Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 022
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 915
Как си смятат максимум..като на разказа не се знае колко ще му дадат? С формула за вероятности ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Младежът си сметна минимум 85, максимум 92 точки. Нищо не помни за 16-ти въпрос. Там си е калкулирал една точка. Направил е някои много тъпи грешки, но.. минало бешело Simple Smile

# 916
Как си смятат максимум..като на разказа не се знае колко ще му дадат? С формула за вероятности ли Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааааа, вероятно се е СМЕТНАЛ за безгрешен Joy

# 917
  • София

Съобразно това, което обикновено постига на преразказ. И аз бях сметнала максимум миналата година. Не го достигна. Joy Даже беше под минимума.

# 918
Тета, този въпрос е много стар....ама, хората си смятат нещо там.
Връщаш ме доста години назад, когато и аз зададох същия въпрос, веднага бях накълвана от майки-отличнички, които всичко знаят и вярват на 110 процента в децата си.

# 919
  • ПЛОВДИВ
Предчувствам задача от движение аз за втори модул, а май работата му е по-ясна на моичкия.

Много ме е яд, че не иска да сподели нищо.

# 920
Аааа, моля вЪ! Аз нищо не смятам и пресмятам. Чакам си резултатите. Дятиту седнало, сметало, брЪсало.. Няма да му троша хатъра, Я. А дано, правилно си е сметнал Simple Smile

# 921
  • София
Бе, с девойките доста точно бяхме сметнали БЕЛ-а в рамките на +/- 2-3 точки. Младежът леко изненада в отрицателен смисъл. Joy По мат всички си ги сметнаха до последната точка.

# 922
Нищо не искам да смятам аз, няма кръчмар още.
Целта е да иде уверена на мат и да не види запетайките като точки, другото ще се нареди

# 923
От преразказа ли бяха грешните сметки?

# 924
  • София
От преразказа ли бяха грешните сметки?
Само от преразказа и тезата. Те по принцип не са му сила, но на НВО достигна върхове Joy - най-слабия преразказ, който е правил и почти най-слабата теза.

# 925
Целта е да иде уверена на мат и да не види запетайките като точки, другото ще се нареди
Нали се разбрахме.. каквото дойде. Децата са учили, ей на днес е направил наистина много неадекватни решения, които не съм очаквала.
Минаваме следващото ниво. В петък разпускаме и събираме сили за играта след първи юли Wink

# 926
  • София
Засега сте добре. В седмокласната на малката ми дъщеря, след изпита по БЕЛ, съфорумка откри 7 правописни грешки в книжката за "лека нощ" на малкия си син. Joy

# 927
Офф, че съм тъп, на преразказа съм писал момента от книжката за подаръка до шегага на японеца за това че японският изисква и мозъчните клетки в преизказна форма... Колко точки ще ми махнат Sad

# 928
Засега сте добре. В седмокласната на малката ми дъщеря, след изпита по БЕЛ, съфорумка откри 7 правописни грешки в книжката за "лека нощ" на малкия си син. Joy
Аз не можах да прочета задълбочено последните няколкостотин коментара, че като се прибрах и паднах възнак на кревата. Но според момчето изпитът е бил изключително слаб от към български и по-скоро е било изпит по литература.. Май наистина така стоят нещата.

# 929

На теб пак ти казвам. След пет години гледай да не ми спирате пред гаража, за да не станем на кълбета. Е, ако ми пишеш на лични ще ви отпусна час. 😀
Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт