Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 681
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Ползвам Oral-B от около 10 години. Даже миналата седмица на мъжа ми му се счупи четката и пак купихме от същата марка. Бих пробвала ултразвукова Philips, но честно казано засега съм много доволна от това, което имам

# 616
Имах Филипс преди и от личен опит, а и четене по темата, са много чупливи.

# 617
Знам, че много пъти сте обсъждали, но бих искала да помоля за препоръка от коя електрическа четка за зъби сте доволни.
Имах електрическа от марката на Лидл - беше добре, после смених с ултразвукова пак на тяхната марка - не ми харесва как почиства.

Няма да съм по темата, но просто за мен тук има един верен отговор - Philips Sonicare (Diamond Clean). Идва Black Friday, има оферти, съществуват варианти как да не платим пълната сума... не мисля, че това е артикулът, при който си струва да гоним бюджетност.

Нямам идея какво значи чуплива четка за зъби, не съм я изтървала, не е спирала да работи, не се разхлопва. Около мен има 3-4 човека със същите четки, никой не е дал индикация, че има проблем със своята.

# 618
На децата ми е падала,100%, нашата не помня.Нашата ходи на сервиз, смениха ми я с нова, после пак спря да работи.Детската идентично.Но нашите бяха от първите, сега може да са по-добри.(четох и отзиви, преди да ги купя,ама въпреки многото отрицателни, реших, че може би не е баш така, а то така стана)
За сравнение имаме Орал Б, която въпреки много по-дългия стаж и падания, работи безотказно.

# 619
Имам наблюдения лично от Орал Би и Филипс. Орал Би дълги години я ползвах, повече от 5 със сигурност. Но изведнъж спря и купих Филипс. Може би 3 години я ползвам - нямам проблем. Повече ми харесва втората.

# 620
  • София
Ползвам ДМ-ската соническа. Беше ми важно да има няколко скорости и програми и аналогичната на Филипс стъпваше на 400лв. Ползвам я с глави на Филипс де. Според мен това е по- важно. Трептенето си е трептене, не може безкрайни обороти.

# 621
  • Сливен
Oclean ползвам аз и детето,доволни сме.

# 622
Цялото семейство сме с Филипс ..моята и на мм са на повече от 10 г не са мръднали..мн съм доволна..

# 623
Имала съм Oral B - добра е. В момента ползвам Phillips Sonicare и от нея като че ли съм по - доволна.

# 624
  • София
Ironfeather, ех, че подробна разбивка Hug Много мой стил, нека се отчета и аз, макар че въпросът ми беше по- скоро да ме успокоите и да не се чувствам виновна да си купя още един, което вече е факт. Joy

Моите категории са:
- Кремообразни и меки като аромат, неизненадващо имам един на Dove и един на Nivea
Преди много харесвах един с peony, миришеше на кремообразна сметана, но не прекалено сладко. Вече го няма за жалост. Сега съм с аргана. На Нивеа - с кокосово мляко.
Имам и на Фа с кокос, но няма да го повторя, макар че не е лош, просто нямам нужда от два подобни. На Ив Роше имах с кокос, но е много сладникав и лепкав. На I love... също съм изхабила един кокосов едва- едва.
Скрит текст:

-Сладки
Тук са ми на Cottage с Виолетката, мирише ми на Insolence и маршмелоу

Силно миризливите - на Тезори с Лотус, драконовия цвят и понякога Аюрведа

Имам някакви Рандъм на Фа и Палмолив.
Като добавих и розовия - с черешовото дръвче. Вече се къпах с него, не е лош, но от шишето мирише по- добре.

И душ пяна - имам на Rituals бялата и жълтата и "копията" от сериите на Дъглас - розовото и зеленото. Като има разлика в консистенцията. Надявах се на малки по- морско от зеленото, но става. Води се унисекс. Другото си е тиаре.

И един, от който съм изразходвала страшно много бройки, но вече не намирам в малката разфасовка, която според мен се различава от еднолитровите:

И един парфюмен, но под 25 лв за глезене на сетивата. Привършвам Cool Water, няма да повторя. Хубав е, но не е моят аромат.

Набелязала съм един на Жая, но не намирам отзиви откъм консистенция, трайност на аромата, овлажняване.

П.П. Сега забелязах, че всеки абзац ми започва с "И". Явно ми изникват в главата още и още и най- вероятно пропускам някой. Grinning

# 625
Миналата седмица имаше вайръл пудрата на Catrice и докато се наканя да поръчам - свърши. Онзи ден направих поръчка, нямаше я. Днес пристигна поръчката, пудрата се появи. Аман!
Който мисли, че му е нужна, да поръчва докато я има
https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-magic-shine-eraser-gel-to- … -pudra-010-548903

# 626
Напомням за лайфа днес

# 627
Чувала съм доста противоречиви мнения за тази "пудра". Не я препоръчват за хора с мазна кожа, уж запушва порите и след известно време лицето пак започва да лъщи, защото я сравняват с обикновен силикон. Аз лично не съм си я купувала и не съм имала намерение, самата ѝ консистенция също не ми изглежда много подходяща за мазна кожа.

Но на тези, които я имат - ще ми е интересно да прочета и вашите впечатления

# 628
Въпросната пудра ми изглежда наистина доста силиконеста като консистенция, но пък имам колежка с мазна кожа и се изказа положително за нея.

# 629
  • Сливен
Ползвам я от около месец,купих я от Амазон.Матира издържа около 3-4 часа на моята кожа,която е смесена.

Общи условия

Активация на акаунт