България търси талант - сезон 9

• 2 185
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Двете дами на всичко казват да Joy

Леле дете, с народни танци.  Double kill. Само тежък живот му липсва за хеттрик

Победителче в този сезон според мен. Мъка е това шоу. Мъка.

# 16
  • София
Цитиридис  не отиде ли при Халваджиян

# 17
Катето кърти с тоя смях Joy

# 18
  • София
Явно няма интерес към това предаване и разбираемо. Пуснах точно за 5 минути, нямах идея какво гледам и съответно се отказах. Пълно възмущение как може изобщо да допускат подобен тип хора до ефир и да им дават такова време...

Комбинацията майка и син където се бутат навсякъде.. не заслужава даже коментар.

# 19
  • София
Баба Катя как не й писна да се излага... На нейните партита пяли по-хубаво Синатра...
Това било тъпо... Онова нз какво... Издържах 15мин. За капак двамата тюфлека отстраани...
Пп. А, вече и публиката прави коментари Disappointed Relieved

# 20
  • София
Баба Катя как не й писна да се излага... На нейните партита пяли по-хубаво Синатра...
Това било тъпо... Онова нз какво... Издържах 15мин. За капак двамата тюфлека отстраани...
Пп. А, вече и публиката прави коментари Disappointed Relieved
Е за пари как ще и писне, пък и синчето трябва да се побутва. Няма отърване, няма срама.

Защо изобщо беше нужен нов сезон на това чудо. Дочух и аз коментари, мисля, че в чуждестранни формати също публиката имаше право на коментари, явно са се опитали да разнообразят.

# 21
Не знам, но ми се иска някакви по- разнообразни номера да показват. До тук все хващам пеещи, танци или въздушна акробатика.
Иначе за сега що - годе сдържано
 се подигравят на хората. Галена, към която съм много скептична, като цяло ги мотивира и се изказва уважително поне.

# 22
  • София
... До тук все хващам пеещи, ...
Саймън Коуел спря X-factor и остави талантите, където даде възможност на изява основно на певци.

Общи условия

Активация на акаунт