България търси талант - сезон 9

• 10 119
  • 174
  •   1
Отговори
# 30
  • Враца
Не ми хареса Катето Евро как се обърна към публиката вчера: По-тъпа песен чували ли сте ?

Стана ми гадно за момчето, майка му и баба му.
Ми не се прави така. Постъпката и е тъпа!

# 31
Така е Проксима.
Това беше супер комплексарско с рапъра.
На мен ми хареса от първия път.
Вече с второто изпълнение стана ясно, че има талант. На момента така да мислиш тия неща си е талант.
А онзи газ пикае.
Ми аз не знаех тоя прякор емси грег.
Абе показа си елементарното ниво.
Впрочем имало е други участници са се бъзикали така както рапъра, но журито се е забавлявало даже да са му давали.
От вчера ще гледам после.

# 32
Изгледах. Да, на Катето беше много тъпо това за песента.
Ами, да чували сме и по-тъпи и си казвала да Joy
Не ми хареса и че Цикатридината на цигуларя даде не.
Тоя не е добре, просто не  е нормален.
На този да му даде не.
Ромчетата на финала си заслужиха също златния бутон, бяха страхотни.
Дуета преди тях, момичето и момчето също бяха невероятни.
Те ако бяха заедно щяха също да са за златен бутон.

# 33
Знае ли се от кога започват живите предавания?

# 34
# 35
Да. И други такива изпълнения има.

# 36
  • Варна
Не съм му фен, но по сценарий/формат трябва да има ,,лошо ченге" от време на време. Конкретно за този участник, следващия път ще се представи по-мхм, разбираемо и Нико ще му даде ,,Не" на гръцки.

# 37
Ама хубаво са решили да има лошо ченге, но не по този фалшив начин.
И за Ей бо им бяха фалшиво.

# 38
Момчето с бийтбокса можеше спокойно да го пуснат. Кви други простотии им дават да,тук се направиха на интересни

# 39
Децата от Пазарджик не заслужаваха " да", играха равно и не беше нищо особено. Бийтбоксерът ми хареса.

# 40
Интересно ми е на следващ етап как ще успеят да се явят толкова много хора, състави, групи. Доста продължиха напред, но предполагам някакъв филтър ще се приложи- например има над 5 въздушни акробати само, няколко групи танцуващи и т.н....

# 41
Тия кукери са за НЕ

# 42
  • Враца
И тези с лазера бяха за Не. Те какво показаха - нищо. Ефектът беше от светлинките.

# 43
  • Bayern
Според мен пускат твърде много хора в първия етап и  така им дават напразни надежди. От снощното имаше изълнения, които  ми харесаха, но не бих им дала ДА . Друг е въпроса, че на дечица сърце не ми дава да кажа НЕ

# 44
Децата с театъра не ми харесаха. Текстът е от Дж. Родари, доколкото помня"Приказки по телефона" и е ефектен, защото могат да се задават въпроси "на обратно" и е забавно. Но дотам. Играта беше на ниво училищен драмсъстав. Гледала съм театрални изяви на деца, далече по-впечатляващи, но явно нямат интерес към формата.

Общи условия

Активация на акаунт