Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 16

• 38 276
  • 585
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Благодаря, поръчах дънките в М , но като цяло С-ките ми стягат понякога . Надявам се да са удобни, утре ще видя.

# 571
  • Варна
Кога ще е намалението? Сложила съм 2-3 неща в кошницата и се чудя да чакам ли.

# 572
Тези дни ще има  намаление.

# 573
За НГ цените нагоре.Закръглено нагоре на 99% от атикулите.
Имат ли право? ! То нявсякъде ще стане така Sad Ако нещо е било 34.20евро ,сега направо е 35,вместо 34?Излагация на 6 за жълти стотинки.

Малко извън темата, но това масово го забелязвам като практика, а противоречи на закона. Има ли начин да се подаде сигнал без човек да има скрийншотове/снимки на предишните цени? Лично аз не документирам всяка една цена, която срещам, но помня кое колко струва поне горе-долу и виждам разлики, които, макар и малки, се отразяват на финансите на човек като теглиш чертата, а и, ще се повторя, в момента точно нямат и право.

# 574
Скоро не се очаква да пазарувам .

# 575
  • Варна
Аз изхарчих парите докато си пуснат намалението. Реших с заложа на тихия лукс тоя път с мерино, кашмир и вълна, а не да си давам парите за полиестери с огромни емблеми и принтове.

# 576
Сигурно пак ще са предимно кроп топове, бански и плажни неща на намалението

# 577
Тази вечер ще е намалението .. Аз ще хвърля едно око. Didi, сподели какво си взе?

# 578
  • Варна
Взех си от modivo, oysho, jaki london разни сетчета и пуловери от хубави материи.
Тая вечер ще е намалението.

# 579
Проблемът ми е ,че нищо не ми хареса …..

# 580
  • Стара Загора
Аз си сложих това и ми стига.

# 581
Аз ще си поръчам 5,6 неща,но после и 1 ,ако запазя ще е добре. Вече съм претрупана с тяхни дрехи.Не продавам почти и взимам само най-удобните за да ги нося ежедневно.

# 582
Не знам защо тези стари неща не ги пуснат на 50 процента и да ги махат , от преди 10 г .

# 583
  • Варна
Естествено нещата, които исках, не са намалени. Тези си изсмуках от пръстите...да видим.

# 584
  • Стара Загора
Аз последно това оставих. Чудех се за бански, но като си спомня какви хубави си взех миналото лято два пъти по-евтини се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт