Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 116
  • 371
  •   1
Отговори
# 300
Нормална е тази цена за лимитираната серия от Тайланд, да, (ако е оригинално).

За снимката с  QR code , моля вижте в Тикток или ЮТ , има много видеа , как да го verify, че в момента съм в чужбина и не мога да сложа скрийншот от моите кутии.

Добро утро!За тази красавица много ли е 160 лв?Чудя се да дам ли такива пари или си струва?

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 21:14 от Labubu8

# 301
По принцип доста видеа гледах.Може би ще го поръчам и би трябвало да направя разлика,имам едно оригинално.И друго да Ви питам
Това долу,пише ,кое ще ми се падне?Нормално ли е да пише?Благодаря предварително

# 302
Ако е от прекупвач, да, може да си избираш това, което искаш и на кутията този стикер е сложен от прекупвача, допълнително, а не е оригинален от Попмарт, но лабубуто , може да е оригинално. Много от тези, които препродават леко отварят кутията без да я “нараняват”, за да видят вътре картата  на лабубуто. Да си избереш лабубу е по-скъпо от blind box. От последната v3 серия най-скъпо се продава Luck, например.

По принцип доста видеа гледах.Може би ще го поръчам и би трябвало да направя разлика,имам едно оригинално.И друго да Ви питам
Това долу,пише ,кое ще ми се падне?Нормално ли е да пише?Благодаря предварително

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 21:52 от Labubu8

# 303
Мноого Ви благодаря

# 304
  • Враца
Намерих някакви.
За трийсетина лева, са доста симпатични и със светещо краче:

Ама, дрешки от къде взимат, от Тему ли?

# 305
  • Карлово
Дрешките може от Алиекспрес.

# 306
В темата за бебешки играчки за пораснали да покажа една оригинална сладка Molly

# 307
Хора, тия дни се скъсаха да зареждат европейските линкове на попмарт в алиекспрес и успях да си поръчам HAS, BIE, MAC и oт wacky mart серията. Аз поръчвам до адрес в UK и Германия и после идват до тук. Много съм доволна. Портфейлът ми не толкова...

# 308
Официалният магазин на Попмарт в Алиекспрес ли? Аз го следя уж, но лабубута не ми излизат, само други серии...

# 309
Дап, вчера и днес беше лудница, зареждаха за UK, DE, FR, IT, ES, PL. Направо не можах да повярвам. Нямам толкова пари, иначе и повече неща бих си поръчала Grinning

# 310
  • Враца
Мен пък ме помолиха няколко приятелки, да им купя и да им пратя от тези сергийските, е да, ама искат по няколко бройки. 3-4-5 , та  като изпращам с наложен платеж, после НАП-ове , мапове, такива ми ти работи, ще ми търсят ли отговорност. Никога не съм продавала нищо по интернет и не знам как се случват нещата. А, да речем 5 броя са 140 лв. Знае ли някой.

# 311
Аз продавам разни неща на детето или моя козметика с НП и никога не са ме търсили от НАП. Не е била обаче космическа сумата в 1 година де.

# 312
  • Враца
Точно това имам предвид. Аз няма да развивам бизнес с Лабубу-та, ще изпратя на 4-5 приятелки по няколко от тези киликанзерчета и толкова. Изглеждат симпатични и качествени казват и затуй ги искат, че по-сайтовете по-несполучливи.

# 313
Едва ли ще имаш проблем тогава Simple Smile

# 314
Зареждат със старите серии, досетете се защо- нова серия иде. Аз не съм впечатлена от това, което видях. Приличат “верно” на Лафуфу. Ще се казва “Pin for love” и на мен куклите изглеждат много малки , поне от това , което видях.  И с други O.G. колекционери си говорих и те не са впечатлени. Явно компанията ще гледа да издои каквото може и това е. Доста разочароващо. Те изглеждат все едно са сглобени от останал материал от full size лабубу😂.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 21:07 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт