Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 17 929
  • 371
  •   1
Отговори
# 345
Пристигна ми Crybaby-то Animal Bee Много е сладурско на живо, но тази серия май са ми една идея по-инфантилни за нормалните ми чанти. Sweat Smile Трябва да извадя някоя по-шантава. Лабубуто не ме дразни да си го нося на всякакви модели чанти, но бебето е малко по-смешно и детско. На раниците ми обаче седи добре.

# 346
  • София
Здравейте, може ли да ми пратите линк за куклата лабубу от алиекспрес. Двете деця на сестра ми искат, а не мога да се ориентирам кое ще пристигне - кукла, кейс или поставка.
Благодаря

Това е официалният магазин на POPMART в Алиекспрес. Абсолютно легитимен и официален е, не с реплики. Цените са същите като в техния си онлайн магазин и доставката е безплатна. Тук обаче, както и в техните си магазини, лабубутата са почти постоянно изчерпани.

Има и други магазини, които продават лабубу, но малко тайно и замаскирано като тази обява например. Мога да гарантирам, че са неразличими от истинските (поръчвах за мен, за сестра ми и за приятелка), но със сигурност не им е чиста работата и се водят или реплики, или са нелегитимно изнесени от фабриката Unamused

Отделно има и един куп обяви със снимки на истински лабубу, а реално идва супер лошо и грозно менте. Има и такива, които изглеждат като обява за лабубу, а реално се продават само дрешките. Трябва да се чете внимателно. В тези скритите обяви, като горната, описанието е малко закодирано. V1 е серията Macarons, V2 са Have a seat, а V3 са Big into Energy. Новата с мини лабубчетата сигурно ще е V4.

# 347
Да попитам събиращите тези кукли - видях новата серия и се замислих Grinning

Вие всичките лабубута, тоест цялата латинска азбука ли ще тръгнете да събирате сега?

Не мислите, ли че точно тези лабутата в най-различни цветове вече наистина са като лафуфута? Rolling Eyes Така да се каже по този начин лабутата не изгубиха ли вече от своята уникалност? Всяко подобно човече може да се пише вече лабубу.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 20:08 от Telesilla

# 348
Аз имам само 2 Лабубу, не смятам да взимам повече.
Моята Seasalt Coco прясно изкъпана и изсъхнала на простора, сресана 😄😄😄 Викам си - ай стига, играчка е, бухнах я в легена и нищо й няма след банята. Калъф няма да взимам, харесва ми така да се вее на чантата, като се изцапа пак ще я къпя и така.
Labubu8, ти си колекционер от класа, браво ! Ако бяха по-достъпни щях и аз да си взема, но предвид цената, която платих, ще се въздържа.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 349
  • Карлово
А преди банята как беше?

# 350
@Lanna Gatto като чисто нова е след банята,  браво! Благодаря за инфото!
@Telesilla, новата серия мини-лабубу си е безсрамен cash grab, Като гледам очите са от щампа и качеството е ниско като цяло . Те са за хора, които искат да ги носят на чанта или телефон, защото са наполовина на размера на предишните лабубу.
По-малко е даже от Моли. (Не е моя снимката).

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 15:49 от Labubu8

# 351
Преди банята го беше търкаляла котката, защото го бях откачила от едната чанта, за да го сложа на друга.

# 352
Минах покрай Минисо и се сдобих с още 3 Стич-а.
Много хубаво качество са. Ето тези три ми се паднаха, плюс донът-чето от първата покупка.

# 353
Най-после ми пристигна чантичката Peach Riot Rush Hour Series -Mini Bag Blind Box Grinning

# 354
В немския амазон имало официален магазин на Поп Март, сега го виждам. Лабубута естествено няма, но има скуиши лабубутата, както и другите играчки от асортимента в магазина. Предполагам и качват. Ядосах се, че не съм видяла по-рано. 😃

# 355
След Halloween Мококо, получих и Halloween Лабубу. Някой се е опитвал да изяде Мококо през кутията. (Сега видях лиги😂.)

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 16:13 от Labubu8

# 356
В немския амазон са пуснали голямата фигура от Let's Checkmate Series, от официалния им магазин е: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0DQSMZJ9Q/ref=ox_sc_act_t … LYZSTHRMK0Z&psc=1

# 357
Тези на коя фирма са?

# 358
Тези на коя фирма са?
Скрит текст:

Louis Vuitton, както пише на самата снимка.

# 359
Две Popmart Skullpanda от мен

Pond и Teakwood.

Видях една мацка с една от тези кукли, стоеше много готина на дамската ѝ чанта, която също се замислих дали да не си взема.

Общи условия

Активация на акаунт