Пазаруване от Amazon- тема № 109

• 69 619
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Аз миналата седмица изтръпнах с един телефон от испанския. Доставката е до Испания, получава го детето на приятелка като аз му изпращам кода. Вечерта ми звъни дружката и вика в тоя пакет телефон не може да има много е малък и лек. Накарах я да снима и да направи клип на отварянето. Вътре имаше само зарядно... Свързах се с чата поисках да говоря с човек и обясних ситуацията. Попитаха ме дали личи пакета да е отварян аз обясних, че не е отварян и е много малък, поискаха ми снимките и веднага ми генерираха етикет за връщане. Вече имам известие, че парите са наредени.
Не съм обърнала внимание, че е външен търговец, а не Амазон, иначе отзивите бяха отлични, не знам какво се е случило.

# 271
Аз миналата седмица изтръпнах с един телефон от испанския. Доставката е до Испания, получава го детето на приятелка като аз му изпращам кода. Вечерта ми звъни дружката и вика в тоя пакет телефон не може да има много е малък и лек. Накарах я да снима и да направи клип на отварянето. Вътре имаше само зарядно... Свързах се с чата поисках да говоря с човек и обясних ситуацията. Попитаха ме дали личи пакета да е отварян аз обясних, че не е отварян и е много малък, поискаха ми снимките и веднага ми генерираха етикет за връщане. Вече имам известие, че парите са наредени.
Не съм обърнала внимание, че е външен търговец, а не Амазон, иначе отзивите бяха отлични, не знам какво се е случило.

Оле, и моята организация е да го получи познат. Амазон е търговецът, та дано всичко е наред, че хич не ми се занимава с рекламации и диспути!

# 272
  • Казанлък
Добре сте се сетили да заснемете отварянето на пакета. Аз писах и за моят опит преди около 3 години. Когато получих две полупразни опаковки от кроасани. Продавачът беше Амазон.
 Винаги го правете с по скъпи пратки!
Един познат пък изгоря с един нов Pixel, но успя да върне парите чрез оспорване на транзакцията в банката. Амазон отказваха да върнат парите.

# 273
То добре, че детето не го е отворило, достатъчно сме си близки и не би било проблем.

# 274
От вашия опит, когато сте поръчали сет от куфари, дали са били един в друг, като матрьошки 😀
Ето това нещо съм хвърлила око, според мен влизат един в друг, но не съм поръчката досега.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D4TWNF16/ref=ox_sc_act_titl … omerReviewsAnchor

# 275
От вашия опит, когато сте поръчали сет от куфари, дали са били един в друг, като матрьошки 😀
Ето това нещо съм хвърлила око, според мен влизат един в друг, но не съм поръчката досега.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D4TWNF16/ref=ox_sc_act_titl … omerReviewsAnchor
Аз скоро получих 3 куфара, които бяха един в друг.

# 276
Дали има доволни от вертикална безкабелна прахосмукачка в Amazon. Аз от тази съм много доволна, но бързо й пада батерията, а нова батерия с доставка до България не намирам.
https://amzn.eu/d/cj3SajR

# 277
£10 отстъпка при поръчка над £25 през приложението с код AMZNAPP25. Важи за определени акаунти. Пише, че е за първата поръчка, но обикновено важи и ако скоро не е имало такава. Трябва да се пробва. Офертата е валидна до 03.07.2025г.
Кодът важи и за немския Amazon, но там е съответно 10€ за над 25€!
https://www.amazon.co.uk/b/?_encoding=UTF8&ie=UTF8&node=206222308031

Този надпис означава, че офертата важи за вас:

Тази промоция(UK) е удължена до 26.08. В немския не е. Вече не излиза надписа от скрийншота и само на практика(с пробване на кода) може да се разбере дали важи за вас или не.

Може да се комбинира с тази долу и се получава на практика £15 от £25:

# 278
Може ли линк, на това, което си поръчала?
Нещо гледам от тези има оплаквания, че се късат вътре шевовете, но пък има и доста положителни отзиви, та нещо се разколебах
 Още повече, че тези нямат доставка до България и ако се късат ще е мъка връщането + таксите за доставка

Аз скоро получих 3 куфара, които бяха един в друг.

# 279
И трябва да не си правил поръчка последните 90 дни.
Не е вярно , имам поне 7 поръчки тази година не са ми доставили още 3 поръчки и кода е валиден и се активира .

# 280
# 281
Някой взимал ли е нещо на изплащане от Амазон?

# 282
И трябва да не си правил поръчка последните 90 дни.
Не е вярно , имам поне 7 поръчки тази година не са ми доставили още 3 поръчки и кода е валиден и се активира .
Пише го в условията на кода.

# 283
Някой взимал ли е нещо на изплащане от Амазон?
Да.

# 284
Има ли нещо по-специфично, автоматично дърпат пари на определена дата ли?

Общи условия

Активация на акаунт