Labubu: новият моден аксесоар, който превзе света

• 18 430
  • 371
  •   1
Отговори
# 195
Да, гледай видео на СМ за да може да разпознаеш  дали кутията, не е фейк.

Тази рокличка с дантелката дойде. Много е сладка.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 06:45 от Labubu8

# 196
  • Телиш/Плевен
Labubu8, много сладка и кокетна рокличка! Heart Eyes

Ние сме на почивка в Обзор и тук е голяма истерия по тях. На всяка сергия ги продават и често виждам деца да ги размятат или млади момичета и жени да ги носят, окачени на чантите си. Взехме си и ние с дъщеря ми, след като тя извади късмет с това от Кранево. Ами и тези от Обзор са много сладички. Heart Eyes

Продават и разни облечени, но ще видим дали ще купим. Satisfied Другата седмица се прибираме и скоро след това би трябвало да се видим със свекървата, да видим тя какви е донесла от Китай. За оригинални не е могла да се вреди, но то беше ясно, нали писахте и тук, че в момента не могат да се намерят, освен от прекупвачи.

# 197
И вашите реплики са много сладки. Доста са сполучливи.

Аз днес, тук случайно видях , от серията v3 във vending робот, който не е на ПопМарт, но са оригинални, само че цената  беше 70$. Бяха останали две кутии- blind box.Директно от Поп Март са 25$, надценката е доста.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 18:45 от Labubu8

# 198
  • София
Някой купувал ли е от Емаг? Виждам, че има по 20-30 лв. Дали мога да си избера цвят там или е каквото дойде?

# 199
Това е последното, което придобих и ще спра за малко, че ситуацията ще ескалира бързо😂. Loyalty от v3. Много ми харесва меланжа от цветове в него. Затова го снимам и “голо”.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 20:36 от Labubu8

# 200
  • София
Лабубутата ги изучават като глобален бранд феномен. Сигурно стратегията зад успеха им се разнищва вече в лекциите по маркетинг в университетите. Не ти трябва крипто, инвестиции, IT експертиза, създай една винилова играчка, но зад нея стоят емоцията, колекционерството, изненадата, дизайна и много други помислени неща.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 19:54 от bazel

# 201
  • Телиш/Плевен
Някой купувал ли е от Емаг? Виждам, че има по 20-30 лв. Дали мога да си избера цвят там или е каквото дойде?
Може да се избере цвят, но дотук няма доволни от поръчки в Емаг, в това число и аз. Писах по-напред, че тъкмо го отворихме и му падна главата. Rolling Eyes Все още се чудя как е възможно тези уж долнопробни реплики от сергиите по морето да се оказват по-качествени от предлаганите в Емаг. Но е факт.

Labubu8, много красиви цветове наистина, много приятно преливат. И както винаги поредното страхотно Лабубу в твоята колекция. Heart Eyes

# 202
Labubu8, как ги поддържаш ? Ние нашите ги носим на чантите, понякога пада игра с тях, и ми се иска да им взема една мека четка тип за чистене на лице, за да им сресвам кожухчетата. Иначе ги забърсвам с мокри кърпи.
От Емаг не си взимайте, едвам се преборих да ми върнат парите за едни страхотни ментета.

# 203
Някои са много пухкави като това последното. Аз ги държа в пластмасови кутии. И витрина ще поръчам. Има индивидуални пластмасови защитни опаковки за чанти. Аз с нищо не съм ги чистила засега-страх ме е да не станат на топчета…

Labubu8, как ги поддържаш ? Ние нашите ги носим на чантите, понякога пада игра с тях, и ми се иска да им взема една мека четка тип за чистене на лице, за да им сресвам кожухчетата. Иначе ги забърсвам с мокри кърпи.
От Емаг не си взимайте, едвам се преборих да ми върнат парите за едни страхотни ментета.

# 204
Аз си чакам до 2-3 дни моето от Алиекспрес, струваше 17 лв и някакви стотинки. Подозирам, че такива са предлаганите из фейсбук групите масово на окило 25-30 лв. Дано да е сполучливо. Labubu8, тези кейсове много ми харесват, особено ако се носят на чанта, ти твоите носиш ли ги? Тежат ли? Аз моята реплика надали ще я сложа в такова де Simple Smile

# 205
Аз моите не ги нося на чанти.
Това е скрийншот от продавача, аз ги поръчах от любопитсво, но моите още не са дошли. Като дойдат ще пиша дали са тежки и качествени. Аз дъм поръчала едно за изправено и едно за седнало лабубу.
Гледам , че хората ги носят с тях също.

Аз си чакам до 2-3 дни моето от Алиекспрес, струваше 17 лв и някакви стотинки. Подозирам, че такива са предлаганите из фейсбук групите масово на окило 25-30 лв. Дано да е сполучливо. Labubu8, тези кейсове много ми харесват, особено ако се носят на чанта, ти твоите носиш ли ги? Тежат ли? Аз моята реплика надали ще я сложа в такова де Simple Smile

# 206
Ето ги моите, малко крийпи снимка 🤭
Скрит текст:
Скрит текст:

# 207
  • Sofia
Бихте ли облякли нещо подобно 🫣
😀
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 21:29 от Doli

# 208
Аз, собствено -  не.

# 209
Ама то и на оригиналите "козината" сякаш не е от плюш, а от някаква материя, която стои на топчета. Вчера едно 6-годишно размяташе подобен дзвер на площадката. Никак не съм впечатлена. Поне да беше пухкаво и мекичко.

Общи условия

Активация на акаунт