Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 298
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 575
Аз не виждам втория модул...качихте лби го назад, само първия принтнах

Да, Ганис го качи.

# 1 576
Моите момчета казаха, че първи модул е бил много лесен, а втори доста труден. Този, който отиде с температура на изпита, е успял да реши всички задачи, другият от втори модул е решил само една. Радвам се, че всичко приключи.

# 1 577
Моето каза, че задачите са били много по-интересни, отколкото на пробните. Има грешки и нерешени, но му е харесало, та като цяло излезе в добро настроение.

# 1 578
И мойта приключи - с рев. Объркала първи модул като пренасяла отговорите на бланката, оставали 10 мин до края. Казала на квесторите,че е сбъркала, те се мотали, мотали, не отишли да й вземат и дадат нова бланка и... две- три задачи с разменени отговори. Ревнала в стаята, всичките я гледали като....
На втори модул - казвя че 21а не е успяла, уж решила 22, а на 23 не знаела дали доказателството било ОК. Напрегнах се, пратих я да обикаля по улиците. Ще се наложи да пишем всичките 12345 паралелки от ДПП, че да влезем някъде.
Чакам с нетърпение довечера да полея първия етап на НВО. Така като гледам, доста етапи ще поливам.

# 1 579
  • София
Ганис, един въпрос:
Звънна ми приятелка със седмокласничка, детето е решило всичко. Но сега се е завайкало за б подточка на 21, че НЕ е написало, че -1  е всъщност тройно повтарящ се корен.  Нали няма да вземат нищо при положение, че  са си намерени и единицата, и минус единицата?

# 1 580
a_val, прегръщам го детето! Ей, сега да излезе някой прид погледа ми и да ми обяснява колко е полезно НВО и как било необходимо!
Ще го отвея!

# 1 581
  • София
Не би трябвало. От понеделник обаче ще съм наясно за всичко, като започнем проверката.

# 1 582
  • Стара Загора
Свърши този етап. Амин. Първи модул бил ок..втори го затруднил.
Даже не мисля и да питам дали ще смята точки.
Егати напрежението тази година.
Да починат малко сега, че на 1-ви отново...

# 1 583
  • Бургас
Моите момчета казаха, че първи модул е бил много лесен, а втори доста труден.
И моя така.
На втори модул, почти никой, нищо не е писал...
Сега е с кифлите на разходка из комплекса!

# 1 584
  • Бургас
И моите са се затруднили на 23.б .
За другото са писали- дали е вярно... ще стане ясно!
Довечера ще разпуснем, заслужено Simple Smile

# 1 585
  • София
Някой знае ли как се точкуват задачите във втори модул? Колко точки носи всяка подточка?

# 1 586
Ей, сега да излезе някой прид погледа ми и да ми обяснява колко е полезно НВО и как било необходимо!
Ще го отвея!
И аз така!
Толкова спокойно си живея като нямам никаква идея какво би трябвало да означава "тройно повтарящ се корен", далече-далече от математиката.....

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 14:19 от Mur

# 1 587
  • Пловдив
Не би трябвало. От понеделник обаче ще съм наясно за всичко, като започнем проверката.

Ганис, ще се проверяват ли и черновите по МАТ Flowers Hibiscus

# 1 588
  • София
Не. Те остават в училището.

# 1 589
Никога не се проверява черновата, тя не се засекретява, така че няма как да стигне до проверяващите.

Общи условия

Активация на акаунт