Той не спира да ме търси

• 5 820
  • 110
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Попинс, другият път не се занимавай със ангажирани люде, а в отношения и "още нещо" се забърквай само със свободни.

Като разбереш, че някой е обвързан, ангажиран, във връзка, или както и да се разбира, му пожелаваш хубав живот.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 23:46 от Не се сърди, човече

# 16
Това поведение може да е нарочно,защото той усеща,че ти си имала симпатии към него(или пак си почнала да ги засилваш поради наново проявения от него интерес).
Според мен има два ваеианта:или се опитва да те накара да му пишеш,за да се “видите”,или флиртуването и подмятането на секси думи му харесва,но дотам.
Защо той да те кара,а не направо той да ти пише?Ми,щото е от този тип мъже,които са много горди,за да пишат първи.(мъжете на 21-ви век).
Познавам много мъже,които преди да се запозная с мм,само с разговор са ме сваляли,но нито са ми искали номер,нито са ме търсили във фейсбук профила.

# 17
Кой е тоз мъж, дето звънка само за лафче? Grinning Таквоз животно няма. Виж я случката каквато е - леко гнусна и примитивна - и ще ти мине привличането.

# 18
На човека му се дояла  мусака.Не е ли очевидно?😁

# 19
Сподели с жена му. Услуга ще й направиш и този никога повече няма да те потърси.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 23:48 от Tina*

# 20
Кой е тоз мъж, дето звънка само за лафче? Grinning Таквоз животно няма. Виж я случката каквато е - леко гнусна и примитивна - и ще ти мине привличането.

Абе има, ще ти кажа. И се увеличават. След векове на мълчание в семейството, сега се навъдиха едни приказливи мъже... какво да ти разправям...не можеш да се отървеш.
Че и по женските форуми са налазили Wink

# 21
Що се занимаваш с глупости... Намери си необвързан мъж да си правите хубаво. Хем женен, хем се прави на коцкар, хем нищо не прави.
А ти си сваляш много нивото и си тъпчеш достойнството. Едно е да не знаеш, друго е да си наясно за връзката му и да продължаваш да го забавляваш и да ти трепка, като го видиш. Той знае, че си му в кърпа вързана и може би точно това му намалява интереса.

# 22
И аз пригласям на Mandy Bo.
При всички случаи обръщения на работното място като “красавице” не са уместни и откровено непрофесионални - излагате се и двамата.

# 23
Мисля си, че определено иска и е искал да прави секс с теб, а защо си е намерал тези оправдания - нещо в него се бунтува, най -вероятно не му се е поемало този риск и за момента му е било достатъчно да си гъделичка егото с флирт и целувки, знаейки че е желан и в даден момент, когато реши, може да стигнете и до секс. По принцип тези неща са по-характерни за жените, но ето, че има и такива мъже. Ти продължаваш да поддържаш връзка с него и това го прави желан. Опитай се да го игнорираш малко и ще видиш как бързичко ще поиска да ти дойде пак на гости.

# 24
Дай му. И ще миряса.
За това е този форум. Да си помагаме.

# 25
Да му даде, ама той още не е измислил, дали.му изнася Joy

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 04:12 от zavs

# 26
  • Пловдив
Иска да те изклати, кое не ти е ясно? Като гледам и на теб ти се иска, но наистина добре си помисли дали ще ти хареса да си в ролята на любовницата и втора цигулка в оркестъра
Чаааак пък любовница. Това предполага по-трайна връзка. Да го изклати тя него и да се приключва с единия път.

# 27
За половин час работа я мотае с месеци.  Или няма желание или няма възможност.

# 28
  • Пловдив
Пусна ли му снощи? ThinkingThinkingThinking

# 29
  • София
Аз бих го изрязала още първия път. Да не му е златен?! Хем сваля млади мацки, хем не му стиска, хем натиска. Глупендер.

Общи условия

Активация на акаунт