Много важно, някакви си стрии!Нека в коремчето ни Юнче да расте и трупа сили!

• 13 782
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички и от мен в вече не така ножата темичка хихихиххи  Laughing!
Зоя честита ви бебка  newsm51 бързичко да си я приберете към къщи и нека сте късметлии да ви спука от поразии  smile3534
Еличко относно вените, кофти работа мъжа ми вече има 2 операции и му предстоят скоро още така че в случай, че има препарат, който да използваш докато си бременна, действай от сега да не стане късно после. Аз също имам една вена от няколко години и много стриктно и наблюдавам развитието - само малко се е увеличила. Най-добре питай доки или някой фармацевт в аптеката за нещо по-безвредно за мазане поне.... newsm10
Иначе за статистиката аз съм около 11.5 килца отгоре, а коремчето е 92 см ама си мислч че е ок за моите 1,70м, само дето вчера бях именничка и майка ми отново се опита да накара бебче да се роди с висок холестерол в кръвта... #Crazy Sick #2gunfire писна ми вече а истинските празници тепърва предстоят. Стискайте палци да ги преживея  Crazy
А да ви се похваля момичета смятам края на май да ходя на концерта на George Michael, някой друг с такива намерения?
Е няма да се блъскам на терена  Sad макар че ми е хоби. Този път ще съм някъде по трибуните, но трябва да съм там...дано бебче да издържи моите лудории... Mr. Green поне от доки имам ок
Айде стига че прекалих с писането.... #Crazy
Целувки на всички...  bouquet и прекрасен остатък от деня

# 76
Еличко, аз нося от компресионните чорапи заради вените  Peace Сутрин да видиш какъв съм образ, докато ги обуя зор виждам  Mr. Green Наистина стягат като менгеме.
Малко хипопотамски снимки гледат ли ви се?  Mr. Green http://tzveti.multiply.com/photos/album/36
Шоши, какви са тези чорапи? Светни ме моля те  Praynig

Жужата, а я кажи за тези операции - къде, колко струват? Болезнено ли е възстановяването после?  Довечера ще мина през някоя аптека, но ми се искаше да е нещо проверено... А иначе - пази си нервите и по възможност поемай дълбоко въздух, когато някой се опита да те ядоса...  Flutter Peace

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 15:24 от Eli4ko

# 77
Хмммммм Еличко, относно операциите те са два вида лазерни (безкръвни) и нормални, но са крайна мярка за мноооого тежки случаи. Клиники много и за двете, дори мисля, че нормалните се поемат от касата...Аз просто исках да ти кажа, да не оставяш нещата без лечение и най-вече превенция  Naughty, гледай винаги вечерно време да отмаряш с краката повдигнати по-нагоре за да циркулира кръвта и се движи много...Иначе чорапите са добра идея, хубавите са скъпи около 100 лв., но мисля помагат - тях ги търси в санитарните магазини, а за препарати за мазане и пиене - знам ги почти всички но не знам кои могат да се ползват по време на бременност, аз просто съм традиционалист и гледам главно да не спирам да се движа.. Joy а и по природа съм пешеходец Laughing

# 78
Еличко, предполагам, че jujata може да ти даде по-подробна информация, тъй като мойте са купувани от Германия. На вид са почти като обикновени дамски чорапи до средата на бедрото, фини, даже отгоре имам и дантели...абе секси работа  Mr. Green Измериха ми краката в санитарен магазин тук, избрах си цвета и след няколко дни си ги взех. Както казах обуването и събуването е трудно, те са супер стегнати, но това е и целта.  Peace Не оставяй нещата така и се информирай къде правят такива.  Hug

# 79
  • FRANCE
Ео бременелки,
Зоя Алекс честито бебенце. Да се оправя бързо и да ти го дадат да си го гушкате вкъщи. Heart Eyes

честит имен ден на патерици на всички именници.  bouquet

Иначе за статистиката нямам стрии, но пак какъв хубав целулит сам си отгледала Crazy

Мамчета дайте идея за крем за лице. Почват да ми се появяват кафяви петна полицето Cry Никога не ми се е случвало. Кожата ми е смесена кам мазна. Благодаря.

много целувки за приятен ден

# 80
madame, избягвай слънцето и слагай слънцезащитен крем. След раждането и кърменето ще ги оправиш с избелващите кремове, надявам се!   bouquet

# 81
_Шоши_, Жужата, мерси за отговорите...  Hug  bouquet Heart Eyes Малко тъп въпрос, но като стягат краката тези въпросни чорапи,не пречат ли точно на кръвообръщението? И Жужата, сещаш ли се за конкретен магазин?  Rolling Eyes

# 82
Ели4ко,правилно си разбрала.В петък са го занесли и от НОИ са го върнали. #2gunfire Спирам да се ядосвам! Я кажете,че не ми стана ясно с какво да си мажа зърната? Аз нямам кой знае какъв бюст,а за коластра да не говорим .....Ама дано се оправят работите.И пак да питам,че не получих отговор  newsm78- каква е разликата между Нук и Авент шишетата и кои са по-добри?Нали ходите на школо! Joy Joy

# 83
Мила Еличко,
изобщо дори не ти е тъп въпроса и аз съм разсъждавала относно това, че чорапите са лееееееекинко нож с две остриета, но според мнението на лекарите не е така, да действително стягат, но явно не дотатъчно и по начин, който да смущава кръвообращението...
Ако си се насочила към чорапите добре ще е да поговориш най-малкото със специалиста в санитарния магазин относно дължината на чорапите, тя зависи от местонахождението на вената по крака и как се слагат сутрин и прочие..., а най-добре си питай лекаря; за магазин в София не се сещам Rolling Eyes, виж в Бургас можех да те насоча веднага...

# 84
abi7v, изобщо не се ядосвай. От НОИ са реагирали невероятно светкавично! Моят болничен седя с грешка месец и половина и ако аз не бях звъннала, щях да си чакам парите все още!  Така че отиди го оправи и дерзай  Heart Eyes Peace

Jujata, мерси за инфото! Ще се поразгледам тук за такива магазини...  Heart Eyes

# 85
И пак да питам,че не получих отговор  newsm78- каква е разликата между Нук и Авент шишетата и кои са по-добри?Нали ходите на школо! Joy Joy

abi7v, ако питаш Нук - Нук са по-добри, ако питаш Авент - най-добрите са Авент  Joy ... Аз както казах, ще изчакам презентацията и на Авент преди да си формирам мнение, да не говорим че на пазара има и чико и какво ли още не. В школото по време на самите лекции реклама е забранена, дори сгълчаха лекторката, че използва думата памперс  Joy За мен лично е все тая на този етап, казала съм си, че няма да купувам нищо специално, нали към всеки по-голям продукт вървят и шишета.. ето напр. помпата Авент върви с 2 техни шишета, стерилизатора Чико и той... абе май повечето са така  newsm78 Та в крайна сметка излиза, че ще съберем бая шишета само покрай тази работа, а и нали ще сме КЪРМАЧКИ, повечето така и ще си останат в шкафа  bowuu

# 86
Привет и от мен,момичета!Ако знаете как съм се прибирала от работа!Десния ми крак не стига,че е надебелял,ами  и оттекъл жестоко,при което както си седя в претъпканата и миризлива маршрутка Sick усещам едно пук!!!!!!!!!!Ципа на ботуша ми се къса,а аз в това време се старая да не повърна !На всичко отгоре бях с пола и хората си умряха от смях с мен!
Madame,има един много подходящ крем на ROC за тъмни петна!

# 87
Кетке,КЪРМАЧКИ, КЪРМАЧКИ,ама като изляза на разходка все ще бягам до нас да го кърмя ли,бре! #Crazy Та затуй шишенцата! Пък и за водичка,после сокчета и т.н. Та затуй питам де!
Еличко,яд ме хвана,че ми слагат даже срок-2 дена да го оправя болничния,а аз не съм в Плевен и ще бъда там чак след 10 дни,туй е проблема. #2gunfire А съм го предала на 23.03. - де са зяпали!!! #Cussing out

# 88
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте и от мен, мами!

Днес тук беше прекрасен пролетен ден и цял ден сме навън.
Да се похваля - ходих на ЖК - бебо се е обърнал и вече не е седалищно!
Според ехографа е седмица и половина напред, т.е. размера му е като за 32,5 г.с., но разлики винаги се получават. След 2 седмици излизам в майчинство!  newsm44
Вижда му се вече края, дано всичко е наред. Praynig
С таткото цял ден обикаляхме по магазините и пазарувахме. Купих ританки и бодита, едно много сладко тънко одеалце и комплект спално бельо.  newsm71
Жорката отново гледа количките и им разказа майката на продавачките. hahaha

Ще помоля мамите с опит да посъветват нас, неопитните - как точно трябва да обличаме бебоците ?
 newsm78
Списъци - бол навсякъде, но за този сезон? newsm78
Хич не ми е ясно Embarassed
Трябват ли камизолки, върху папмерса - гащета?, бодита, блузки?!?
Абе, взех да се плаша вече-свят ми се завива  #Crazy
Айде, до скоро и целувки на всички!
  love001 smile3525

# 89
  • FRANCE
ШоШи и deni_k благодаря за съветите. Надявам се да не стана на петниста хиена Sad.

Майчета кой стелилизатор е по-добър според вас за микровълнова или електрически, даже видях че съществува и химичен с нещо като дражета които се слагат в него.

приятна вечер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт