Косопад - тема 27

• 8 027
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
А6, при кой лекар отиде първо, защото и аз съм в лутане, много пари за кръвни изследвания и заключения тип “нищо ти няма”
Привет, след гинеколог, някакъв дерматалог, два пъти приз 6мес ендокринолог, попаднах на точния за мен дерматолог, който назначи много кръвни изследвания, да, доста се изръсих, но посочи кои хормони не са ок. След това и ендокринолог отново посетих, за да прецени до каква степен са отклоненията и да изпише/потвърди терапията дадена от дерматолога.

ДХТ блокер - сао палмето и локален серум с олио от тиквени семки.
А кой е вашия дерматолог?
И аз търся ракъв, който отдава значение на тези неща.

# 91
А6, при кой лекар отиде първо, защото и аз съм в лутане, много пари за кръвни изследвания и заключения тип “нищо ти няма”
Привет, след гинеколог, някакъв дерматалог, два пъти приз 6мес ендокринолог, попаднах на точния за мен дерматолог, който назначи много кръвни изследвания, да, доста се изръсих, но посочи кои хормони не са ок. След това и ендокринолог отново посетих, за да прецени до каква степен са отклоненията и да изпише/потвърди терапията дадена от дерматолога.

ДХТ блокер - сао палмето и локален серум с олио от тиквени семки.

Здравейте, бихте ли споделили кой серум с олио от тиквени семки използвате?

# 92
Някой ползвал ли е bio rehab и има ли ефект. И това поръчах в пристъп на отчаяние..

# 93
  • sofia
Здравейте, от няколко месеца имам засилено падане на коса - ту се увеличава, ту намалява. По принцип дълги години все имах дефицити на феритин, вит Б12 и Д и реших да пусна изследвания да видя как са в момента и дали косопада не е заради желязото. Та, феритин 40, вит Б12 е около 600, а вит Д е 70, което е супер. Само феритинът не съм сигурна ок ли е, май е на долна граница. Важно е да отбележа, че от една година тренирам силово 2-3 пъти седмично, но и приемам доста протеин заради това. Приемам и опъимално мазнини, въглехидратите са ми по-ограничени. На ръба на калориен дефицит съм също. Чудя се къде да търся причината за този косопад. Какво бихте ме посъветвали?

# 94
Аз засега овладях положението само с три месечен курс от анакапс и рязко намаляване на дължината на косата (почни наполовина) , Давенес гел (Енерджи) само след къпане . Миене на косата през два дни с меки шампоани . Да видим докога ще бъде ефекта

# 95
Моята коса пък взе много да капе. Общо взето косата ми е навсякъде. Някакъв ужас е. Изведнъж просветление- изкарах ковид преди около месец. Какво правим след ковид?

Общи условия

Активация на акаунт