Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, от коя маска за коса сте доволни? Благодаря предварително на отзовалите се!

# 436
  • Deutschland
За руса и суха коса Pantene hydra glow, течната черна Глис, хидратиращата лилава Лореал и тази на Биофарма

# 437
Здравейте, от коя маска за коса сте доволни? Благодаря предварително на отзовалите се!

Харесвам маските на Garnier hair food, маската с арган на Cien от ЛИДЛ и също така ми допадат маските на Balea profi. Предимно купувам ето тези:

# 438
  • Deutschland
Влязох за форми за мъфини в ДМ и си взех и нещо за душата.
Маската последния път беше страшно водниста. Душ гелът на Балеа е много приятен и много пенлив. Пилинга взех за тест

# 439
Ще има лайф в приложението на 20-ти:

# 440
Здравейте! Може ли да ми препоръчате шампоан за ежедневна употреба?

# 441
Тези душ продукти хубави ли са? Маслото за суха кожа мислех, да пробвам сега,сма никак хубаво не мирише...Душ пяна ми трябва за почивка,че е по лесна за употреба,другия душ гел мирише хубаво,ама и то ли е масло..,пише душ гел..

# 442
  • на последния етаж
Здравейте, бихте ли ми препоръчали термозащита, от която сте доволни?

# 443
Реших да пробвам душ олиото на Балеа и изобщо не съм очарована. Изобщо не успя да хидратира достатъчно кожата ми.

# 444
Аз много харесвам душ олиото на balea и го ползвам непрекъснато. Редовна покупка ми е. Овлажнява ,хидратира добре ,но аз винаги се мажа с крем за тяло след това.
С много чувствителна кожа съм предразположена към раздразнения и обриви. Ползвала съм и много скъпи олиа ,това не отстъпва по нищо на скъпите. Минавам два пъти тялото с олио.

# 445
  • Deutschland
Много съм доволна от beauty expert на Балеа. Ползвам пилинга и хидратиращия тонер, засега. Ще закупя още продукти, например тонера за блясък. Лицето ми изглежда гладко, чисто и сияе. В жегите това е цяло постижение.

# 446
Фрау,дай снимка на тези продукти,плс

# 447
  • Deutschland
Това са тези, които имам

# 448
От серията Beauty expert съм пробвала този розовия пилинг гел ( никакъв ефект), синия хидратиращ крем сега го подмятам вкъщи ( малко трудно попива и ми запуши порите), нощния крем с бакучиол ( и той беше кофти, подарих го), лилавия сорбе почистващ крем ( нищо не почиства).Най-доброто им попадение беше зеления пилинг- мв началото стои леко мазен, но на сутринта лицето е супер. Бих го повторила, бих пробвала и други серуми и тоници на тази серия.
Забравих да добавя и розовия пилинг лосион за тяло, той е добър наистина, но леко щипе и не го препоръчвам за лятото, заради киселината.

# 449
  • Бургас
Ще трябва да си взема някакъв пилинг за лице, че кожата ми взе да става ужасна...
Някакви препоръки, за мазна кожа с пори, става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт