Много важно, някакви си стрии!Нека в коремчето ни Юнче да расте и трупа сили!

• 13 750
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Малко обяснете каде са тези срещи и за какво става вапрос и колко пари са! Аз съм много боса и хич не ги знам работите иначе съм свободна и искам да дойда и да ви се оплача сабирам пари за една количка която сънувам вече две вечери подред http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3526 и другото което щях да ви се хваля е, че една позната ми продаде за 80 кинти помпа за кърма електрическа някаква Китайска за американците Evenflo ако на някой му говори нещо! newsm78
Специално за варненки:

Варна
05. 04. 2007г. – 09.30 ч. в Пицария Palazzo Олимпийски клуб, (Ул. Славянска 1-3-5) – Василева и Надя Желева, акушерки от Училище за бъдещи майки “МА-МА” ще представят темата “Къпане и обличане на бебето.”
19. 04. 2007г. – 09.30 ч. в Пицария Palazzo Олимпийски клуб, (Ул. Славянска 1-3-5) – Д-р Дарина Добрева, анестезиолог СБАГАЛ «Майчин дом», Варна ще представи темата “Обезболяване на раждането.”
Това е, което аз знам - научих го от Светли  в предната ни тема Wink

# 61
  • Варна
На тези срещи се изисква да платиш куверт от 2 лв., който консумираш в заведението ако искаш, само това. Иначе продължават около 2 ч. Предният път започна в 9.30 и приключихме към 11. Много е приятно, срещаш се с себеподобни и обсъждате разни неща. Ще ми приятно да се запозная с вас. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 62
  • welcome to the Jungle
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ

ЗОЯ, пиши винаги, когато можеш, защото тръпнем в очакване за добри новини относно наддаваща Билянка и щастливи мама и тате!  Hug

Относно курсовете в училище МА - МА.
Доста мамита ми писаха на лични, но да ви кажа - записвайте се директно при НАДЯ ЖЕЛЕВА   bouquet. Аз лично имам нужда от 2 теми, но ще ходя на всички, за да си поопресня знанията. Определено ще ми е от полза, а и на такъв курс е доста по-различно (т.е. подробно и нагледно се обяснява всичко) отколкото на безплатните  Peace

bosilek , относно питането ти за чувалче/завивка. Моят опит е, че Оги като новородено бебе не се въртеше самичък, съответно не се и отвиваше. Обикновено одеало му вършеше чудесна работа. Чак в по-късен етап дойде време за чувалчето. Съветвам те да си приготвиш одеало + чаршафки, пък ако видиш, че бебето се отвива, ще му купиш в последствие и чувалче  bouquet.

# 63
ЧЕСТИТ ИМЕН ПОЖЕЛАВАМ АЗ НА ВАС, МНОГО ЩАСТИЕ И РОЗИ И ЛЮБОВ В ТРОЙНИ ДОЗИ!!! НАЗДРАВЕ

Много цветенца си имаме сред нас Trapezica, Ketkata, Liliana, Lilibon, Шоши, а може би и Lalenceto Laughing поне по псевдоним, а да се чувстват поздравени и тези, на които не знам истинските имена и празнуват на днешния ден. Много  Hug и целувки от мен   bouquet

# 64
Здравейте и от мен не съм влизала отдавна и неможах да прочета всичко което сте писали.
Много се радвам ,че сега ше влизам по често.
Та да се похваля.Вече имам големичко коремче и без малко да родя.Имах контракции ,но за късмет навреме отидохме в болницата и спряха бебо.Така болеше че чак си поплаках.Сега всичко е наред но за 10 път откакто съм бремена съм болна.Честно да си призная искам да иде юни да раждам че вече не издържааааааааам.Е не си мислете че съм мърморана ама вече доста ми се понасъбра и се моля бебчо да е живо и здраво.,
Най-хубавото нещо е когато ме рита а то го прави доста често и ми действа като успокоително.Вие как сте дебеелеете ли.Мислите ли вече за покупките или ги купихте направо.

# 65
Най-сърдечно благодаря за поздравленията!  Hug Честито на патерица от мен и на другите именници!   bouquet
Зоя, мислим за вас и ще се радваме на всяка вест!  Heart Eyes
За спалното чувалче Галя е права, в началото не се въртят и отвиват и не трябва.  Peace След 6-7месец имах нужда, та мисля да мина направо на зимно живот и здраве.
маслинка, пази се, почивай повече  Hug
ycu, не ми говори нищо тази марка помпа. Аз ползвах електрическа НУК, макар и мнооооого рядко, защото слава богу не послушах съветите на баби, че след всяко кърмене трябва да се цеди  Shocked Цедях само, като исках да изляза сама, иначе си кърмих навън без проблеми  Peace

# 66
  • Варна
Леле, леле, колко новини! Честито бебче на Зоя, дано всичко е наред с мъничето  Praynig

Аз днес трябваше да съм на ЖК, но половината Майчин дом се изнесъл на конгрес. Само акушерката ме гледа. Всичко изглежда наред, само дето до 11 стоях гладна, защото трябваше да ми мерят кръвна захар, а без докторката не може  #Cussing out На всичкото отгоре за четвъртък няма часове, в понеделник е почивен ден, само за 12 има час и не знам какво да правя  Crossing Arms Мъжът ми вика да отида в четвъртък без час, все пак не съм виновна за положението. Още се чудя, а и много ми се ходи на лекцията на 9 месеца  newsm78 Не знам вече. Но определено няма да седя пак гладна до 11  Crossing Arms

Засега толкова, после пак ще пиша  Grinning

# 67
Зравейте мами
пожелавам ви един прекрасен и усмихнат ден в това хубаво слънчево временце Hug
аз отивам да събирам заверките в меи-то,стискайте палци да няма проблеми newsm17

# 68
Здравейте мами,
Как изкарахте хубавия цветен празник?!   bouquet Аз да ви се оплача и да ви обърна внимание.Днес ми се обадиха,че от НОИ са ми върнали болничния-причина-грешен код на причината за заболяването.И това е за март!  #2gunfire Чакай си парите сега. #Cussing out Моите на работа са го държали без да го погледнат и се оправдаха,че не разбирали.Така,че мили мами,която взима като мен болнични да си отваря очите на 4 и да пита,чееее....Чак контракции направих от яд и нерви! #Crazy
Лек ден и само усмивки ви желая!

# 69
Два дни ме няма и вече голяма новина: ИМАМЕ СИ ВЕЧЕ ЮНЧЕ В ГРУПАТА!!! newsm44   ylinfantЧЕСТИТО НА ЗОЯ-АЛЕКС, ДА Й Е ЖИВА ИЗДРАВА МАЛКТА БИЛЯНА, ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА, ДА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!! newsm51
Зоя-Алекс, стискам палци всичко да е наред с малктата кукла, скоро да си я гушкате у дома! Чакаме добрите новини от теб! Целувки на теб и Биляна! Heart Eyes
С голямо закъснение да честитя и
ИМЕННИТЕ ДНИ ОТ ПРЕДХОДНИТЕ ДВА ДНИ НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И ИМЕНИЧКИ! НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА В ГРУПАТА НИ, НОСЕЩИ КРАСИВИТЕ ЦВЕТНИ ИМЕНА ПОЖЕЛАВАМ ДА СА ВИНАГИ УСМИХНАТИ, ЦЪФТЯЩИ, СВЕЖИ, КАТО ЦВЕТЯТА!!! smile3525
Засега ще напиша само това, а после ще се включа за още!  Heart Eyes

# 70
maslinka, съжалявам за контракциите, но важното е, че сега всичко е наред. Опитвай се повече да почиваш и да пиеш водичка... И кажи на бебо да изчака още малко.  Wink До юни има време  Peace

happywoman, ще стискаме палци и да кажеш после какво е станало   Laughing Толкова съм щастлива по този повод, че съм завършила  Wink  Mr. Green

abi7v, кофти ситуация, но пак рано са се обадили... Ако е за март, не трябва ли всъщност да е пуснат в петък примерно?? Как точно седят нещата? Аз знам,че болничния за определен месец се подава в края на месеца....

Момичета, а аз имам голям проблем - нарича се РАЗШИРЕНА ВЕНА  Cry От 2 месеца се е появила, но тези дни стана огромна!!! И ме боли вече, а вечер е толкова надута, че само в легнало положение мога да стоя  ooooh!
Някой да е с подобен проблем и да е открил разрешение???

Ще съм много благодарна за всеки съвет  Sad  Hug

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 13:19 от Eli4ko

# 71
И още един въпрос, макар че съм пуснала тема и в Наш дом - нашите ще слагат ПВЦ дограма и сега събирам инфо за фирмите... Трябва ми такава, коят ще работи евтино и качествено... Mr. Green

# 72
"СААВ" ООД , бул.”П.К.Яворов” 60, тел./факс: 962 78 78, тел.: 962 75 75

Работят със Саламандер. Нашите дограми са от тях, след като и свекър ми ги одобри (а той е строител все пак), ние лично сме изключително доволни. Каня те на гости да ги видиш!!

# 73
"СААВ" ООД , бул.”П.К.Яворов” 60, тел./факс: 962 78 78, тел.: 962 75 75

Работят със Саламандер. Нашите дограми са от тях, след като и свекър ми ги одобри (а той е строител все пак), ние лично сме изключително доволни. Каня те на гости да ги видиш!!

Кетка, мерси много!  Heart Eyes Ще ги проуча ей сега.   А за гостито - не отказвам, ама по - нататък  Mr. Green
А като цени конкурентни ли са на другите фирми на пазара? И за Weiss Profil какво мислиш?

# 74
Еличко, аз нося от компресионните чорапи заради вените  Peace Сутрин да видиш какъв съм образ, докато ги обуя зор виждам  Mr. Green Наистина стягат като менгеме.
Малко хипопотамски снимки гледат ли ви се?  Mr. Green http://tzveti.multiply.com/photos/album/36
Няма и помен от фината бременна, нали Кики?

Общи условия

Активация на акаунт