигна патардия? Аз не бих си замълчала.
Не си спомням, честно казано, но от тогава съм ги отписала.

# 422
Aвин са много зле, Алеса са класи над тях.

# 423
Получих тази

Никак не е лоша, има подплата, цветът и мятерията са добри.

Малко извън темата - за Авин - понеже там няма ясни правила и се чудя 10% ли е максималната отстъпка или мога да питам за 15, има ли някой с 15%?

# 424
В Авин дават ли изобщо такива отстъпки?

# 425
От време на време пускат такива намаления в сайта им. За постоянни не съм чула ..

# 426
Търсят си моделиер , нали уж Мими мислеше моделите ?
Имат три обяви в Джобс .

# 427
Търсят си моделиер , нали уж Мими мислеше моделите ?
Имат три обяви в Джобс .
  Имат,ама за пари никъде не пишат..

# 428
Моделиер и дизайнер са две различни неща.

# 429
Гледах в кафяво, че има налично едното палто, за което се чудих в по-светлия цеят - бежово. Обаче така и не се навих да поръчам, защото ми се струва права кройка, и като се закопчее да не стои като чувал. А все пак, който носил разкопчано… носил до сега. От авин обаче поръчах якето 3 сезона, хем вече имам доста… даже прекалено много, но много ми хареса. Все пак, някой получи ли на алеса палтото и може ли да каже как стои закопчано? Интересно ми е да го видя на реална снимка.

# 430
Вчера успях да поръчам от кафявото полто. И на мен ми се искаше бежовото, но  ако не ми хареса ще го върна веднага. На почти всички снимки в сайта палтото е наметнато и изобщо не става ясно как изглежда облечено и закопчано, поне да го видя на живо и да го пробвам. Дава ми доставка в началото на декември.

# 431
Значи до сега не е било да нямам нито 1 поръчка от колекция, този път и аз ще счупя рекорд. Отказа ме и със срока. Аз точно затова вече не правя такива импулсивни поръчки.
P.s. според мен точно моделиерът създава нови кройки и модели. Мими се е поизчерпала, явно се усеща и тя. Предполагам, че и по поръчките го виждат…

# 432
Да моделиера ги създава реално дрехите от скиците на дизайнера,който ги измисля .Не малко Posh ,тя тотално се е изчерпа ,те големите дизайнери имат екипи от дизайнери с различни идеи ,които мислят колекциите ,няма как един човек да измисля 3 колекции на година .Тв не ги и измисля те копират от тенденциите които излизат и само изменят или слагат някой неща

# 433
Еми, зарова и поръчах авинското. Хем нямам такова, хем може да се носи отделно, или заедно двете части, пасва си с по-спортна обувка или по-елегантна. Това търся аз. Не нещо, което съм го имала от првди 10 години и сега в деуг десен… Накъртиха ми. Съжалявам, че се изказвам така крайно, и да, Авин не могат на малкия пръст да им стъпят по обслужване, но мога да ви снимам късото черно яке, което последно получих от тях… Ами, платих си доставката, да, но за мен е все тая дали ще я платя отгоре или алесите ки я слагат вътре в цената. На авин сега поръчвам както едно време при алесите - виждам го и знам, че ще ми стои перфектно. Това ме спря да поръчвам от алесите. Вече не е “по-красиви” на живо. Размерите не мога да си ги оцеля, всяка дреха си е за нея си като размер. Аз като свикна да си пазарува пт някъде, или дори фризьора не си го сменям с години. Чак ми е тъжно донякъде, но не мога да дам 400лв за палто или яке, което стои като чувал…

Общи условия

Активация на акаунт