Той не спира да ме търси

• 5 846
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ама той дали е поискал среща въобще?

# 46
Вие пък, може да се окаже някой маратонец да блъска по цяла нощ и тогава чакането да си е заслужавало.
А, едва ли. Той е семеен, а обедната почивка не е цяла нощ. Grinning
Те даже са се уговаряли той да  и идва на гости, а не да я води някъде.
Може би пък той има опит и не му се занимава вече. И този вариант го има. Ако е искал нещо " ч*к и бег", а е видял, че е сериозно момиче.

# 47
Сериозно момиче, което кани в дома си женен мъж надали. Не му се занимава просто. Ако е искал да го е направил, те даже любовниците имат повече изисквания, именно да ги водят някъде, какво остава сериозните.

# 48
Е да, то логистиката никак не е лесна в случая. Може би наистина се бори със себе си, малко ми напомня на мен с бившата ми когато се разделихме последния път. Знаех, че мога да я из*** кам по всяко време ( вече си имаше друг) и не си давах зор, викам и хайде после, хайде утре, другата седмица и така хич и не стана.

# 49
  • София
Ама той дали е поискал среща въобще?

Оставам с впечатлението, че не иска. Само се подмазва.

# 50
Вие пък, може да се окаже някой маратонец да блъска по цяла нощ и тогава чакането да си е заслужавало.
Ехе, тогава трябваше да й каже "бих те сексил, ама ще ми свърши платеният годишен отпуск."

# 51
Ехе, тогава трябваше да й каже "бих те сексил, ама ще ми свърши платеният годишен отпуск."
Joy

# 52
А той откъде да знае, че още му е навита? В сегашно време, не преди. Преди да кажем, че му е била, той обаче се е офлянквал. И ето идва най-щастливия ден.. решил се е. На нея в това време "тръпката ѝ е минала", което пък със сигурност си личи (прави се, че "не го е чула" и т.н).

Преди се е пробвал, стигнал е далече, ама това не е да сейвнеш играта докъдето си стигнал.

# 53
Има една поговорка, там където е текло, пак ще тече. Щом му вдига телефона, значи се е хванала на въдицата.

# 54
Телефонът ≠ краката. Можеше тя да е хвърлящата въдица (ако не беше пуснала темата).

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 02:34 от vяsko

# 55
Проявява интерес със сигурност. Дали ще е равенство, зависи най-вече от него, как ще си изиграе картите и играе ли му се изобщо.

# 56
Да, така е....винаги всичко трябва да е по-сложно от квантова физика или пълен/кратък член на български език.

# 57
  • sofia
Този е от серията такова ми се, нямам терен, няма да харча пари, увъртам се около, която не ме е отрязала ..и когато, ако и каквото стане...аз не бързам...
До скоро даже не съм и предполагала, че има такива екземпляри 😂

# 58
  • Пловдив
Този е от серията такова ми се, нямам терен, няма да харча пари, увъртам се около, която не ме е отрязала ..и когато, ако и каквото стане...аз не бързам...
До скоро даже не съм и предполагала, че има такива екземпляри 😂
Голяма жена си, не знам къде си проспала тийнейджърските си години до насам. Винаги е имало такива екземпляри, от преди 30 години си ги спомням.

# 59
  • sofia
Ми, Янтре, сега ходя на повече срещи, отколкото като тийн 🤣🤣
Никога не съм се занимавала с женени и рядко съм се интересувала от живота на околните.
Отделно, винаги съм си мислела, че на някого като му се прави секс, го прави, не се офлянква...

Общи условия

Активация на акаунт