Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 57 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Ще похваля този крем, много добре хидратира, има приятен аромат и не оставя мазен слой.

# 661
Това е любимият крем на мъж ми Grinning маже си краката с него, не стъпалата, а нагоре. И точно това каза, че не е мазен, защото иначе аз му пробутвам лосионите, които не съм харесала Innocent и все не му пасват, нищо че ги измазва и тях.

# 662
Лосионите и кремовете за тяло на Бочко са ми любими, по нищо не отстъпват на аптечните марки. От мокрите им кърпички винаги имам у дома. Много харесвам и крема им за след слънце, ползвам го като обикновен лосион за тяло.

# 663
  • Deutschland
И аз съм от феновете на Бочко. Мокрите кърпи са им незаменими. С маслина крем в голяма кутия ми беше фаворит за бебешка кожа, та и аз се мажех с него. Сапуните също са хубави, като изключим последния, който купих, но ще взема още, за да видя дали не е до партида.

# 664
На Бочко сапунът със смрадлика е постоянна покупка в къщи, откакто се появи малкия.

# 665
Аз ще похваля павловича мас🤣 ползвам за детето, освен за дупето, харесва ми, че не оставя бял филм, ползвам и за лицето. Понеже тя не търпи ръкавици и колкото и да й пиля ноктите тя намира с какво да се раздере, като намажа и мнооооого бързо минават драскотините (по принцип си минават бързо, ама и тя бая се дере, та това помага). Ползвам и за мен.
Отделно нали знаете кремовете за зърна. Доволна съм от този на ДМ - babylove ама не за зърната го ползвам, а за устните. И за зърна беше супер, де. Няма миризма, по-лек е от лансинох.
Вечер като сложа и на др ден са перфектни. Сега от напрежение бая ги чопля устните и това си помага.
Сапуните бочко ползвам когато се бръсна в интимната област. Доволна съм.

# 666
Момичета, търся си цветен гланц за устни (розов, малина) -  да не е лепкав, да не се разтича, да не излиза извън очертанията на устните. Последният, който ползвах и ме разочарова е Maybeline Lifter Gloss 5 - много се слепва.

# 667
А, пък аз търся препоръки за траен гланц за устни, имах на Виктория сикрет и беше точно такъв, да малко лепкав, но с такава трайност друг не съм срещала, сега не ги намирам. Миля си, че за да е траен трябва да е леко лепкав иначе трудна работа.

# 668
# 669
На мен ми е добре с Hydra kiss на Essence, лепне, но не се разтича. Под него - с розов lip tint.

# 670
На мен ми е добре с Hydra kiss на Essence, лепне, но не се разтича. Под него - с розов lip tint.
А, трайността как е? Има ли бляскави частици?

# 671
Здравейте отново, бихте ли ми казали кои моливи за устни се доближават до този на Nl beauty цвят 05 (студения подтон). Пробвах го вече, харесва ми, но искам да разгледам и други в студени кафяви цветове.

# 672
  • София
Имам много моливи и никой не е така кафяво сивеещ. Но виж на GR все пак, както и на Nyx Nude Beige, преди беше сивеещ.

Някой пробва ли вече новите бронзъри на Nyx?

# 673
Имам много моливи и никой не е така кафяво сивеещ. Но виж на GR все пак, както и на Nyx Nude Beige, преди беше сивеещ.

Някой пробва ли вече новите бронзъри на Nyx?

Може би на Mac Greige е същият😄 най - вероятно е трудно да се намерят бюджетни варианти на такъв хубав студен цвят. И благодаря за препоръката

# 674
  • София
Да! Същият е горе- долу, макар че на МАС е по- благороден цветът. Мислех, че питаш за по- бюджетните.

Общи условия

Активация на акаунт