Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 17 957
  • 371
  •   1
Отговори
# 330
Успях да се сдобия и аз, във Виенския магазин наистина ми бяха запазили две - паднаха се Love и Hope (с новите опаковки като торбичка са вътре, успях да ги мерна без да късам 😂), надявам се децата да са щастливи, че се убих да ги търся. 😂 Синичкото е доста симпатично.

# 331
Най-накрая се сдобих със скаридата Yellow Heart показвам ви я в пълната ѝ прелест. Има си и чинийка със сосче Smile

Скрит текст:

Много е сладка, искам я и аз, надявам се да ми се падне, за да ги събера и трите - заедно с кейса за слушалки и костюмчето Heart поръчах си 4 кутии...

# 332
Между другото в Алиекспрес има много добри реплики на кейса, 1:1 с оригинала, срещу 20 лв. Аз поръчвам за втори път.

# 333
Кейс скаридата също много я искам. Иначе от Wacky Mart второто, което имам е кутийката с нудлите. Чакам и едно Crybaby, че напоследък и те започнаха да ми харесват. Animal See No Evil

# 334
От пътуването се сдобих с цялата серия на Моли-6 кутии в голяма кутия и цялата серия на Wacky Mart Labubu -12  кутии, скаридата ще е вътре, а оттук взех цялата лимитирана серия на Hide and Seek fridge magnets and pins. Не знам кога ще имам време да ги отворя, обаче…

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 12:48 от Labubu8

# 335
  • София
Ооо, Жаки, мееега сладки са и скаридата, и разбойника с нудлите! Heart Eyes

На мен ми поразмина манията, но със сигурност искам едно от минитата. Него даже бих си го носила на чантата, защото големите не бих и си ги държа вкъщи да събират прахоляк. Поне съм си ги косплейнала, за да ме забавляват като ги гледам Grinning

От официалния магазин на Попмарт в Алиекспрес успях да поръчам две мистери кутии Скълпанда Импресионизъм. Сестра ми има такава и като я видях на живо ахнах - много, много нежна, изпипана и красива е. Нищо общо с детинското лабубу, което си е играчка. Като дойдат ще се похваля.

# 336
Аз май я поствах, моята”Skullpanda” тук, имам и бяла неотворена, само картата и видях.

# 337
Oт тези куклички Скълпанда и ние си купихме 4 броя. Децата даже повече ги харесаха от Лабубутата.

# 338
  • София
Аз на снимки не ги харесах особено, но като я видах на живо ме очарова. Тази на сестра ми е розовата. Изглежда много деликатна и арт - като скъпа порцеланова кукла.

# 339
Не са лоши, аз държа бялата неотворена, ако спешно ми потрябва подарък да не търся в последния момент. Не съм решила дали я искам. Тях ги има свободно.
Дали съм ви показвала Мококо, пак е вид лабубу. То е лимитирано за Поп Ланд дъщерна фирма на ПопМарт в Китай, която има theme park и т.н. Има най-различни серии и с нея.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 16:38 от Labubu8

# 340
В най-скоро време очаквам да се отвори музей на Labubu-то Grinning

# 341
То май има в увеселителния парк.
Ако някой е запознат с Ghibli творбите- музеят и увеселителния парк са толкова успешни, че билети е супер трудно, дори невъзможно да си вземеш и някои само с лотария може да купиш. Аз съм била и са невероятни за всички възрасти. Разбира се Ghibli е връх на творчеството и не може да се сравнява с Лабубу, което е комерсиално успешно, но нищо повече. Ето една по-хубава снимка на Мококо.

В най-скоро време очаквам да се отвори музей на Labubu-то Grinning

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:11 от Labubu8

# 342
  • Карлово
Някой чистил ли е личецето на ЛАБУБУ и с какво?

# 343
Update: Ще има 3 нови серии released тази есен. (Виж снимка). Ще бъдат разпределяни с лотария, но аз вече ги виждам на сайтове на прекупвачи, преди да са официално пуснати. Как стават тези неща, не ми е ясно. Не съм решила дали ще взимам. ММ каза да спра до 30, пък сега са ми 31…./b]

Потърси в Google “how to clean vynil toys” и пробвай каквото ти се стори най- подходящо. Засега не ми се е налагало . Сподели после какво работи!

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 08:00 от Labubu8

# 344
Здравейте, може ли да ми пратите линк за куклата лабубу от алиекспрес. Двете деця на сестра ми искат, а не мога да се ориентирам кое ще пристигне - кукла, кейс или поставка.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт