Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 57 058
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Deutschland
Ооо и аз гледах че Дав имат нови серии. Има и pumpkin spice аромат, май така беше. Но в БГ дали ще ги имаа.

Тези с тиква са в Америка мисля. В Инстаграм гледам, че там пускат страхотни Дав серии. За Европа ги няма.
С драконов плод дезодоранта го имам и е топ.
Кечър, на мен точно този ми оставя бели следи. Добра идея за измиване на коса със сапун Дав. Благодаря, ще пробвам още утре.

# 646
Ама само аз ли не мога да ползвам дезодоранти🥲 много харш ми идват на подмишниците без значение от колко далече ги слагам. Все ми дразнят, пък са ме изкушавали някои🥲

# 647
  • София
Аз ползвам стик. Дезодорантите ги ползвам и върху дрехи като парфюми, рядко на голо, затова питам дали тези на Дав остават бели следи.

# 648
Веднъж случайно открих, че с ютията се махат бели следи от рол он.

# 649
А тези като долния оставят ли бяла следа или се водят парфюми дезодоранти?

Аз си купих сапуна с драконово плодче и даже си измих косата с него. Много приятно мирише действително.

Скрит текст:
Да, веднъж в месеца си мия косата със сапун, за да почистя добре и косата ми става чудна. Винаги е било със сапуните на Дав, те не изсушават.

И още един въпрос - препоръчаха ми основния гел на VZK prebiotic. Някой има ли отзиви как се справя с грима? Не очаквам пълно сваляне, разбира се, просто предпочитам основни гелове, които все пак свалят значително.
Ползвала съм този гел, гола вода. Нищо няма да успееш да измиеш с него, по-скоро е за сутрешно почистване преди грим.
Ще го подуша и аз този драконов плод на Дав. Аз съм пристрастена към дезодорантите с матча и сакура и другия вариант бял чай и ябълка, но вече ги няма. Където видя зеления чай и го купувам, много страдам за него.

# 650
Карам си на Дав с краставица, обаче при толкова похвали от вас тук, май ще си закупя с драконов плод.
Бях споделила тук, че в един местен супермаркет намерих в началото на лятото лятна лимитка на Дав с цитруси и берита, опаковка от 250мл. Ползвах го до вчера, но свърши. Цяло лято изкарах с него и много ми хареса. Дано пуснат тук и тази зимна серия, защото всичко с берита много ми харесва като аромат и със сигурност ще ми допадне.

# 651
  • София
Мерси, Хелия, спести ми 5 лв. Grinning
Аз пак да си повторя въпроса - тези на Дав оставят ли бяло Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
Мерси, Хелия, спести ми 5 лв. Grinning
Аз пак да си повторя въпроса - тези на Дав оставят ли бяло Stuck Out Tongue Winking Eye
При мен не оставят бели следи.

# 653
Използвам Дав (уточнявам, че само дезодорантите) и понякога има много талк в тях, ако не се разклати добре подмишниците остават направо парчета талк. Но винаги раздрусвам и нямам проблеми.

# 654
  • София
Използвам Дав (уточнявам, че само дезодорантите) и понякога има много талк в тях, ако не се разклати добре подмишниците остават направо парчета талк. Но винаги раздрусвам и нямам проблеми.

И при мен понякога става така.

# 655
Бихте ли ми препоръчали контур? Може би стик, за прдпочитане! Благодаря!

# 656
Веднъж случайно открих, че с ютията се махат бели следи от рол он.
Бихте ли споделили как премахвате тези следи?

# 657
Минах със ютията, където имаше петна рол-он (аз ползвах години стикове на рексона или дав) и от самата температура може би се стопяваше, не знам. Но се махаха. Но това съм го правила преди повече от година, тъй като вече не гладя.

# 658
И аз дълги години използвах дездорантите на Дав. Наистина имаше много талк ако не се раздрусат. На много бели дрехи подмишниците ми пожълтяха от тях.
Вече повече от две години сигурно използвам стика на Caudalie и нямам такива проблеми. Доста е икономичен и като го хвана на промоция му преживявам цената.

# 659
А тези като долния оставят ли бяла следа или се водят парфюми дезодоранти?

Аз си купих сапуна с драконово плодче и даже си измих косата с него. Много приятно мирише действително.

Скрит текст:
Да, веднъж в месеца си мия косата със сапун, за да почистя добре и косата ми става чудна. Винаги е било със сапуните на Дав, те не изсушават.

И още един въпрос - препоръчаха ми основния гел на VZK prebiotic. Някой има ли отзиви как се справя с грима? Не очаквам пълно сваляне, разбира се, просто предпочитам основни гелове, които все пак свалят значително.
Ползвала съм този гел, гола вода. Нищо няма да успееш да измиеш с него, по-скоро е за сутрешно почистване преди грим.
Ще го подуша и аз този драконов плод на Дав. Аз съм пристрастена към дезодорантите с матча и сакура и другия вариант бял чай и ябълка, но вече ги няма. Където видя зеления чай и го купувам, много страдам за него.
И аз не останах доволна от този гел на vzk.

Общи условия

Активация на акаунт