Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 663
  • 372
  •   1
Отговори
# 165
  • Телиш/Плевен
Истинското Лабубу да не съдържа някакви ценни метали, че до такава степен се държи да е оригинално? Rolling Eyes

Сакън парите да не отидат при други мошеници.
Ами човек като попадне на няколко некачествени изработки, започва да се замисля, че няма смисъл да се набутва повече, по-добре да купи оригинално. Щом дори аз вече се замислям, а нямам маркови чанти или други модни придобивки. Grinning Но да видим дали ще докопам някога...

Дъщеря ми беше на море с баща си тези дни и на някаква сергия в Кранево видяла играчките и ми писа, че смята да купи. Казах ѝ, че не съм много обнадеждена, предвид горчивия ни опит досега, но както си прецени. Satisfied Ама този път май извадихме късмет, вече трети ден е вкъщи и още си е напълно цяло, тя много му се радва. Heart Eyes

Тези дни ще му поръчаме и дрешки от Тему. Иначе аз чакам да видя свекървата какво ще донесе от Китай. Satisfied

# 166
  • София
Истинското Лабубу да не съдържа някакви ценни метали, че до такава степен се държи да е оригинално? Rolling Eyes

Сакън парите да не отидат при други мошеници.

Това е като истинско Барби и имитация на Барби. На някои им е все едно дали ще е Барби или друга кукла, която прилича на нея, други държат да е оригинал. И истинското е в пъти по-скъпо. Или поне беше едно време. Така и с Лабубу-то.

# 167

На кутията отдолу не откривам холограмен стикер...Може би тази линия Biginto Energy Box да няма, знам ли.

Има, менте е вашето за съжаление. Sad
Аз имам син и той не проявява интерес, затова пък майка му компенсира и за двамата 😅 Купувам, каквото не ми допадне продавам или разменям, за щастие пазар има и то голям. Имам пълна колекция Have a Seat и почти пълна  Exciting Macaron, почти всеки от цветовете отговаря на цвят на моя чанта и инфантилният перфекционист в мен ликува Simple Smile Напоследък и леко съм се вманиачила да ми отговаря по цвят на маникюра (модерните в момента пастели - mint, blush, гълъбово сиво, etc.). Окачвам ги без притеснение на чанти Шанел, Ермес и Диор и събират повече погледи от чантите, от ценители на всякаква възраст Simple Smile Веднъж нещо ми беше прищракало и бях увесила три наведнъж върху YSL Sac de Jour, и една азиатска девойка се спря насред улицата и ме зяпна с отворена уста Simple Smile И после се разговорихме. Като всяка подобна мода, зверчето симпатяга те кара да се чувстваш част от клуб и автоматично приятел с останалите посветени.

Не разбирам тази "естетика" - да носиш чанта струваща колкото гарсониера в центъра на София и на нея да обвесиш такъв евтинджос.Smirk

Има общо с отношението на Gen Z и донякъде на милениълите (но не толкова) към луксозните стоки и маркетинг, и потребителството изобщо, държат да има нещо "лично, което изразява индивидуалността" и са изцяло мотивирани от социалните медии. Жувотното е идеален микс между илюзията за въпросната индивидуалност и scarcity marketing.

# 168
Копие е, това , което дъщеря ти е купила, Лале в дъжда,  но е доста добро.
В БГ няма ли официален магазин на Поп Март? В Европа и Америка, като че ли чак сега започнаха да стават популярни. В Азия отминава вълната и други серии са по-популярни вече.
Ето и моето, толкова търсено “Мербубу” както му казват колекционерите.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 08:02 от Labubu8

# 169
  • Карлово
Ама този път май извадихме късмет, вече трети ден е вкъщи и още си е напълно цяло, тя много му се радва. Heart Eyes
Ей за това са тези неща, да носят радост.

# 170
С удоволствие бих си закачила едно на.чантата. Или нещо друго, което ми харесва.

Преди време дълго носех едно зайче с очи от два шева на кръст, едно хлапе ми го беше подарило. В чекмеджето на бюрото ми е

# 171
  • Телиш/Плевен
Labubu8, да, аз не съм и очаквала да купи оригинал от сергия в Кранево. Joy Но просто мислех, че пак ще е разочарование като предишните две, а се оказа доста хубавко. Heart Eyes
Няма официален магазин на Поп Март в България или поне аз не знам за такъв, но щом другите колекционери в темата споделиха, че поръчват от сайта, значи със сигурност няма магазин.
Много красиво “Мербубу”! Heart Eyes Въобще страхотна колекция си имаш, много ти благодаря, че ни я показваш. Heart Hug

# 172
Доживях да видя китайска фирма да прави нещастни опити за защита на интелектуална собственост от китайски и турски фирми Joy QR код на опаковката, #обожемой!

# 173
То само QR  да беше, на някои серии-водни знаци, които се виждат само с UV light, тайни маркировки, различни текстури на различните части и опаковки. То е като тези картинки- открий 15 -те разлики.😂🤣

Доживях да видя китайска фирма да прави нещастни опити за защита на интелектуална собственост от китайски и турски фирми Joy QR код на опаковката, #обожемой!

# 174
Как това е моден аксесоар, а не детска играчка за не особено претенциозни към естетика деца?

# 175
Купих  тези супер сладки дрешки от Алихпрес, но веднага се разшиха около вратлето… Някой да даде идея как да го оправя??😱

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 14:50 от Labubu8

# 176
С игла и конец няма ли да стане?

# 177
С какъв бод е най-добре ? Страх ме е да не се пуснат бримки… Това хич не беше евтино.

С игла и конец няма ли да стане?

# 178
  • Карлово
Тънко ластиче, от магазин за копчета, игла с големи уши и навърви около яката.

Ама тази шапка му крие ушите и неузнаваемо малко.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 10:13 от ДамаТрефа

# 179
Не съм я сложила хубаво, че се ядосах как се скъса пуловера. Благодаря за съвета с ластика.

Тънко ластиче, от магазин за копчета, игла с големи уши и навъви около яката.

Ама тази шапка му крие ушите и неузнаваемо малко.

Общи условия

Активация на акаунт