Косопад - тема 27

• 8 144
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Ако правите с чесън не търкайте скилидки. Аз си ги минавах на пресата и с пръстите мацах от сока по скалпа лекичко. Така идва по-силно и стоях по-малко.
Като цяло тези механични движения, скубане, ресане, връзване на опашки гледам по-внимателно.

# 46
Кой е спрея ?
На вас случвали ви се като се намажите със серума и още повече коса ми капе , и така св стресирам още повече и само парите на вятъра си хвърлям. Какво да правя къдете някаква техника как да го нанасям този серум? Направо ще откача
adenosil spray и при мен забелязвам да все едно от пусто в празно преливат хем падат косми хем избиват.

# 47
Здравейте! Хининовата вода помагала ли е на някоя от вас?

# 48
Здравейте,  някой използвал ли е Кресчина и какви са ви наблюденията?

# 49
Здравейте аз отново с въпроса Cry
Приорин или Анакапс ?
Нещо съвсем психясвам …

# 50
Здравейте, искам да попитам дали някой приема таблетки миноксидил?

# 51
Аз само спрея съм ползвала. Не знаех, че има и таблетки.

# 52
Аз само спрея съм ползвала. Не знаех, че има и таблетки.

Таблетките не се предлагат в нашата държава, но ми казаха да потърся аптека в Пловдив, която правела такива таблетки меноксидил. За съжаление нищо не намирам по въпроса.

# 53
Аз от Турция си поръчах спрея. А таблетките какво съдържат?

# 54
Аз от Турция си поръчах спрея. А таблетките какво съдържат?
Таблетките са само миноксидил в такава форма. Аз нямам ефект от лосиона за съжаление.

# 55
  • Близко съм
Скрит текст:
Скрит текст:

Този ли ползвате?

# 56
Доколкото знам само миноксидил гарантирано помага, но за съжаление е доживот Спре ли се окапва отново.. и аз незнаех че има таблетки ..

# 57
Ще помоля, ако някой е ползвал за отзив.
Спокойна вечер !

# 58
Ще помоля, ако някой е ползвал за отзив.
Спокойна вечер !

Аз използвам точно тази пяна, но само от 2 седмици и не мога нищо да кажа. Още повече, че при мен лосиона не даде резултат затова реших да пробвам с пяна. Не очаквам резултат, но аз съм тежък случай. И аз ще се радвам за отзив от някой с опит.

# 59
Някой питаше за таблетки Миноксидил. Ако се приема орално, може да започнат да поникват косми по цялото тяло. Бях търсила информация в интернет и доста хора (особено жени) се оплакваха от този страничен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт