Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 107 027
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Бургас
Едната се обади вече! Възмутена е от тезата, че е от 6-ти клас. Другото било лесно, всичко била направила..... ай, дано Grinning Grinning Grinning

Другата ще стои до последно, доколкото я познавам!

# 617
# 618
Благодаря, че ви има! Вие наистина сте невероятни! Влязох тази сутрин и само четейки ви се успокоих. Снощи синът ми не можа да спи, аз също и днес ми е смазано. Надявам се обаче всичко да е минало добре.

# 619

Мдаа, мобилните телефони в училище на четене с разбиране... отново актуална, злободневна тема. Имаше преди няколко месеца интервю с министъра в "Защо г-н министър?" и той засегна този въпрос. След това дойде и проектът за забраната им в училище.

# 620
  • Бургас
Прибра се преди 10 минути.Доволна е!

# 621
Разказът е лесен за тълкуване по принцип, но този цитат определено не е. Трябва да се сетят да пишат и за скромността на героя, себеотрицанието, благородната постъпка, без да очакваш награда... Не е лесно.

Това са основни мотиви в разказа, няма как да не се сетят учениците да пишат. Вярвам, че ще се справят добре.

# 622
Преди 10 минути е излязла от изпита. Доволна е, спокойна, най-вече видя, че няма нищо страшно. Да минава и петък и да си отдъхне детето.

# 623

Мдаа, мобилните телефони в училище на четене с разбиране... отново актуална, злободневна тема. Имаше преди няколко месеца интервю с министъра в "Защо г-н министър?" и той засегна този въпрос. След това дойде и проектът за забраната им в училище.
Не мога да го отворя този линк, има ли възможност да го качите по някакъв друг начин,? Благодаря!

# 624
# 625
  • София
Все пак 22-ри въпрос е помогнал малко за тезата!

# 626
Синковец е приключил също. Отива в школата, да правят разбор:) За него първата част е била по-труда от преразказа.

Изненада се, че зная толково много за изпита - ама БГ Мама е сила😀

# 627
  • София
Само да кажа, че с Copilot бях генерирала най-вероятните тези, на база предишни години и конспекта - точно Серафим беше на първо място по вероятност

А за втори модул в петък този метод работи ли? 🤔

# 628
И моят е доволен. Писал е по тезата...вика добре че Серафим най-много го учехме. То викам всички подред ги учехме...ама на него така му се е сторило.

Пита кога ще преговорим по мат...утре се залавяме Simple Smile

И Отговорите някой ако качи Hug

# 629
  • София
Отговорите по БЕЛ ще ги качат днес от МОН, отговорите по математика да вземе някой да качи 🤣🤣🤣!

Общи условия

Активация на акаунт