Той не спира да ме търси

• 5 827
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
  • София
От опитът ми със срещите мога да кажа, че съществува такъв типаж мъже. Просто се въртят около някоя жена, без да предприемат абсолютно нищо. Хранят си болното его, пълни със страхове. Аз лично такива ги трия и ограничавам доста бързо. А пък женен с дете - кръц от раз. Просто нямам ресурс да се разправям с подобни ментета.

# 31
Аз пък не разбирам защо се дърпате толкова?
😁Какво ще ви стане за 2-3 минути?😁

# 32
  • София
Нищо, там е работата, че и секса с мъж менте, е менте.

# 33
  • София
Аз пък не разбирам защо се дърпате толкова?
😁Какво ще ви стане за 2-3 минути?😁

Ако ще е така, не си заслужава да си събувам гащите.

# 34
  • По света и у нас
Да бе и на мен не ми е ясно каква му е целта на този който вижда че една 24 годишна му е навита за малко извънбрачен секс… сигурно иска да си купи малко домати от теб?

# 35
Мацко, не знам има ли друг освен тебе, на който не му е ясно. Страхлив мъж, в разцвета на силите си, който само иска, но нито може, нито знае как. Млада жена, която може, но не иска и не знае как.
Следващия път просто му кажи “Викай ми сега красавице, щот от утре ще ми викаш госпожо Попинсова”. Що ги бавите такива не разбирам?! Що не си вземате това, което искате когато можете пак не разбирам?!
Най-вече не разбирам защо жените все искат да разберат, да им се обясни, па да им си каже защо някойси правел нещоси.
Тоя ако те е искал щял да те вземе още на “докосванията и целувките”, щял и после да те вземе на следващите пъти. Тя седи и чака той да я покори, той седи и я чака тя да му се отдаде. Божке! Дъщеря имам, първото, което ще я науча е да разпознава смотаняците! То му се … той мисли, че му се пикае и ѝ звъни да си говорят.
Светът е пълен с чудесни необвързани мъже! Пожелавам ти да срещнеш някой, с който да не си задаваш въпроси.

# 36
За половин час работа я мотае с месеци.  Или няма желание или няма възможност.
Аха, половин час. Joy Или ти общо с пътя Grinning го смяташ.

# 37
И предразполагането преди акта. 🤣

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 15:18 от Азара.

# 38
Е, тя ако се съгласи, значи е достатъчно предразположена. Grinning Остава само да бъде положена.

# 39
‘Да й го положи’

# 40
Може и да си спестите вулгарните обяснения от лични преживявания. Не е нещо, което да ви направи по-извисени … Ако си имал глупостта да попаднеш в такава ситуация поне нямай глупостта да я разказва на всички.

# 41
Е, това не е кулинарен форум. Ако беше, някой щеше да се оплаче,.че кекса не е станал. Примерно. Нормално е, хората си споделят случки от живота.

# 42
Вие пък, може да се окаже някой маратонец да блъска по цяла нощ и тогава чакането да си е заслужавало.

# 43
Просто го е страх да действа. Може и някой ден да се стигне до нещо дали с нея или някоя друга, щом е тръгнал по тоя път.. но има и такива, на думи велики и като се случи да се срещнат и нещо излиза внезапно.
Аз не бих се занимавала ако два поредни пъти ми отмени среща изневиделица, пък да продължава да ме занимава.

# 44
  • София
Може да има зла жена и да го е страх да не яде бой у тях Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт