България търси талант - сезон 9

• 10 145
  • 174
  •   1
Отговори
# 105
И аз метнах един глас за нея, нейното е талант, на другите е обучение.

# 106
  • Bayern
Харесвам и Фанка и Петра, но не виждам как ще надградят и какво ще покажат на финал.
Преди години, още когато Хилда Казасян беше в журито имаше страхотни изпълнения, дори си свалях някои на лаптопа и ги гледах многократно. Тази година още никой не ме е накарал да го гледам повторно.  Постно е някак дотук ...

# 107
  • Варна
Ама защо, вместо да гледам участниците и представянето им, ми показват физиономиите на журЕто?!
 И аз очаквам Фанка да продължи. Може и Кирил с опасните баланси. А, и Лука, и Battle of Legends, и Петра!!
Е, двама от ,,моите", добре.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 18:22 от Пеева

# 108
  • БУРГАС
Как можем да станем част от публиката в студиото. Билети или само с покани. Дъщеря ми ще участва на 07.12, но са група исках да съм там Simple Smile Ако някой може да помогне нека ми пише.

# 109
Щом дъщеря ви ще участва, тя не може ли да пита.
Тя все пак има контакти с тези хора, би трябвало по да може.
Тук кой ще ви уреди. Трудна работа.

# 110
  • София
Anita_anita, пратих Ви съобщение.
За финалите места няма. За полуфиналите може и да има няколко останали. Дъщеря Ви може да пита най-спокойно.

# 111
  • БУРГАС
Тя е малка, те са група с ръководител. Няма кой да пита. Исках контакт ако някой има да се свържа, не сме от София. Звъннах тук там, но без успех.Мислех, че е редно поне по покана на участник да има, но уви.

# 112
Много слаб полуфинал.  Две трети дори кастинга не трябваше да са преминали

# 113
И на мен не ми харесаха, слаба работа.

# 114
Харесаха ми единствено последната група.

# 115
Гайдаря, Естрела и момчето с рецитала

# 116
Браво на Естрела! Да, група са! Да, много са! Но напълно заслужено си извоюваха мястото!

# 117
Гайдаря, Естрела и момчето с рецитала
Въх как познах три от три. Много предвидима е публиката. Дай и фолклор и бългАрщина Joy

# 118
  • София
На мен ми хареса момчето, което скачаше на въже, плюс двете му партньорки..Но не се класира..

# 119
Нямам представа колко гласа събират участниците, но някак си не е справедливо да се състезават индивидуални участници с групи от 20-30 души. Само семействата им да гласуват и ето ти преднина с около 200 гласа и то само с по 1 SMS.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 08:00 от W

Общи условия

Активация на акаунт