Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 028
  • 371
  •   1
Отговори
# 360
PopMart имат нова колекция на Skullpanda- “You found me”.Аз не съм заинтересувана от кукличките, но ми трябваше нов кейс за слушалки, а не харесвам този с лабубу шримп.
Но в в този се влюбих: Има черешка на върха и е много красив “пепел от сакура”цвят, който камерата не може да улови.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 07:32 от Labubu8

# 361
Labubu8, погледнах тази колекция, но не съм сигурна, че ми харесва. А и не съм колекционер.

Тези дрънкулки си ги взех буквално, защото се загледах в чантата на една мацка и си ги харесах, като забелязах, че на дръжката им пише POPMART.

Между другото, тези кукли със стъклени очи не изглеждат толкова creepy на живо, а като висящи играчки. Цената им е откровено висока, но създават настроение. Обаче определено се връзват повече с кожена дамска чанта отколкото със спортна раница.

# 362
Спечелих едно Лабубу от игра и днес дойде. Мисля, че е оригинално, съвсем различно е от ментето, дето купихме от китайския магазин. 😃

Демончето се чудеше какво е това. 🤣

# 363
Черната прелест е 😻😘
Да можете да я убедите да я разнасяте на рамо, то никакви лабубута не Ви трябват за чантата

Аз имам едно зайче, подарък от едно хлапе, стои ми в бюрото.

# 364
Черната перличка е разкошна! Браво,честито и за спечеленото лабубу.

Telesilla , аз не харесвам bag charms, защото обичам изчистена визия за себе си.Дори и кейсът няма да ми виси на чантата, а ще е вътре в нея.😂

# 365
Аз и изчистина, и неизчистена, и всякаква визия харесвам за себе си май, зависи Grinning

Тези дрънкулки за първи път ги помъкнах сега. Молито и него го носих, но много дълго се отвърта и завърта, а аз имам много чанти.

Ако не е да ги влача нанякъде, когато имам вдъхновение, едва ли бих си взела подобни неща изобщо.

# 366
  • Враца
Пускайте повече снимки, много са интересни!
Особено, на дамата с колекцията! Heart

# 367
Демончето го наричам точно Лабубу, щото е грозноватичък. 🤣🤣🤣
Детето вчера искаше да вземе новото Лабубу на чантата, но не й дадох. Носи си старото менте. Тя го изпуска, разнася и беше станало на нищо. Изпрах го и изпадна едното око, но го сложихме.

# 368
При мен дойдоха тези, рекламирани като оригинални от АлиЕкспрес. Кутиите, знаците, всичко е 1:1 с оригиналните и предполагам наистина са. Верифицират се успешно и в сайта на Pop Mart. Излязоха към 50 лв. бройката, което е супер. И моите са много доволни, че са събрали цялата колекция (без ID-то Grinning), нон-стоп се подмятат вкъщи. Оставям линк, в случай че е по правилата - https://www.aliexpress.com/item/1005009718644177.html?spm=a2g0o. … _p_origin_prod%3A

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 10:45 от Ambrosia

# 369
Ето едно от новите серии Pin for Love.
Падна ми се “Н”. Не съм впечатлена.

# 370
  • Враца
Много е сладко!
И някак, по-мъничко.

# 371
На половината на “нормалните” е, даже и по-малко. Нищо не се движи. Евтино изглежда. Не си струва парите.

Общи условия

Активация на акаунт