Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 406
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 395
А какво е когнитивен дисонанс?

Моя едвам го натирих сутринта към училище, отписал я е матурата.
Ох, милото....  мъка ми е. Дано се отърси и си повярва

# 1 396
  • София
Успех на децата!
Последно да го слагам ли този триъгълник с транспортир?
Аз надвих и не го сложих, хахаха!
Успех на децата!

# 1 397
  • Бургас
И моята девойка тръгна с грим и усмивка, ама една такава през зъби, пресилена. Не е нейното математиката.

# 1 398
А какво е когнитивен дисонанс?

Най-опростено казано, когато това, което знаеш  се сблъска с противоречие и това те стресира.

# 1 399
Успех на всички деца. Моята нагласи бритона, взе торбичката, дъвките и отиде. Не гарантирала, че няма да я обърка. Казах и квото, такова. Всичко над нула приемам

# 1 400
Гледайте позитивно на нещата, децата са здрави, успяха да се явят на НВО. Оттук насетне каквото сабя покаже.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 09:53 от ~Боряна~

# 1 401
Успех на дечицата! Дано вариант 2 да им е на късмет.
Сутринта казаха в сутрешния блок,че ще има повече практически задачи.
Казах на момата да се стяга за задача от лихва,задача за колко латекс ще изразходите за дадена стая и задача за колко ограда ви трябва да заградите двор Simple Smile Да видим дали съм познала ?

# 1 402
Казах на момата да се стяга за задача от лихва,задача за колко латекс ще изразходите за дадена стая и задача за колко ограда ви трябва да заградите двор Simple Smile Да видим дали съм познала ?

A смес за кайма за кИфтаци:) Ние това упражнихме...

# 1 403
  • София

A смес за кайма за кИфтаци:) Ние това упражнихме...
Е, това остава сега... да огладнеят без време...

# 1 404
Това за латекса го казах и аз

# 1 405
  • София

Аз заръчах да си припомни колко плочки с размер 30/30 ще му трябват сложи в банята, колко кашона са това и колко ще струва. Не се сетих да му кажа, че ще ползва стоков кредит със 7.5 % лихва 😂
Смятам, че ще има голяма сеч на тази матура. Този път министърът ще защитава хипотезата, че часовете по математика са малко и децата не се справят.

# 1 406
Това за латекса го казах и аз
А плочките за банята? Цената на майстора от лев в евро

# 1 407

Аз заръчах да си припомни колко плочки с размер 30/30 ще му трябват сложи в банята, колко кашона са това и колко ще струва. Не се сетих да му кажа, че ще ползва стоков кредит със 7.5 % лихва 😂
Смятам, че ще има голяма сеч на тази матура. Този път министърът ще защитава хипотезата, че часовете по математика са малко и децата не се справят.
Дано не ги забият с трудни задачи и съответно по-ниски резултати.Целта е да оправдаят предложението за повече часове по математика.

# 1 408
Да намерят първо учители и после да защитават тези около математиката. Няма кадри по математика, много малко от добрите математици искат да учат педагогическа специалност в университета.
Старите читави математици в училищата вече се пенсионират.
Аз не се притеснявам днес, защото знам, че нищо не знае. Дано да има някоя диаграма и вероятности, че само там е добре. Иначе и в най-прости уравнения прави грешки, дори и формули не може да приложи. А геометрията е пълна нула.

# 1 409
По мое време математика приемаха с едва закърпена тройка, момчетата отиваха да скатаят казармата във ФМИ и не завършваха голям процент. Други ги изгониха от страната, защото години им се подиграваха с жълти стотинки. Сега ги търсят със свещ тези кадри и паралелките с профил мат се броят на пръстите на едната ръка

Общи условия

Активация на акаунт