Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 97

• 58 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Precious girl, радвам се, че ти е харесал! Purple Heart
И аз го видях от темата тук, форумен любимец е. За цената си от 2 и нещо върши чудесна работа. Зимата устата ми много се изсушава от студа, но този балсам ми реши драмите и вече не искам да чуя за друг.

# 586
По колко душ гела имате обикновено?
1-2 максимум, не обичам да складирам 😁

# 587
1 по - малко пенящ се и един обикновен. Понякога ползвам първия, за да не ми се пресуши кожата.😁

# 588
Момичета, отдавна заглеждам парфюмите на Алверде. Обаче така и не си взимам. Имат ли тестери във физическите магазини?

# 589
Имат тестери, да. Нищо особено не са, бяха 4, сега са 1-2.

# 590
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, бихте ли ми препоръчали марка вазелин за устни, от който сте доволни? Пробвала съм различни видове, но търся препоръки за такъв с изчистен състав, омекотяващ.
Ползвам този от 2 години и не оставам без него, колкото и балсама да имам.  Устните ми са сухи, често се белят, и този вазелин винаги ги оправя.

# 591
Здравейте, бихте ли ми препоръчали марка вазелин за устни, от който сте доволни? Пробвала съм различни видове, но търся препоръки за такъв с изчистен състав, омекотяващ.
Ползвам този от 2 години и не оставам без него, колкото и балсама да имам.  Устните ми са сухи, често се белят, и този вазелин винаги ги оправя.

Благодаря за препоръката, вероятно ще си го купя, като ми свърши сегашният, по картинката се водя. 😄 отделно, че медените са ми най - любими. Имам един от ДМ безцветен и някак си много лепнещ е/лепкав, не е лесно разнасящ се.

# 592
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами дано не те подведа неволно, но на мен този никак не ми е лепнещ, просто мазничък. Направо се родих с него. Защото ми се е случвало във времето някой балсам, който ме е спасявал до момента, изведнъж да не може да го направи. А вазелинът досега не ме е предал. Реално вече ползвам балсами само като съм извън къщи, защото не върви да си пипам устните с мръсни ръце. Дъщеря ми също е много доволна от него. Тя няма проблемни устни по принцип, но като й се напукат от време на време, никакъв балсам не може да ги оправи, само вазелинът.
Тубата е 40 мл и ми стига за цяла година, въпреки че се мажа буквално непрекъснато. Даже сега като го написах, се замислих, че всъщност даже трета година го ползвам, защото наличната в момента опаковка ми е трета. Доволна съм с две думи. Simple Smile
А, състава забравих да напиша в предния си пост, за да прецениш по-добре дали отговаря на критериите - Petrolatum, Paraffinum liquidum, Mel, Cera alba.

# 593
Дааа, точно такъв мазен ми трябва. Сегашният ми е на Биле с мед мисля и вероятно е подобен.

# 594
На мен много ми помагат олията за устни, сега имам на Катрис и Диор- еднаква работа вършат.Снощи се намазах като легнах и сега още са ми меки устните.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 11:27 от ДХ3

# 595
  • София
Никога не съм виждала декоративна козметика в Лидл! 🙄 Само бяла.

И лакове за нокти има на марката.

# 596
Ама всичко това в нашите Lidl ли? Наистина не съм виждала нищо такова в тези магазини, които посещавам.

# 597
Има ги, да.
Само не разбрах дали пуснаха онези спрейове за тяло дюп на сол де жанейро, в нашия лидъл не ги открих тогава.

# 598
Аз съм виждала само лакове за нокти в обектите на ЛИДЛ, в които ходя. Топ лакът им за мен е незаменим.

# 599
Направооо... 😵‍💫 На коя планета живея аз!? 😆 За пръв път чувам за декоративна козметика и лакове за нокти в Lidl! 😊

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 15:51 от DiaMia

Общи условия

Активация на акаунт