И сега е разочарована. Ще се опитам да я закрепя някак. Междувременно свекърите заминаха на конференция в Китай за две седмици и свекървата каза, че ще потърси там, пък да видим.

В мола казвам на ММ да мята от време на време едно око дали Лабубуто е все още на чантата, а той се смее: "само ти и още 10 човека знаете за това Лабубу"
Няма и десет минути по-късно ме спира млада жена да ме пита откъде е и се заговорихме за него. Много ми стана готино да му кажа: "етооо, виждаш ли!"
Щерката вика със секундно лепило да я залепим, аз не бях много обнадеждена, ама май стана.
Абе ако пак падне, ще се мъча да я шия, други идеи нямам.
На нелепи коментари съм свикнала така или иначе, та не ми пречи какво ще кажат хората, просто ще имат още едно нещо, за което да се хванат. В момента на чантата ми виси плюшен ключодържател Стич, отнасям подигравки и за това, че харесвам Стич (и той сега стана популярен покрай филма, но мен си ме подиграваха и когато не беше така актуален), та е все тая общо взето.

Миналата година висеше плюшена панда в лилав суичър. Преди години имах плюшена костенурка - дойде си с чантата. На ключовете ми висеше лего човече в розова рокля. 

Тя и сега е доволна, все още не е паднала главата на това, дето пристигна и "ремонтирахме" днес.
Аксесоари ще търсим тепърва, много са си хубави и тези евтините, показани на предишните страници. 
Случайно видях във Фейсбук страницата, от която обикновено си поръчвам плажни хавлии в последните няколко години. Ще я покажа от морето, на 3 юли заминаваме (тъкмо когато свекърите си идват, но така се улучи
).

Препоръчани теми