Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Deutschland
Да. Много сладко ми ухае на мен сапуна, освен драконов плод, има и кокосов аромат в него.
Крем pnp със солен карамел беше 9.40 лв., много му се чудих и не взех. Доста хубави отзиви съм чела за него, но имаше само от опаковките с помпа, не и от стандартните.

# 556
Кремовете PNP миришат страхотно, но нещо не ми допада съвсем консистенцията. Остава на кожата някакво такова стипкаво нещо, което ми оставя чувството, че ръцете ми все едно са мръсни и са за миене, и това ми е неприятно като усещане.

# 557
И на мен не ми харесва нищо друго освен аромата. Не ми хидратират добре.

# 558
Аз много хи харесвам и като аромат и като хидратация, но не ми е суха кожата. Като бяха 5/6 лв. повече ги харесвах де. 😅

# 559
На мен кремовете ми оставят кир ефект 😑

# 560
  • София
Мерси, ще ги потърся днес.

Попаднах на този душ гел, едвам се сдържах да не го взема, тъй като имам доста запаси. Но мирише много приятно, за мен по- хубаво от Тезорито с черешов цвят. В момента голямата опаковка е на промоция в Била.

# 561
  • БГ
Мерси, ще ги потърся днес.

Попаднах на този душ гел, едвам се сдържах да не го взема, тъй като имам доста запаси. Но мирише много приятно, за мен по- хубаво от Тезорито с черешов цвят. В момента голямата опаковка е на промоция в Била.

A в Лили без да е на промо е на 5,39 лв. голямата опаковка.
https://shop.lillydrogerie.bg/palmolive-pink-massage-dush-gel-500-ml-548487

Ще мина след работа да го взема - благодаря за препоръката Simple Smile

# 562
  • Deutschland
Този Палмолив е разкош. Води се пилинг, но частиците са толкова миниатюрни, че не се усещат. Ароматът е божествен.

# 563
  • Стара Загора
И от мен две палчета за този душ гел. Ухае разкошно и аромата при мен се задържа дори след баня. Не изсушава кожата и е необходимо малко количество за богата пяна.

# 564
PNP си бях взела, когато отидох с вайчер от Грабо на парафинова терапия в един салон и маникюристката ми го набута. Ароматът беше много пристрастяващ! Ползвала съм го само за ръце, беше опаковката в помпа и чудесно ми хидратираще ръцете. Не съм го пробвала за тяло, но и за тази цена, ако го ползвам за тяло, няма да му се види краят.

# 565
Наистина е пристрастяващ, особено този жълтия.

# 566
  • София
Хм, след коментарите ви ми се прииска да го взема. Joy

По колко душ гела имате обикновено?

# 567
Аз откакто открих Bath and Body works, приключих с всички други марки, имам около 12-13. Опитвала съм лимитирани серии на Balea, но нито ми хидратираха достатъчно, нито имаха дълготраен аромат. Иначе твърдите сапуни на Balea са страхотни.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 20:29 от Galya_Dimitrova

# 568
По колко душ гела имате обикновено?
Поне десетина Innocent

# 569
Не повече от 4бр.Сега е изключение, защото от Гърция си донесохме 12 бутилки пт 750мл. Dove за 2.60е.

Общи условия

Активация на акаунт