Той не спира да ме търси

• 5 843
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
Кой превари, той завари, викаш.
Има я тази сентенция на всички езици, впрочем.

# 76
Аз съм доста трудна за общуване, само най-постоянните не са се отказвали. Яко някой е решавал да ми играе игрички навремето,  от рода на "я да не я търся, да я поизмъча" или нещо подобно и просто съм губила интерес. То си е в природата на мъжа да е напорист и със състезателен дух. Аз просто не мога да си представя, коя жена ще хареса мекотело, което се глези.
А, кой "кой превари, той завари" е девизът на сперматозоидите. Joy Това не е случайно.

# 77
  • По света и у нас
Затова някои жени имат по двама любовници, единия като не е на разположение да звънне на другия.

# 78
Да не ви развалям седянката  ама видно от темата на авторката, мъжът определено му се получава, въпреки че едва ли го прави целенасочено. При мен също е било така, когато съм се държал по подобен начин съм усещал как напират. Най интересното е, че като съм бил напорист ми са се дърпали, а като се отдръпна много бързо се е обръщала ситуацията, и тва ми се е случвало многократно.

# 79
То зависи и от характер на жената, РФ. Колкото повече дефицити, толкова повече не знае какво иска.
Ако знае какво иска от теб, няма да играе игрички, а ще си получи каквото иска и ако се получат нещата - получат. Ако не - адио.
Продължавам да си държа на моето, че мъжът трябва да е напорист и инициатор. Това е показателно и за по-нататъшното му поведение – и в секс, и в отношения и общи ситуации.

# 80
В случая женен мъж "търсси" неомъжена колежка. Сляп да си ще рабереш какво търси.
Все едно една кокошка да пита друга - "Петела ме търси за нещо, ама не знам за какво".
Търсачът в случая иска да бодне, но иска да е сигурен, че ще е неангажиращо и няма колежката да се закачи като лепка и да очаква "голямата" стъпка от него. Ако мине и му пусне ей така само за един два пъти добре. Ама ако ще му пусне, ама той да има "сериозни намерени", заеби няма да стане.

# 81
Продължавам да си държа на моето, че мъжът трябва да е напорист и инициатор.

Да проявява инициатива - да, с това показва интерес, а интересът провокира насрещен интерес.
Да е напорист - по-добре не, тънка е границата с натрапчивост, нахалсвто, оттам досада, оттам и отблъскване. Остави жената да диша, дай ѝ време да осмисли какво иска да се случи, че и да се позатъжи за теб. Да има пространство за ход и тя.

# 82
  • Somewhere far away
Нахалството свързвам с две неща - простотия и отчаяние.

# 83
Тънка е границата – да. Само, докато дават някои пространство, друг го запълва, пространството. Wink

# 84
А не знам, имам един особено показателен случай, една която ми отказа среща след като си писах с нея 2 дни, после няколко месеца тя ми пишеше като ме виждаше във фейса, че си имам приятелка. Може би да ми е писала 5-6 пъти без дори да и отговарям, при положение, че излиза в чата историята да пишеш поне 5 пъти здравей как си без да ти е отговорено веднъж, тва ми се вижда прекалено.
И при контакти на живо съм имал подобни случаи, не знам що се очаква мъжът да е напорист, т.е. да бъде рязан, а той да продължава да натиска, тва обаче е доста масово схващане. И когато се окаже, че не предлага втори път следва голяма драма.

# 85
Тези жени дето режат и после се натискат, не са за хвалба контактите с тях, РФ. Само казвам. Simple Smile

# 86
  • София
Тя и авторката май зачезна, без да разясни ще се мята ли на женения кон, няма ли да се мята...

# 87
Тези жени дето режат и после се натискат, не са за хвалба контактите с тях, РФ. Само казвам. Simple Smile
Ми за тва се ожених за жена, която от самото начало ясно си заявяваше интереса  Simple Smile
Иначе наистина до толкова ми беше писнало от такива истории, че наистина това допринесе. И все си бяха напълно нормални обикновени момичета, не някакви кифли или нещо подобно

# 88
Игрите на топло и студено в любовта са за хора с комплекси и лабилни. При стабилни хора подобни игри са излишни.
//
По темата на авторката:
този мъж е някакъв мекотел – търси я, защото има нужда да се чувства мъж. Страх го е от жена му и си прави скрити игрички и флирт да поддържа мъжкото его и либидо. Няма да мине границата най-вероятно и да иска секс дори, камо ли отношения. Режеш.

# 89
Игрите на топло- студено го играят мъжлетата, пълни с комплекси, несигурни в себе си и такива манипулатори, психота, които не знаят какво да правят с една жена, а се забавляват да я измъчват и въртят на шиш. Психопати с една дума.
А такива чакащи на жените да ги свалят и преследват са женчовци без топки.
А тия дето си прокрадват старите номерца у форума по- добре да се скрият, че не вървят.

Общи условия

Активация на акаунт