Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 298
  • 371
  •   1
Отговори
# 75
Достатъчно е да имаш социални мрежи.

# 76
........
И аз бях в шок като се яви това чудо, ама постепенно го обикнах. Особено с аксесоарите.
Скрит текст:
Точно това е целта на занятието - продуктово програмиране. Навремето ни плашеха с подобни злокобни същества, а сега децата (и не само) ги гушкат и целуват. Пък после защо децата се държат като зверове. Ето за това.

# 77
  • София
Не мисля, че озверяването на децата се дължи на харесването или отказа да си закачат каквито и да е кукли където и да е. По-скоро зависи от възпитанието им, да нямат всяка кукла или нещо което поискат и да мислят със собствените си глави, а не според това кое е модерно. Ако му харесва наистина киликандзер и му отива на цялостната визия, защо не? Нищо не е като едно време и много родители се оказват неподготвени да се справят с всички новости които заливат децата като реклами, пропаганди и тенденции. Не виждам нищо лошо детето да има собствен поглед над това как да изглежда. По принцип границите които поставят родителите според собствените си естетически разбирания като: "това не би ти отивало" или "не е подходящо за теб" са много по-вредни за собствения вкус на детето и обикновено водят до обратния ефект. Въпроса е да му помогнеш да открие себе си без да прекалява в исканията. Ограничена свобода.

# 78
  • Телиш/Плевен
С ден закъснение, но все пак пристигна нашето Лафуфу (нали така се казваше репликата на Лабубу?) от Емаг. Сладичко е, но наистина изработката не е особено добра и не си заслужава да се поръчва оттам.

Щерката му се зарадва първоначално, но нещо много бързо му падна главата, даже не разбрах как точно стана. Joy И сега е разочарована. Ще се опитам да я закрепя някак. Междувременно свекърите заминаха на конференция в Китай за две седмици и свекървата каза, че ще потърси там, пък да видим. Satisfied

# 79
  • София
Следя една китайска влогърка в Тикток, която разказва на английски забавни неща от техните социални, та сега е направила клипче, в което показват най-смотаните имитации на Лабубу при тях: https://www.tiktok.com/@candiselin86/video/7516922966081342750

Лале в дъжда, нека гледат само в Pop Mart - него го има навсякъде, на другите места като сергии и магазини за джунджурии обикновено ще са фалшивите. Според китайските социални, навсякъде са изчерпани, но пък може да извадят късмет.

# 80
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, нека гледат само в Pop Mart - него го има навсякъде, на другите места като сергии и магазини за джунджурии обикновено ще са фалшивите. Според китайските социални, навсякъде са изчерпани, но пък може да извадят късмет.
Благодаря ти, ще предам. Hug
Да и тук се спомена няколко пъти, че са изчерпани навсякъде, но да видим, те са там чак до 2 юли, та има някаква надежда. Grinning

# 81
Лале в дъжда, това даже не изглежда толкова, зле колкото моите макарончета от Емаг. Дано успеете да направите нещо с главата. На някакво видео съм виждала, че тя е като завинтена.

Аз в момента се опитвам да се добера до скаридата и изобщо до цялата WACKY MART серия, но засега греда.

p.s. Не мога да споделя видеото, но на който му е интересно да потърси из социалните мрежи как Брад Пит и Хавиер Бардем отварят Лабубута като промо на филма F1. Smile

p.s.2 И да споделя една смешна случка от уикенда. Разносвах си аз гордо оригиналното тофи Лабубу на една чанта и облъчена от тикток параноя, че ще падне или ще ми го откаднат, си проверявах чантата през 20 секунди. Sweat Smile В мола казвам на ММ да мята от време на време едно око дали Лабубуто е все още на чантата, а той се смее: "само ти и още 10 човека знаете за това Лабубу" Satisfied Няма и десет минути по-късно ме спира млада жена да ме пита откъде е и се заговорихме за него. Много ми стана готино да му кажа: "етооо, виждаш ли!" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 15:40 от Жаки ★

# 82
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, това даже не изглежда толкова, зле колкото моите макарончета от Емаг. Дано успеете да направите нещо с главата. На някакво видео съм виждала, че тя е като завинтена.
Да, така изглежда, на вратлето има нещо като винт. Satisfied Щерката вика със секундно лепило да я залепим, аз не бях много обнадеждена, ама май стана. Satisfied Абе ако пак падне, ще се мъча да я шия, други идеи нямам.

Иначе сме се наточили вече да дебнем за оригинални, ако свекървата не донесе от Китай. Много са ми сладички, особено като го видях сега на живо, макар и реплика. Не знам защо повечето тук писаха, че било само мода всичко, при мен определено не е това. Аз, като се замисля, нито следя модата, нито имам маркови дрехи и чанти. Просто ми харесва, това е. Досега не бях виждала на живо, намирах ги за симпатични покрай щерката и толкова, но вече ми се иска да си взема и аз. Satisfied На нелепи коментари съм свикнала така или иначе, та не ми пречи какво ще кажат хората, просто ще имат още едно нещо, за което да се хванат. В момента на чантата ми виси плюшен ключодържател Стич, отнасям подигравки и за това, че харесвам Стич (и той сега стана популярен покрай филма, но мен си ме подиграваха и когато не беше така актуален), та е все тая общо взето. Satisfied

# 83
  • Карлово
p.s. Не мога да споделя видеото, но на който му е интересно да потърси из социалните мрежи как Брад Пит и Хавиер Бардем отварят Лабубута като промо на филма F1. Smile

Клип не, но намерих това.
а ето го:
https://www.tiktok.com/@warnerbrosuk/video/7516889149027175702

# 84
  • София
Лале, на моята чанта в момента виси плюшена панда. Даже уж си я взех за чантата в БГ, но още в Китай бабата, която ги продаваше ми я закачи с една широка, доволна усмивка.Joy Миналата година висеше плюшена панда в лилав суичър. Преди години имах плюшена костенурка - дойде си с чантата. На ключовете ми висеше лего човече в розова рокля. Joy
Ако на следващото ми ходене до Китай вече има налични Лабубу, бих си взела.  Или ако намеря някоя сполучлива реплика. А съм над 40 и дори деца нямам. Но хич не ми пука кой какво мисли за стила ми или аксесоарите ми. И никога не съм имала такъв проблем.
Дано свекърите намерят оригинал, да го покажеш. Подсети ги и за аксесоари да се оглеждат, много сладки дрехи и джиджавки изглежда, че има.

# 85
  • Телиш/Плевен
С удоволствие ще покажа, стига да намерят. Май в момента само Жаки има оригинални, но предполагам, заради всичкия хейт, който се изля, не иска да ги показва, което е разбираемо. Hug

Това на ДамаТрефа не пише дали е оригинално, но е много красиво и елегантно! Heart Eyes

Иначе свекърите са там по работа все пак, не искам да ги затормозявам допълнително и с аксесоари чак, достатъчно е да намерят оригинални кукли, предоволни ще сме с щерката. Satisfied Тя и сега е доволна, все още не е паднала главата на това, дето пристигна и "ремонтирахме" днес. Satisfied Аксесоари ще търсим тепърва, много са си хубави и тези евтините, показани на предишните страници. Heart Eyes

Аз иначе си поръчах плажна кърпа с Лабубу. Satisfied Случайно видях във Фейсбук страницата, от която обикновено си поръчвам плажни хавлии в последните няколко години. Ще я покажа от морето, на 3 юли заминаваме (тъкмо когато свекърите си идват, но така се улучи Satisfied).

# 86
  • София
Жаки пусна темата за фенове на Лабубу, дано не са я отказали коментарите. Sad

Иначе аксесоарите са пак в Pop Mart, дано успеят да отидат в някой. Там поне магазините работят до късно. Аз също отивам към Азия скоро, но при мен магазините затварят преди да приключа работните ангажименти и надали ще успея да проуча има ли нещо останало.

# 87
  • Карлово

Това на ДамаТрефа не пише дали е оригинално, но е много красиво и елегантно! Heart Eyes
).
Oт UK e, pop mart е, от март месец за 17 паунда е. Дрехите обаче, от Али.

# 88
Не разбирам модата на Labubu, но пореден ден гледам снимките в темата и не ме напуска усещането, че това малко киликандзерче вече съм го виждала някъде много отдавна. Вероятно е било второстепенен герой в някое аниме от детството ми, знам ли. Просто съм убедена, че е рециклирана стара идея и сън не ме лови да се сетя къде вече съм я срещала.

# 89
Аз като тийн имах смехоранче. Пак такова с козинка и гумено личице, краченца и ръчички и можеше да си хваща двете ръце и да си го закачиш някъде. Но онова беше като сладка маймунка - не такова зъбато.

Общи условия

Активация на акаунт