Всякакви въпроси за пералнята - тема 21

• 13 835
  • 377
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, купих пералня Бош 6та серия, днес я докараха. Притеснението ми идва от това, че камиончето паркира с десните си гуми качено на тротоара и съответно беше наклонено, пералнята беше в/у палетна количка и при опит на шофьора да я добута до рампата тя се изплъзна наполовина от количката и падна на левия долен ръб, той си я качи съвсем невъзмутимо и ми я стовариха пред входа.
Утре ще я инсталираме и мен някакси ме гложди тази ситуация дали не я повредиха въпреки транспортната опасовка, дали не трябваше да откажа тази бройка, но пък си мисля каква е гаранцията, че няма да ми докарат същата, с малко дете съм и ми е нужна, след като старата след вярна служба спря да работи.
Според мен няма да има проблем, ако не е била голяма височината.
Пералнята е опакована, вътре има и стереопор (или както там се пише)и би трябвало да е защитена.

Съветвам след монтажа да я тествате на няколко програми, и при най малко съмнение да я върнете.

Куриера помогна ли за качването до етаж или взе парите и избяга?
Магазина може да не предлага услуга качване до етаж, клиента може да не е заявил такава услуга. Това не е много от значение в случая важното е да няма дефект по уреда в следствие на изпускане от шофьора.

# 376
  • София
Благодаря, силно се надявам да няма проблем, реално от около 20 см падна, ще я пробвам да, само да я свържем утре.
Транспорта беше от самия магазин и не не я качиха, мисля се заплаща тази услуга, мъжът ми и негов приятел после я качиха, но имаме товарен асансьор.

# 377
Здравейте, купих пералня Бош 6та серия, днес я докараха. Притеснението ми идва от това, че камиончето паркира с десните си гуми качено на тротоара и съответно беше наклонено, пералнята беше в/у палетна количка и при опит на шофьора да я добута до рампата тя се изплъзна наполовина от количката и падна на левия долен ръб, той си я качи съвсем невъзмутимо и ми я стовариха пред входа.
Утре ще я инсталираме и мен някакси ме гложди тази ситуация дали не я повредиха въпреки транспортната опасовка, дали не трябваше да откажа тази бройка, но пък си мисля каква е гаранцията, че няма да ми докарат същата, с малко дете съм и ми е нужна, след като старата след вярна служба спря да работи.
Според мен няма да има проблем, ако не е била голяма височината.
Пералнята е опакована, вътре има и стереопор (или както там се пише)и би трябвало да е защитена.
Стиропор

Общи условия

Активация на акаунт