Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 714
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Deutschland
В ДМ няма дезодоранта с краставица, има го в други дрогерии. Също и сапуни Дав нямаше миналата седмица, само Нивеа, Балеа, Алверде.

# 466
Бихте ли препоръчали аутан против комари, кърлежи, оси?

# 467
В Нотино днес има намаление на Дав,но даже с намалението е 6.70 този с краставицата https://www.notino.bg/dove/advanced-care-go-fresh-antiperspirant … 72-ch/p-16189954/

# 468
Понеже преди малко направих поръчка от тук, та видях и дезодорантите, този с краставица е 4,92
https://blyasak.bg/product/dove-cucumbergrean-tea-deo-sprey-prot … ane-za-jeni-150ml

# 469
От провинцията си взимах последно големите дезодоранти Дав по 6/7 лв. Сега съм на гости на нашите и утре ще отида до магазинчето от което обикновено пазарувам и ще ви кажа как са цените. И тези кремчета за ръце на PNP си взимах последно по 8.50.

# 470
За дамите от Добрич, купувам големите Дав на 6-7 лева в Солаков. Запасявам се, когато ходя и не се занимавам с дрогериите.

# 471
  • Deutschland
В Елитис имало любимите ми Палмолив Гурме.

# 472
Дезодоранти Дав последно накупих за около 5лв от Лили на намаление преди няколко седмици, много ми допада как ухаят по-летните аромати. Праскова имам поне 4, дебна да е такава цена и взимам по 2-3.
Имате ли любими лосиони за тяло, които добре да овлажняват, но и да ухаят? Приятелка има за зряла кожа на Балеа, но не ми харесва как мирише.

# 473
Днес ходих в това магазинче за което ви споменах. Малките дезодоранти Dove са по 5 лв., рол-оните по 4. Душ геловете на Тезори по 5 лв, дезодорантите също. Кремчетата на PNP вече са по 9 и нещо. Но пък си купих менструално бельо на Always. Преди време някой тук спомена, че е доволен.
Скрит текст:

# 474
Precious girl, каква е цената на това бельо?
Сигурно по магазините за паратлеле внос се намира? Бих си взела ако попадна на такива.

# 475
Днес купих този от Кауфланд за 5,49лв. - 200 мл. Мисля, че е добра оферта, мирише много хубаво.

# 476
  • Deutschland
Кои кремове на Pnp? Тубичките малки или тези с помпа? Аман вече. А лосионите Вики имат ли нови аромати?

# 477
Lale, 3 лв. е цената на бельото.
Фрау, тези с помпа на PNP, имаше и в тубички, но не видях цената. Имаше и лосиони на Вики, тези дни ако ходя пак ще ти снимам какво има.

# 478
  • Deutschland
Благодаря. Аз все още нямам представа кога ще ходим до България и тъй като ще е за две седмици, си правя списък за покупки.

# 479
Пф, в София къде ли
има такова за
по 3лв, чак ми е нереално.Свиркайте ако видите.

Общи условия

Активация на акаунт