Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 21 900
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
Да разбирам, че оригинално в момента не може да се намери никъде, така ли?

# 91
Точно така. Текат записвания онлайн навсякъде, но цените започват от 130 лв.

# 92
Бих ги дала, ама като няма наличности. Grinning

# 93
  • София
Днес прочетох новина, че в Китай щели да почват вече дела срещу прекупвачи, имало промени в начина на приемане на поръчките, защото ботове купували буквално на килограм и се стигало до препордавания от 30 пъти над стандартната цена. Hug Да почнат да произвеждат повече, да им се.

# 94
  • София
Хора, целия център на София е залят от ментета на лабубу. Всеки втори магазин по Раковски, Славейков, Гарибалди има на витрината супер гадни реплики на цени за оригинал Grin
Да не се излъжете да купувате. Много лошо качество са, но не може да се види, защото са се изхитрили да излагат само затворените кутии.

# 95
Аз съм склонна да взема и от риселър, гледах в stockX.com има оригинални от риселъри. Някой поръчвал ли е от там ?
Чакам мои познати от Сингапур да ми вземат, но те ще идват чак през есента. Егати чудото с това Лабубу. Но много ме кефят и няма да се откажа.

# 96
  • Карлово
А тези в Лувъра?
https://www.reddit.com/r/labubu/comments/1jfyath/louvre_exclusiv … u_items/#lightbox
А нашето има и раница и фотоапарат:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 17:54 от ДамаТрефа

# 97
Божее, жива да не бях...поредната безмислена лудост! Joy

# 98
Супер сладко, Дама 🥰

# 99
Сигурно нямаш дъщеря на подходяща възраст.
И аз бях в шок като се яви това чудо, ама постепенно го обикнах. Особено с аксесоарите.

Ама то нали уж за възрастни било? Grinning

# 100
  • София
Оф, бе, много сладки аксесоари! И с тази поличка е страхотно чудовище.

# 101
  • Телиш/Плевен
ДамаТрефа, страхотно е! Heart Eyes

# 102
  • Карлово
Сигурно нямаш дъщеря на подходяща възраст.
И аз бях в шок като се яви това чудо, ама постепенно го обикнах. Особено с аксесоарите.

Ама то нали уж за възрастни било? Grinning
Ами дъщеря ми не е тийн вече.
Аз паднах по г**, като го донесе и ми го представи, но очите и така светеха, че с мъка, ама го харесах.

# 103
Моето лабубу е фалшиво, под очите има дупки и ушите му са разделени, нито едно от крачетата му не свети

# 104
  • София
Но поне е със сладко личице, Bell07.
В нон стопа под офиса ни продават толкова страшни ментета, че може да ти докарат кошмари Satisfied
Ето го моя Тофи с нов тоалет. Фотоапаратът щрака и светкавицата свети Joy

Общи условия

Активация на акаунт