Косопад - тема 27

• 3 584
  • 37
  •   2
Отговори
# 15
  • Близко съм
Здравейте момичета , моля ви помагайте .Да ви попитам дози аденосил как го ползвате и по лекарско предписание ли е? Може ли да си го загубя? С рядка, тънка и цъфтяща коса съм.
В последните месеци оредя още и капе постоянно ,а за есенноото капане мисля е рано.
Може ли да позлвам аденосила и как се ползва?
С адрогенна алопеция съм мисля аз. Имам проблем с хормонитв иЗследвам ги всяка госина тази още не съм, но мисля че нещо няма да е ок.
Миналата година бяха по учебник.

# 16
Здравейте, момичета! Аз писах в друга тема, но май правилното място е тук. След открита хиперфункция вследствие на горещи възли тази зима, започнах терапия с Метизол, за да влязат хормоните в норма и да мога да се оперирам. След старта на Метизола много бързо влязох в хипофункция, за около 20 дена като операцията ми беше през юни с  пълно отстраняване на жлезата. До самата операция приемах по 1 Метизол дневно, който ме държеше в лека хипофункция през цялото време- около 3 месеца. Малко преди операцията почна косопад, първоначално що-годе нормален, но сега е страшно. Някои дни по-добре, някои дни е кошмар. Косата е значително оредяла и започвам да се отчайвам. Хормоните ми сега са добре. TSH 2.5, FT4 20.3, FT3 4.7. Витамин D и В12 в норма, пълен железен профил- в норма, общ белтък, CRP, ПКК и диференциално броене- без отклонение. А косата пада…не знам вече какво  да правя. По препоръка на дерматолог взех ампули Аминексил за жени, имам чувството, че от тях пада още повече. Пия и Приорин от почти 4 седмици. Моля ви за съвет. Това нещо ще спре ли някога???

# 17
Здравейте! След упойка за колоноскопия и строг режим 2 месеца съобразно диагноза Болест на Крон не мога дс се справя с косопада си. Някой тук с възпалени черва има ли опит какви добавки можем да пием? Засега взимам  Вигантол, билкова кръв, пробиотици. Къносвам си косата за здравина и използвам възможно по-изчистени шампоани.
След упойки винаги имам косопад.

# 18
Здравейте! След упойка за колоноскопия и строг режим 2 месеца съобразно диагноза Болест на Крон не мога дс се справя с косопада си. Някой тук с възпалени черва има ли опит какви добавки можем да пием? Засега взимам  Вигантол, билкова кръв, пробиотици. Къносвам си косата за здравина и използвам възможно по-изчистени шампоани.
След упойки винаги имам косопад.

Дали и аз съм като теб? Макар че моят косопад почна малко преди операцията. След нея се засили.

# 19
На мен фоликулът ми е слаб и веднага реагира На нервната Система - ковиди, стрес, упойки и всичко онова което й влияе. За себе си съм го установила, индивидуално е.

# 20
На мен фоликулът ми е слаб и веднага реагира На нервната Система - ковиди, стрес, упойки и всичко онова което й влияе. За себе си съм го установила, индивидуално е.
А при теб след тази упойка косопадът силен ли е? Или в рамките на нормалното- макс. 100 косъма на ден?

До Girl♡ опитвам се да отговоря на личните Ви съобщения, но кутията Ви е пълна.

# 21
Това със 100 косъма не го приемам
Косопадът е силен, да, видимо ми оредя косата

# 22
И аз съм така. Предните пъти за колко време спираше косопадът? После косата расте ли? За колко време има подобрение?

# 23
И аз съм така. Предните пъти за колко време спираше косопадът? После косата расте ли? За колко време има подобрение?
Последно преди 3 години след ковид имах... Отиде около 3 месеца. Тръгва да расте, но докато си върне обема и живината си минава година...

# 24
Пробно взех шампоан против оплешивяване на Тианде и тоник-активатор на растежа на косата. Доволна съм, понамаля, има какво да се желае още. Отделно пия витамини.

# 25
Пробно взех шампоан против оплешивяване на Тианде и тоник-активатор на растежа на косата. Доволна съм, понамаля, има какво да се желае още. Отделно пия витамини.

Какви витамини приемате?

# 26
Q10, Омега 3, Д, В12

# 27
  • Близко съм
Момичета мнение за този препарат
Скрит текст:
Скрит текст:
Взех маската, шампоана и хапчетата на Аденозил. Но мисля и горните да взема. Маската пише на суха коса, преди да се изкъпя ли се нанася и само по дължина ли без скалпа?

# 28
Пиша и аз, тъй като косата ми вече е наполовина изчезнала.
След 2 бременности и раждания с кърмене, се чудя какво да изследвам, за да влезе в норма.

# 29
Момичета,някоя от вас успяла ли е да овладее косопада си и ако "да"дали би споделила с какви продукти?

Общи условия

Активация на акаунт