Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Аз харесвам този на Лумене, взимам го от Лили.

# 451
  • София
Здравейте, аз съм на "диета". До края на годината нищо няма да взимам освен един коректор.
Но все пак хвърлям по едно око на темата, да не ви изпусна.
Нещо за тези гланцове да кажете?

https://shop.lillydrogerie.bg/revlon-super-lustrous-the-gloss-gl … uartz-1-br-533549

# 452
  • Light of Zartha
Аз имам жълтия тонер или каквото там беше на балеа експерт с витамин ц. Еми ужасно мазна ставах и така си стои. Може би за суха кожа става.

# 453
Здравейте, аз съм на "диета". До края на годината нищо няма да взимам освен един коректор.
Но все пак хвърлям по едно око на темата, да не ви изпусна.
Нещо за тези гланцове да кажете?

https://shop.lillydrogerie.bg/revlon-super-lustrous-the-gloss-gl … uartz-1-br-533549
Не съм ги пробвала, но на Ревлон залагам почти винаги, когато търся продукт за устни. Имам няколко техни червила и съм много доволна.

# 454
Единствения пилинг за лице от който съм доволна са триците на Христина козметик. След тях чувствам кожата си чиста, мека, гладна и освежена.

# 455
Немислимо е да се сравнява физически пилинг с химичен... Този на Балеа е от втория вид, с киселини е, не се очаква да се усети мигновен ефект.

Смятам, че розовият пилинг гел е достатъчно активен и работещ, защото по погрешка го съчетах с друг продукт с киселини (не измивен, а оставащ си на кожата) и кожата ми реагира. А е свикнала на киселини Simple Smile

Серията Beauty Expert изненада приятно и мен. В момента имам отворени:
- хидратиращия тонер (чудесен, много блага консистенция и допълнителен слой хидратация за тази скромна сума никога не е излишен);
- аналогично за Plump and Glow серума;
- почистващия балм в бурканче (не съм фен, сваля грим, но трудно, твърде мазен е, не емулсифира бързо, сякаш направо пропуска тази стъпка и от напълно мазно лице просто се отмива. Но просто имам база за сравнение и знам как усещам перфектния продукт в тази категория. За тази цена Балейският си е много приятен.);
- Jelly Cleanser (много, много добро попадение, перфектна консистенция, работи добре, като втора стъпка го използвам, но и като единствена върши работа);
- успокояващия серум със серамиди също е приятен, даже тази вечер мисля да си направя шийт маска и да го насложа обилно по съкратена версия на метода 7 skins, че от водата в басейните кожата ми винаги се цупи и има нужда от помощ.

# 456
Аз пък имам чувството, че развалиха и душ гела,  и дезодоранта на Дав.Спрямо преди например 10 години.  Преди имаха много наситен и траен аромат, а дезодоранът също държеше по-дълго. Имате ли такива наблюдения?
 (малко нахлух тук, но повече чета, пиша рядко)

# 457
Мислех, че само на мен ми се струва така с продуктите на Dove. Душ гелът, сапунът, балсамът за коса - преди миришеха много дълго, а сега още щом излезеш от душа, ароматът вече го няма. Иначе кожата си се чувства добре след къпането, в това отношение нямам никакви забележки

# 458
Ми аз се чудя вече на какво основание е скъп, спрямо голяма част от марките, след като ще е с развалено качество?

# 459
Аз нямам (почти) добри впечатления от продуктите на Dove. Единствено ми допадат твърдите им сапуни, преди ползвах мъжките им дезодоранти, но в последно време усещам, че качеството не е същото. Пробвала съм и душ геловете, изобщо не ми хидратираха кожата, дори обратното.

# 460
  • Сливен
по-слаби са наистина

# 461
Дайте препоръка за свестни, ако може. Благодаря!
 Дали ако се купят от турски вносител, ще е друго качество? Приятелка се беше къпала с дав от Англия и тогава помня каза, че имало голяма разлика в полза на английския продукт. Все да сме прецакани, значи

# 462
Дайте препоръка за свестни, ако може. Благодаря!
 Дали ако се купят от турски вносител, ще е друго качество? Приятелка се беше къпала с дав от Англия и тогава помня каза, че имало голяма разлика в полза на английския продукт. Все да сме прецакани, значи
Тъй като преди да забременея пътувах често и купувах еднакви продукти от Германия, Турция и тук, не знам дали аз съм повредена или не намирам никаква разлика в качеството. Пример душ гел. Миришат еднакво, пенят се еднакво, правят едно и също. Все чувам как има разлика и тук ни заливат с боклуци второ качество или разредени, но не съм видяла подобно нещо от моя опит.

# 463
  • Deutschland
Душ гел на Дав не съм купувала, откакто вдигнаха цените. Не че не мога да си позволя, не искам. А и скапаните им опаковки, стигам до половината и опаковката се свива, смачква един вид.
Дезодоранти тяхни имам и съм доволна. Ванилията е траен, не знам има ли го в България. Имам и такъв с драконов плод, води се против изпотяване. Ароматът е топ!
Сапуните им са прекрасни и досега не съм им намерила достоен заместител.
Шампоаните и маските им също много харесвам, но специално за душ геловете им 2, 95 € за 225 мл няма да дам.

# 464
Заклета фенка съм от 15 години на дезодоранта Дав с краставица. Не мога да направя разлика с наситеността на аромата преди и сега. Ползвала съм и други на Дав, но този аромат за мен няма равен. Доволна съм и как се справя с изпотяването. Купувам 3-4 броя по 250мл., когато намеря на изгодна цена. За мен е абсурдно да поддържат цени от 10-11лева на Дав 150мл. дезодорант.

Фрау, за съжаление ванилията така и не дойде тук…
Разгледах сайта на ДМ в Германия и видях ванилията, но изобщо не видях дезодоранта с краставица.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 16:43 от Janice_

Общи условия

Активация на акаунт