Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 57 061
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
С какво се нанася тази пудра/гел?
Не бях чувала за нея..

# 631
От приложението на ДМ все едно четат темата, пуснали са талон за Орал Би.

# 632
  • София
Има ги, да.
Само не разбрах дали пуснаха онези спрейове за тяло дюп на сол де жанейро, в нашия лидъл не ги открих тогава.

Може ли снимка на тези спрейове?

# 633
Видях ги в публикация на фб, преди месец-два. Изобщо не ги намерих в нашия Лидъл и съм изтрила скрийншот и всичко. :/

# 634
На 41 стр. има скрийншот от ТикТок на спрейовете.

# 635
  • София
На 41 стр. има скрийншот от ТикТок на спрейовете.

Благодаря!
Не съм ги виждала в Лидл.  Може би за Коледа... За следващото лято.... да ги пуснат.
А може и да не ги заредят в БГ. Има парфюми и то страхотни, които в български Лидл не се зареждани, а в чужбина бързо се изчерпват.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 16:15 от Amiamo

# 636
Знаете ли дали Lilly имат мобилно приложение? Не видях  отделна тема за Lilly Drogerie, затова питам тук, извинявам се, ако не е точната тема.

# 637
Имат сайт, приложение - не.

# 638
Да, много е досадно без приложение. Всъщност май има ама не е бг. Не знам дали може да се ползва.

# 639
За мен сайтът на Лили е достатъчно удобен. Поръчвам и през телефона, и през лаптопа.

# 640
  • Deutschland
Зимна лимитирана серия на Дав са пуснали в Германия. Като се прибера, ще видя дезодоранта. За съжаление разнообразие от сапуни техни там няма. Ще си накупя от тук.

# 641
Ооо и аз гледах че Дав имат нови серии. Има и pumpkin spice аромат, май така беше. Но в БГ дали ще ги имаа.

# 642
Аз тези си взех онзи ден, не знам нови ли са
Скрит текст:

# 643
  • София
Олее, този розовичкият е страхотен! Чак ме питат с какъв парфюм съм Joy

# 644
  • София
А тези като долния оставят ли бяла следа или се водят парфюми дезодоранти?

Аз си купих сапуна с драконово плодче и даже си измих косата с него. Много приятно мирише действително.

Скрит текст:
Да, веднъж в месеца си мия косата със сапун, за да почистя добре и косата ми става чудна. Винаги е било със сапуните на Дав, те не изсушават.

И още един въпрос - препоръчаха ми основния гел на VZK prebiotic. Някой има ли отзиви как се справя с грима? Не очаквам пълно сваляне, разбира се, просто предпочитам основни гелове, които все пак свалят значително.

Общи условия

Активация на акаунт