Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 105 687
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 040
Не, 1986 и 1987

# 2 041
По-скоро 1987 г.

изпревари ме Wink

# 2 042
Няма нужда да карате по спомени. Ето как е било:

НАРЕДБА № 6 от 28.12.2000 г. за приемане на ученици, завършили VII клас или основно образование, в профилирани гимназии, професионални гимназии, техникуми, професионални училища, профилирани паралелки в средни общообразователни училища и в паралелки за професионално обучение в средни общообразователни училища (отм.)

Чл. 5. Приемните изпити по чл. 3, ал. 2 за профилирани гимназии и профилирани паралелки в средни общообразователни училища включват:

1. за профил "Хуманитарен" - тест и съчинение-разсъждение по проблем от изучавано в VII клас литературно произведение;

2. за профил "Природоматематически" и профил "Технологичен" - тест и изпит по математика;

3. за профил "Чуждоезиков" - тест и по избор на ученика: съчинение- разсъждение по проблем от изучавано в VII клас литературно произведение или изпит по математика.
О, аз не я карам на спомени.
Откакто се помня като дете знаех, че ще уча в МГ Grinning. Накрая този обрат ме вкара в такава дилема..
Не съжалявам, но трудно ми беше, аз съм си по точните науки.

'86 съм.

# 2 043
  • у дома
Да,поправих,просто при писането съм натиснала грешната цифра,даже първо бях започнала с 2...

Иначе за София работите по двата предмета се разглеждаха в различни училища,ставаше бързо обаче.
При нас в провинцията и по двата предмета се разглеждат в Инспектората,за др градове не знам,но класните съобщават,но срока не е голям 2-3 дни да кажем.

# 2 044
Щом това мога и аз да го реша, значи съм дърта.. мноо дърта.. ма не съм набор 97.. наобратно съм хах

# 2 045
Черна станция - тоест детето е било ощетено, поради пропуск на проверяващ, правилно ли    чета?

# 2 046
Черна станция - тоест детето е било ощетено, поради пропуск на проверяващ, правилно ли    чета?

Да. И изобщо не е някаква рядкост. Но за щастие нямаше никакви последици и си остана само лошото чувство.

# 2 047
Черна станция - тоест детето е било ощетено, поради пропуск на проверяващ, правилно ли    чета?

Да. И изобщо не е някаква рядкост. Но за щастие нямаше никакви последици и си остана само лошото чувство.

Радвам се за Вас:) Мат или БЕЛ?
Треперя за нас🤯

# 2 048
2 такива изпита (един с датата на дзи) като предварителен и втори към 20ти юни. Взима се по-добрата оценка, ако си се явил и на двете дати. Ще реши много проблеми.
Курсове и уроци винаги ще има за амбициозните.

А относно гледането на сканираните работи само две в конретни различни училища в точен период от време...не искам да коменитирам.

# 2 049
Аз не разбрах задължително ли е присъствието на детето при разглеждане на работата. Сина ми няма да е наличен в този период, а аз исках да отида и да видя конкретво тезата и преразказа. Защото ми е интересно и любопитно, а не защото ще променя нещо.

Доп. Може би е най-добре да звънна и попитам.

# 2 050
  • София
Принципно искат дете и родител, но ако им се примолите, може и да ви разрешат без детето. Носете си служебната бележка и ученическата му карта, ако има такава.

# 2 051
Някой в темата предлагаше "тийн под наем" хахаха. Срещу почерпка от един сладолед все ще се навие някое приятелче на твоето да те придружи.....

# 2 052
  • ту тук, ту там
А в провинцията в областен град ли се ходи по принцип, за да се види работата, някой има ли представа? Много неудобно, ако е така. 😔

# 2 053
В инспектората е при мен.
Вижте в сайта им...ще пише за минали годшни къде е било.

# 2 054
  • ту тук, ту там
В сайта на РУО пише училищата за миналата година, но не пише дали се отнася само за самия град, или за цялата област.

Общи условия

Активация на акаунт