Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 741
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
Има и пакостливи, тези са от тях ужким. Всички Лабубу са женски. Приятелят на Лабубу е Тайкоко, който наподобява скелет и също е част от серията Чудовищата 🙃.

Всички Елфи ни се представят като ефирни и добри същества, но удобно не се споменават т.н. "тъмни Елфи" - демони джуджета, които са описани като зли, злокобни и ковани джуджета.

# 151
И тези са от нашумелите играчки "много сладки" и ръчно изработени. Само че това са вуду кукли. Grin

# 152
  • Телиш/Плевен
Попадна ми това и се сетих, че и тук стана дума за Чебурашка: Satisfied

"Как се озовахме тук?" Joy

# 153
Скрит текст:
Попадна ми това и се сетих, че и тук стана дума за Чебурашка: Satisfied

"Как се озовахме тук?" Joy
Като следваме сляпо мода, диктувана от извратени дизайнери очевидно поклонници на недоброто(казано възможно най-политкоректно ). Laughing

# 154
  • Варна
........
И аз бях в шок като се яви това чудо, ама постепенно го обикнах. Особено с аксесоарите.
Скрит текст:
Точно това е целта на занятието - продуктово програмиране. Навремето ни плашеха с подобни злокобни същества, а сега децата (и не само) ги гушкат и целуват. Пък после защо децата се държат като зверове. Ето за това.

Нищо вярно няма в това. Аз като дете ( и все още ) харесвам по-сладки нелицеприятни същества и не проявявам нито психическа, нито физическа агресия, чак спасявам буболечките по басейните от удавяне.
Всичко идва от възпитание, не от играчка със зъби.

# 155
  • Пловдив
И от възпитание не идва всичко. Ама от лабубута пък - хич.

# 156
Замислих се, че ако някой ми каже, че сам си е изработил подобна играчка, което вярвам, че много могат да си направят с подръчни материали, бих му казала браво Grinning Бих си помислила - можеше и по-симпатична да се направи, но бих оценила креативността и усилията.

Да отбележа за Чебурашка - първите кукли датират от 1970, а не от 1996.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 18:43 от Telesilla

# 157
  • София
Някой може ли да каже това дали е истинско:

# 158
Не е истинско.
Вижте ревюта в интернет - пълно е със сравнения между истински и фалшиви.
Отзад на кутиите има холограмен стикер, който в долната си част се трие и се въвежда чрез сканирaн QR код на стикера в сайта на Поп март - там се довъвеждат цифрите и показва дали е истинско. Но кутията на Биг инту енерджи не е такава.

# 159
Не са. Както каза съфорумката има много сравнения между фейк, супер фейк и оригинални в СМ.

Някой може ли да каже това дали е истинско:

# 160
  • София
Привет на всички, днес пристигна и нашето Лабубу, честно не знам дали е истинско.
Поръчах го от тук - https://www.labubuu.eu/products/labubu-energy
Вариант - Labubu Biginto Energy Box
ето снимки:
Скрит текст:

Пише, че това е Labubu Serenity. На кутията отдолу не откривам холограмен стикер...Може би тази линия Biginto Energy Box да няма, знам ли. Каквото, такова. Дойде за около 3 дни, по Еконт, наложен платеж.
Редакция: след по-обстойно разследване, не мисля че съм взел оригинал. Прилича ми на читава версия, но бяхме припряни и мноооого бързащи и ние да имаме Лабубу Simple Smile)

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 18:36 от Deetron

# 161
По-скоро не е автентично. Зъбите на оригиналните са перфектно очертани, а на кутията отзад, най-горе в дясната част е холограмният стикер. Като се прибера ще снимам кутията, за да видите.
Иначе е много сладко, с удоволствие да си го носите.

# 162
Не е оригинално. Очи, зъби, козина . От тази серия имат QR code ,не само на кутията, но и на самото лабубу.
Кутията що годе са я докарали, но виждам разлики и в нея, и в опаковката от фолио. Дано не сте платили цена като за истинско.
Прилича си на Лафуфу. Ето едно сравнение на Hope от тази серия.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 20:26 от Labubu8

# 163
  • София
Lana Gatto, Labubu8 - да, да прави сте за моето Лабубу. Не е истинско. Като някаква полза от поста ми може да се приеме информацията, от къде да не си купуват хората. Simple Smile) Благодаря Ви за включването.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 21:20 от Deetron

# 164
Истинското Лабубу да не съдържа някакви ценни метали, че до такава степен се държи да е оригинално? Rolling Eyes

Сакън парите да не отидат при други мошеници.

Общи условия

Активация на акаунт