Той не спира да ме търси

• 5 827
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
Тези жени дето режат и после се натискат, не са за хвалба контактите с тях, РФ. Само казвам. Simple Smile
Ми за тва се ожених за жена, която от самото начало ясно си заявяваше интереса  Simple Smile
Иначе наистина до толкова ми беше писнало от такива истории, че наистина това допринесе. И все си бяха напълно нормални обикновени момичета, не някакви кифли или нещо подобно

Това може и да е "хем искам, хем имам подозрения или страхове", или "хем искам, хем точно сега не мога". Пак си е лично техен проблем, или някакъв вътрешен конфликт, но не е задължително игра, не че няма и такива опити за игри.
Минуса е, каквото и да е, че учи някои мъже да не разбират от "не".

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 19:44 от Ази Азбърн

# 91
И аз не мисля, че е игра, явно е някакъв женски манталитет или логика- искаме, напира, дали пък няма да се мина щом не го иска друга. Или дали ако покажа, че ми харесва прекалено рано ще ме помисли за лесна..
И после следва драмата, особено ако се появи друга жена. Пак ще напиша, случвало ми се е толкова пъти със съвсем нормални момичета, че няма как да е просто случайност или до целева група.
При мъжете мога да кажа, такова нещо няма или е съвсем рядко срещано. Хубава жена, която отговаря на критериите на мъжа ако покаже, че го иска и той е свободен, заварката е готова.

# 92
  • По света и у нас
Аз пък се плаша от напористи мъже, малко като котешки инстинкт. Ако някой ми досажда направо изключвам всичкия достъп.  Ако се прави, че не ме забелязва аз се успокоявам не съм толкова барикадирана.
Просто АЗ избирам и решавам кой може и кой не може да ми навлиза в личното пространство.

# 93
Затова някои жени имат по двама любовници, единия като не е на разположение да звънне на другия.
Отвратително...
Остави това, но някои от тези жени даже отиват и по-далеч - да използват и двамата любовници по едно и също време, което лишава някоя друга жена точно в този момент.
Сега, някоя колежка ще каже  "А, дай Боже всекиму" (да ме прощава поп Георги), ама не е колегиално така.

# 94
  • Somewhere far away
То не е колегиално и да се държите на работа като в кварталната кръчма и да се правят сексуални намеци ,  но...

# 95
И аз не мисля, че е игра, явно е някакъв женски манталитет или логика- искаме, напира, дали пък няма да се мина щом не го иска друга. Или дали ако покажа, че ми харесва прекалено рано ще ме помисли за лесна..
И после следва драмата, особено ако се появи друга жена. Пак ще напиша, случвало ми се е толкова пъти със съвсем нормални момичета, че няма как да е просто случайност или до целева група.
При мъжете мога да кажа, такова нещо няма или е съвсем рядко срещано. Хубава жена, която отговаря на критериите на мъжа ако покаже, че го иска и той е свободен, заварката е готова.
Много сексистко изказване, Рф. Simple Smile
Няма женски манталитет. Има посредствени и тъпички жени, и такива, които са малко по-окомуш – демек по-умни (понякога и красиви) и оправни. Ние не сме виновни, че си попадал на "нормални". Това не са нормални жени – по-скоро комплексирани, лабилни или с някакво друго отклонение в поведението щом се държат по подобен начин.
//
Прими, ти не правиш ли разлики между нахален напорист и приятно инициативен и ентусиазирано напорист? Ако се дистанцираш така, всеки мъж би се оттеглил. Лично аз не харесвам аз да поддържам вниманието и инициативата, да ги търся и така нататък.

# 96
  • По света и у нас
Бази, за мен и трите са едно и също. Дразни ме яко ако някой друг е решил да дърпа юздите около мен. Не помня дали така беше преди, но сега е така.

# 97
  • Out of the Mix
Абсурд жена, към която съм отправил предложение за излизане, среща, покана някаква, и откаже, след това да се "натискам", и да я търся повече.

Каня веднъж.

А тя да пише след това няма никакъв смисъл, освен ако нещо по работа няма да вършим, и имаме служебни допирни точки, или общи компании.

# 98
Тези работи с любовниците и съживяването звучат много поетично и романтично.
Но животът е ку@ка и обикновено нещата се разсмърдяват или става пълен кошмар – наранени, засегнати, унизени и така нататък.

# 99
Щом се е стигнало до любовница - отдавна се е разсмърдяло.
Позната разбра за тръпката  на мъжа си - скоропостижно го прати при любовницата по живо, по здраво. Той пък орева чаршията, че не иска и иска пак при жена си и децата.

Няма угодия.

# 100
Щом се е стигнало до любовница - отдавна се е разсмърдяло.
Позната разбра за тръпката  на мъжа си - скоропостижно го прати при любовницата по живо, по здраво. Той пък орева чаршията, че не иска и иска пак при жена си и децата.

Няма угодия.

Не е съвсем вярно. Колкото по-добре, толкова по-добре може да е. И колкото по-лошо, толкова по- може и да няма желание за нищо, още по-малко допълнително. Апетитът идва и с яденето, не само с глада. Със сигурност няма угодия, тясно погледнато, обаче такъв е живота.

# 101
Този просто си чеше егото. Според мен няма намерение да бодва. Само гледа менюто и точи лиги, но осъзнава какво следва, ако консумира, затова си държи вилицата в...гащите.

Един-единствен опит имам с женен, когато бях сингъл и ме отврати веднъж за винаги. Стана ми жал и за жена му, и за него, и за себе си к'о правя с този. Но най-тъжното е, че свърши преди да е започнал. Заради което абсолютно го зачеркнах от всякакви указатели.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 16:12 от Анонимен

# 102
Този просто си чеше егото. Според мен няма намерение да бодва. Само гледа менюто и точи лиги, но осъзнава какво следва, ако консумира, затова си държи вилицата в...гащите.

Един-единствен опит имам с женен, когато бях сингъл и ме отврати веднъж за винаги. Стана ми жал и за жена му, и за него, и за себе си к'о правя с този. Но най-тъжното е, че свърши преди да е започнал. Заради което абсолютно го зачеркнах от всякакви указатели.

Моооляяя????Каааак?Ми,да беше го направил преди да се тряскате.Поне да не се излага така.

# 103
Е, случва се, ако дълго не е бил с жена или има опит само с една по един и същи начин, а не защото е женен.

# 104
Първи път при всеки е различно, някои свършват бързо, други хич не го вдигат, трети пък като мен изобщо не свършват. Така че да се прецени един мъж дали става или не трябват поне няколко опита.  Ама в случая щом е женен, по добре не

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 22:16 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт