Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 59 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
И аз на същата, но ще наваксам.

# 601
За декоративна козметика и аз не съм виждала, само лакове, но са супер.

# 602
Има ги, да.
Само не разбрах дали пуснаха онези спрейове за тяло дюп на сол де жанейро, в нашия лидъл не ги открих тогава.

Може ли снимка, не знаех, че има.

# 603
Направих поръчка от Лили на три душ гела Palmolive, два сапуна онези похвалените назад, един ето това и това.
Много красиво изглежда, моят цвят е долу в дясно.
Скрит текст:

# 604
Лидл имаат и гланцове за устни. Като една видна муня си го купих от чужбина, а после и тук ги видях, но май не са постоянен асортимент

# 605
Направих поръчка от Лили на три душ гела Palmolive, два сапуна онези похвалените назад, един ето това и това.
Много красиво изглежда, моят цвят е долу в дясно.
Скрит текст:
Ще ги прегледам, обожавам такива гланцове, а вече много рядко виждам подобни.

# 606
Вчера на канала имаше моливи за вежди (в единия край с четчица) и лакове, а той е малък филиал, в другите може и повече неща да има.

На СдЖ дюповете - не съм виждала в България, но изглеждат така:

Това, което съм виждала в София и ми напомня на Сол де Жанейро 62, е долното, но не е в постоянния асортимент:

# 607
  • Пловдив
Декоративна козметика има, но в обекта, който посещавам, не е много. Аз не съм заглеждала, защото минавам и търся други неща. Последния път си търсех молива за очи (vegan) и попаднах на подобни моливи. Освен за очи имаше и за вежди. Останах приятно изненадана, че открих, и разочарована, че точно този, които търся, го няма.

# 608
Все по-често ми излизат снимки на нови шийт маски на Балеа, които са с аромат на мъфин с боровинки, канелени рулца, мача лате и горещ шоколад. Дано пуснат и тук.

# 609
Преди няколко години имаше една маска, тя не беше шийт ами от тези дозичките с аромат на бял шоколад. Бях влюбена в нея. 💗

# 610
Все по-често ми излизат снимки на нови шийт маски на Балеа, които са с аромат на мъфин с боровинки, канелени рулца, мача лате и горещ шоколад. Дано пуснат и тук.
Има една с брокат, много е кют даже и стяга сякаш лицето.
Освежаваща маска за лице magic wishes

# 611
  • Light of Zartha
миналата есен имаше с канела и pumpkin spice. Не беше хич лоша

# 612
Мислих, че съм коментирала, ама явно съм затворила таба твърде рано, та да се отчета Smiley

По колко душ гела имате обикновено?

Към 5-6, но ми се иска да ги сведа до 3:
- един сутрешен с по-ободряващ аромат, той така или иначе ми стои в чантата за фитнес. В момента съм с този. От същата марка фрезията също е готина, а тези дни открих вариант със смокиня и здравец, не знам защо не го купих веднага.  Много обичам и грейпфрута на Yves Rocher.
- един вечерен, по-релаксиращ, по-нежно ухаещ, по-богата пяна... В тази категория влизат доста аромати на Dove и L'Angelica - всичките съм ги извъртяла. Поднових един от техните за вечерен тъкмо, ама кой... забравих.
- и един буужи Grinning - Кафето на Ив Роше ми е дългогодишен фаворит, няма друго толкова реалистично, богато и дрийми. Cottage също влизат тук, особено тази пина колада ми е много на сърце. Не използвам нищо наистина буужи де, психологическата ми граница е 20 лв, отказвам да е повече за нещо, което изливам в канала след 2 минути...

Като цяло си въртя все познатите марки, които споменах горе, несъзнателно е, просто не посягам към други. Показаният Палмолийв не ме грабна, обаче сапуна на Dove го взех. Приключвам Tesori D'Oriente - Persian Dream, не ме кефи, тежи ми като аромат, няма да повторя. Имам отворен и ето този сладурски на Балеа, явно някъде съм тръгнала без душ гел и съм купувала в движение с вътрешното си 3-годишно...  Техните също периодично ги преглеждам. Ароматите на Алверде не се оказаха моите, на описание - супер, на изпълнение - все нещо им липсва за мен.

Възлюбеният ползва или каквото му попадне от моите, или нещото за коса-лице-кола-килим. В момента съм му взела eдна такава чудовищно голяма опаковка на Old Spice и му се кефи - основно е на тази марка, ако зависи от мен Smiley Всичките аромати под формата на дезодоранти мина, само на единия съм сложила вето, че ме задушава.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 14:52 от Ironfeather

# 613
Влизам, за да се включа с отрицателно мнение за почистващото олио за лице на Alverde, ужасно е! Изобщо не разтапя грима, за капак като се смеси с вода става много гъсто и не става за нищо.

# 614
Знам, че много пъти сте обсъждали, но бих искала да помоля за препоръка от коя електрическа четка за зъби сте доволни.
Имах електрическа от марката на Лидл - беше добре, после смених с ултразвукова пак на тяхната марка - не ми харесва как почиства.

Общи условия

Активация на акаунт