Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 483
  • 371
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Поръчах от Алиекспрес, ще видим какво ще дойде. На децата обясних, че оригинално не може да се намери вече и ще получат лафуфу, като всичките им приятелчета.
Децата и те вече са на тема кое е оригинално и кое не, броят зъби, гледат етикети, голям смях 🤣
Трябва да им стане ясно, че оригинални няма да има в детски ръце и родителите им да спрат да ръсят по 60-70лв и нагоре за ментета с баркодове, които са купени на едро за 7-8лв.
В групата на Тему показаха 2-3 никак не лошо Лабубу за 8лв, но вече там не продават кукли, а само аксесоари.
В Алиекспрес са средно от10 до 20-30лв, зависи от сериите.
Аз взех Big into Energy

# 181
И аз чакам всеки момент моето Лафуфу от Алиекспрес за 17 лв. 3та серия. Да видим дали ще е сполучливо, уж ревютата са добри. Доста агресивно ме заливат рекламите на лабубумилано.ком, продават ги за 89 лв, внос от Милано Grinning Интересно ми е дали някой от четящите тук си е купил от тях. Изглеждат автентични

# 182
На мен постоянно ми излизат клипчета в Тик_ток на тема Лабубу и лошата енергия, която носели и как все повече хора имали зловещи случки с тези играчки и се чудели как да се отърват от тях. Laughing

# 183
  • Телиш/Плевен
И на мен все ми излиза тази реклама на Милано-то, ама засега не смея да поръчвам. Искат парите предварително, ако правилно съм разбрала, а и е сравнително нова страница, та съм малко скептична... Но аз си чакам да видя какво ще донесе свекървата, пък после ще мисля други варианти, ако пак се окаже не толкова качествено. Grinning Това на щерката, дето го взе от сергия в Кранево, още си е цяло, направо не е за вярване. Laughing

# 184
Майка в момента е в БГ и каза, че е видяла някъде по 50лв. Това за реплика да искаш такава цена е обир. За деца, да си играят с нея и аз бих взела реплика от Али и т.н.
Те днес я харесват, утре я забравят в някой ъгъл и са на следващата модерна играчка.
 Soymilk я нагласих с тази рокличка, която за щастие е по-качествена от пуловерчето на Ququ.
  Единствена “лоша енергия”, която усещам е от прекупвачите и продавачите/производители на реплики🤮.

@Лале в дъжда, дано свекърва ти намери в Китай.
Тази страница миланолабубу тук е блокирана (виж скрийншот).
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 15:07 от Labubu8

# 185
  • Телиш/Плевен
От мен -  морски поздрав! Innocent

# 186
Поредна невероятна глупост с цел да си мерят децата Тралалабубутата и степента на разглезеност, да се карат , да игнорират по-неимащите , да демонстрират на кого ще му купят по-скъпото, вместо да си мерят познанията . Че и цялата рода впрегната да търси и брои зъби , нокти и косми .Не мога хора не мога Joy Единственият плюс е подобреното шивашко умение . Извинете всички , не се стърпях

# 187
Винаги е било така и винаги ще бъде. И големите си мерят всичко. Неизбежно е.

# 188
За съжаление винаги ще е така, докато не се “повдигне” съзнанието на човечеството като цяло (няма да е скоро).
Ето я моята нова Queen от сериите Let’s Checkmate. (Нищо не си меря, просто много ми харесват).

Лале в дъжда , кърпата е много сладка.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 04:32 от Labubu8

# 189
Предстои ми командировка във Виена, знам, че има Pop Mart, но никъде не ми излиза. От къде там може да се вземат оригинални чудовища?

# 190
  • Карлово
Поредна невероятна глупост с цел да си мерят децата
Ами то не е за деца. Пък и едно оригинално Барби навремето беше къде - къде по-скъпо.
И никой нищо не си мери, само си се кефи. А кеф цена  няма.

# 191

Предстои ми командировка във Виена, знам, че има Pop Mart, но никъде не ми излиза. От къде там може да се вземат оригинални чудовища?

# 192
Да, видях го, но помислих, че може да е с фалшиви, тъй като досега винаги съм виждала брандирани техни магазини. Мерси!

# 193
Не мисля, че е официален Поп Март, но от unboxing  видеа на ИГ ми се виждат оригинални играчките. Гледам, че имат най-новите серии на Моли, Хироно, Скълпанда и т.н.

Да, видях го, но помислих, че може да е с фалшиви, тъй като досега винаги съм виждала брандирани техни магазини. Мерси!

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 16:08 от Labubu8

# 194
Ще погледна на живо, ако въобще има наличност, де и ще се опитам да преценя. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт