Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 17 929
  • 371
  •   1
Отговори
# 315
Зареждат със старите серии, досетете се защо- нова серия иде. Аз не съм впечатлена от това, което видях. Приличат “верно” на Лафуфу. Ще се казва “Pin for love” и на мен куклите изглеждат много малки , поне от това , което видях.
Аз видях днес вече едно такова, но реших, че е Лафуфу Joy

# 316
  • Карлово
Зареждат със старите серии, досетете се защо- нова серия иде. Аз не съм впечатлена от това, което видях. Приличат “верно” на Лафуфу. Ще се казва “Pin for love” и на мен куклите изглеждат много малки , поне от това , което видях.
Kъде го видя?

# 317
Не е обявена дата, кога ще пускат новата серия все още.

# 318
На мен са ми симпатични, но не знам дали бих си взела. Аз и тия дето имам сега, мисля да ги разтикам и да си оставя само любимите и това е. Нещо май ми мина крастата Grinning

# 319
Kъде го видя?
Ами на улицата ми се стори поне, че една девойка беше точно с лилавото от този линк

https://www.instagram.com/p/DNkESqyth-F/?img_index=7

Направи ми силно впечатление цветът Grinning

# 320
За Лабубу нямям какво да кажа, но за наложен платеж и Нап да - върната покупка за 328 лв, парите са върнати с наложен платеж към Еконт и колежката има писмо от Нап за недекларирани приходи и дължим данък плюс лихви.

# 321
Не може да бъде, тук има нещо гнило. До 30 продажби годишно и оборот до 2000 евро не се облага, дори НАП си го бяха посочвали на страницата под формата на информационна брошура - потърсете я, аз не я намирам в момента, но съм си я свалила на телефона и я погледнах отново, преди да пиша тук.

# 322
  • София
https://nra.bg/wps/portal/nra/taxes/godishen-danak-varhu-dohdite … rodajbi.internet1
Всеки доход, който не се води продажба на лична вещ, е облагаем. Няма подобни обороти от 2000 евро.  В ГДД се зареждат автоматично и само трябва да се отбележи, че доходът е необлагаем. При изпращане пишете, че изпращате лична вещ.

# 323
Аз точно от сайта им цитирам. Посочили са до 30 продажби годишно - предполага се, че са лични, както и до 2000 евро в информационната брошура.

# 324
Ще я питам и ще пиша, може да не съм разбрала.
За 2023 я търсят.

# 325
  • София
Аз точно от сайта им цитирам. Посочили са до 30 продажби годишно - предполага се, че са лични, както и до 2000 евро в информационната брошура.

Едното няма много общо с другото, не искам да разводнявам темата. Това е таблица кога платформите уведомяват НАП за вашите реализирани продажби, т.е.
като достигнете над 30 продажби, или 2000 евро оборот за 12 месеца ще плащате данък, независимо че продавате личните си вещи. Куриерските фирми от своя страна подават информация за наложените ви платежи и реализираните приходи към НАП. Тогава, ако не са посочени като необлагаеми(лични вещи например), то доходите трябва да бъдат декларирани в ГДД. Ясно е дефинирано в ЗДДФЛ.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 15:01 от CruellaDeVil

# 326
PopMart имаше много голямо роудшоу тук. Аз съм заета и не можах да посетя, но вечерта имаше невероятно шоу с дронове,с Лабубу, Моли, Хироно, на открито, което видях. Слагам линк. (Не е мое видеото, но е по-добре заснето).
Новата серия с мини-лабубу- “Pin for love” - ще я release на 29 Август.

https://youtu.be/1XRpjt4EFW0?si=yUAfa5_0SWjcrOi4

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 16:14 от Labubu8

# 327
  • София

Лафуфу-тата на 8-годишната ми щерка.

# 328
Тези на новите лабубу приличат… и какво стана….първо лафуфу краде от лабубу, после лабубу копира лафуфу😂. Хубава работа, ама…

# 329
Най-накрая се сдобих със скаридата Yellow Heart показвам ви я в пълната ѝ прелест. Има си и чинийка със сосче Smile

Общи условия

Активация на акаунт