Косопад - тема 27

• 7 609
  • 90
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте, вчера бях на дерматолог относно засилен косопад. С две думи: шампоани не помагат, таблетки също, според нея единствено серумите са спасение. За бг пазара най-доброто било Revalid Серум за коса Regrowth. Цена за 50мл около 50-60лв. Терапия 2-3 месеца. Някой има ли мнение за този продукт? И да избягвам да връзвам косата, само пусната.

# 61
  • София
Здравейте, вчера бях на дерматолог относно засилен косопад. С две думи: шампоани не помагат, таблетки също, според нея единствено серумите са спасение. За бг пазара най-доброто било Revalid Серум за коса Regrowth. Цена за 50мл около 50-60лв. Терапия 2-3 месеца. Някой има ли мнение за този продукт? И да избягвам да връзвам косата, само пусната.
Като при един и същ дерматолог да ходим Simple Smile

# 62
А кой е дерматологът?

# 63
  • София
А кой е дерматологът?
Аз при Бан Камуна ходя. Споделяла съм - доволна съм. Супер адекватни изследвания пусна, откри от къде идва проблема категорично. Прати ме на ендокринолог (не че преди това не бях ходила), следвам терапията, има напредък, косопадът спря. Сега колко нова коса ще тръгне, зависи и от състоянието на тялото ми...но каза същото - каквото и да ползваш - шампоани, маски, мазила, докато от вътре не се регулират нещата, шампоаните няма да помогнат...Миноксидил, Ревалид серум, DHT блокер.
Ендрокринологът даде също терапия и 4 месеца време да види как ще се повлияят хормоните, по средата на периода съм. През декември съм на контролен преглед, очаквам тогава да пусна и нови изследвания.
Борба...

# 64
  • Близко съм
Дайте такъв добър дерматолог и за Пловдив

# 65
Става дума за д-р Цанкова, София. По описание на косопада отхвърли вероятен проблем с щитовидната жлеза, изследванията го потвърдиха.

# 66
Става дума за д-р Цанкова, София. По описание на косопада отхвърли вероятен проблем с щитовидната жлеза, изследванията го потвърдиха.
Какво е описанието на косопада?

# 67
И аз съм на този серум на Ревалид, но за 1 месец, че преди това бях на друг серум. След това 1 месец почивка и пак серуми. Вие на каква схема на махане със серумите сте? Почивате ли?

# 68
Имате ли подобрение от Ревалида?

# 69
Здравейте момичета
Съвет - направете си автоимунни изследвания на първо място и след това всички други каквото искате или ви предложат лекарите.
Но на първо място един автоимунен профил ....ще ви спести доста лутане, лекари и хвърляне на пари на вятъра без ефект или с минимален ефект ..
Бъдете здрави !

# 70
От серуми никакъв. Единствено гела на Давинес ми помага, но основно за растежи ….
Lucky d, какви са изследванията? Автоимунен профил? Ендокринолог ли?

# 71
По-скоро имунолог. Правила съм в лабораторията по клинична имунология на Иван Рилски пълен панел и не излезе никакъв проблем, а косопада въобще не мога да го овладея по никакъв начин. Каква връзка има с имунологичните изследвания?

# 72
Аз също имам косопад от години. Не пада адски много но ми е дълга и си личи. Няма сезон постоянно пада. Фризьорът ми препоръча Anti Hair Loss на Abоut Your Hair, точно спира хормонът DHT.
Честно казано бях скептична, преди ползвах всякакви другои препоръчани фризьорски измишльотини, ампули и нищо не помогна.
Но след 3тата седмица ми спря почти изцяло. Слагам си го всяка вечер и сутрин. Виждам растеж на нова коса ,и косата ми стана много по плътна. Преди  това опашката ми беше като опашленце, а сега някак се уплътни.
Останах доволна.

Ето му сайта
https://aboutyourhair.eu/serum-anti-hairloss.html

# 73
Аз също имам косопад от години. Не пада адски много но ми е дълга и си личи. Няма сезон постоянно пада. Фризьорът ми препоръча Anti Hair Loss на Abоut Your Hair, точно спира хормонът DHT.
Честно казано бях скептична, преди ползвах всякакви другои препоръчани фризьорски измишльотини, ампули и нищо не помогна.
Но след 3тата седмица ми спря почти изцяло. Слагам си го всяка вечер и сутрин. Виждам растеж на нова коса ,и косата ми стана много по плътна. Преди  това опашката ми беше като опашленце, а сега някак се уплътни.
Останах доволна.

Ето му сайта
https://aboutyourhair.eu/serum-anti-hairloss.html

Здравейте, посетих сайта, но не виждам опция за поръчка. Вие от къде го купувате?

# 74
Не видях колко е голям и ме интересува след като спрете да го ползвате, дали ще се върне косопада? Моля,напишете след това, защото често продуктите действат , само докато се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт