Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 753
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
Лале, не заведе ли рекламация ? Нали уж има 14-дневен срок за връщане. Аз още се занимавам с тях. Принудих се и взех оригинални от прекупвач. Няма да споменавам цената, но повечето ми чанти са под тази сума 🤣

# 121
  • Телиш/Плевен
Не съм, то как да докажа, че не сме я откъснали умишлено? Satisfied А и нали я лепихме, та съвсем няма как да го върна в този вид, ама здраве да е.

# 122
Тези Мончичита винаги са ми били много сладки, виждала съм ги през годините тук-там, но не знаех как се казват, тук в тази тема научих Simple Smile Но те не са за чанти, нали така? Изкушавам се дали да не си взема един, но няма да се кича с него, хаха, мисля, че синът ми ще му се зарадва (имам извинение поне Grinning...) Гледам, че има останали и в озон, на най-различни цени, от под 20 до 60. Те кога са били така известни?

# 123
  • Sofia
През ‘90-те год.

В Емаг са над 90лв 🤑

# 124
От Емаг изобщо не си взимайте. Ужасни ментета. Аз си взех от прекупвач, абсолютно оригинални, изтърках кода и го въведох в сайта - автентичен.

# 125
Излезе ми от един сайт оригинални Лабубута, имат си надценка де, за който търсеше - Popboxss.com
 Попадна ми от видео на един ютюбър с немалко последователи, смятам, че ще са  автентични.

# 126
Сигурно ли е, че са оригинални в този сайт?

# 127
Аз не съм поръчвала и надали бих - не ми е важно да е оригинално на този етап. Но така ми изглежда покрай този ютюбър. Има и код James15, пробвах и наистина ми намалява.

# 128
Много рискувате с неоригинални. Аз имам горчив опит и си казах, че повече няма да правя компромиси, макар на тройна цена. Докато станат достъпни ще им мине модата. Този сайт не шипва ли от Щатите ?
Иначе са мега сладки, сега им търся хубави дрешки.
От дете обожавам играчки, колекционирам си в апартамента на нашите, стаята ми е пълна. Успех на всички, които искат да се сдобият с качествено Лабубу, не си заслужава да плащаме за друго.

# 129
Скрит текст:
Много рискувате с неоригинални. Аз имам горчив опит и си казах, че повече няма да правя компромиси, макар на тройна цена.
Докато станат достъпни ще им мине модата.
Скрит текст:
Този сайт не шипва ли от Щатите ?
Иначе са мега сладки, сега им търся хубави дрешки.
От дете обожавам играчки, колекционирам си в апартамента на нашите, стаята ми е пълна. Успех на всички, които искат да се сдобият с качествено Лабубу, не си заслужава да плащаме за друго.
Това описва цялото безумие - хвърлени пари за нещо си, което реално е едно нищо, но е модерно.

# 130
Модата не е нищо. Хващаш й вълната и й се кефиш. Колко пък живота да имаме …

# 131
Модата не е нищо. Хващаш й вълната и й се кефиш. Колко пък живота да имаме …
Последно - модата нищо ли не е или ѝ хващаш вълната и ѝ се кефиш? Rolling Eyes Не се заяждам и не ми е важно да знам, просто си противоречиш.

Който иска, да си ги събира тези модерни ненужни джунджурийки, след като му носи радост да си харчи по подобен начин парите.

Моето мнение по темата вече много пъти съм изказала Smile

# 132
Ти пишеш, че е нищо. Като не те кефи защо пишеш в темата ?

# 133
Ти пишеш, че е нищо. Като не те кефи защо пишеш в темата ?
Четеш ли си собствените постове? Rolling Eyes

# 134
  • Телиш/Плевен
Telesilla, мисля, че не разбираш правилно думите ѝ. Ти казваш, че за теб това са пари, хвърлени за нещо, което е едно нищо, но модерно. А Lana Gatto не е съгласна, че модата е нищо - тя казва, че за нея не е нищо. Или поне аз не мога да видя къде е противоречието в случая. Thinking
Има хора, които се интересуват от мода и са винаги в крак с нея, в което няма нищо лошо. Има и такива като мен, които не я следят, но по стечение на обстоятелствата попадат на нещо, което в момента е актуално и им харесва. Тук сме се събрали и от двата типа хора и просто искаме да обсъждаме новото си хоби.

Общи условия

Активация на акаунт