Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 251
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 500
Оле и аз се притесних, из ФБ пише че е било много трудно и излизали много разстроени деца
Да,аз досега я успокоявах.
Всичко е с цел въвеждане на повече часове математика.

Гадно е така да прецакват децата, за да си прекарват идеите.

# 1 501
А защо не ги въведат? Хората ги искат тези часове.
 Изгониха учителите и сега пак децата перат пешкири?

# 1 502
  • София
Нали е трудно за всички, най-много да паднат баловете.

# 1 503
  • Бургас
Първата част била супер лесна, втората била лесна.  Нямало доп. построение. Решила ги за 30 мин., преписвала 1 час на беловата, за малко да не стигне времето.

# 1 504
  • София
Е как ги прецакват. Просто по-малко деца ще имат над 85 точки.

# 1 505
Като чуя, че било лесно, и леко се напрягам

# 1 506
Трудна е била втората част. Първата не. В училището където работя излезнаха три деца и трите приети в Американския - те потвърдиха също.

# 1 507
  • Сливен
Моята реве, ревала на втори модул. Не мижала да ги реши, само някои подточки.  За първи също не успяла всичките и играла на тото. Математиката не ни е сила. 2 години уроци, 6 за годината, след НВО каза: "Аз съм провал". Рева. Знаех, че ще е трудно,  но винаги съм вярвала, че ще се справи. Не искам нищо да очаквам. Дано е над 50 поне. Сега 10 дена ще треперим.

# 1 508
  • В реалността
Моята вече и тя не знае къде се намира. Първо казва, че не получила точно успоредник на чертежа, уж е решила една подточка от 22-ра, единия многочлен така и не могла да го разложи иначе не били трудни задачите Satisfied И по първата част има оплескани. Не било трудно, очаквала да са по трудни, но не е доволна как се е справила. Чак не мога да повярвам какви ми ги плещи.
Поне мина, сега остава чакането.

# 1 509
Труден бил изпита според моя син. От втори модул не знам дали е решил нещо- писал- брисал многочлени, движение, геометричната мисля, че хич не е писал по б) Уж да се успокоявам, пък се напрягам все повече...

# 1 510
Синковецът хич не е доволен! Втори модул му се е видял труден:(

Първият модул му се е сторил лесен.

Геометричната е била с 2 подточки

# 1 511
Синковецът хич не е доволен! Втори модул му се е видял труден:(

Геометричната е била с 2 подточки
По ниски балове, заради това

# 1 512
Моят ме вбеси. Обади се директно с въпрос "аз тази бланка (служебната бележка) какво да я правя сега".
Дума не каза за НВОто. Скръцнах му със зъби и само избоботи "всичко реших".. Но не означава, че е вярно. Тийнейджър, пълен ръб..

# 1 513
  • София
Явно е до подготовка - двама класика току що се появиха подскачайки, че всичко са решили (моето още го няма, но съм до училище)

# 1 514
  • ПЛОВДИВ
Наборът се прибра. Притеснен. Втори модул бил труден.
Писал по отделни подточки. Надява се задачата от движение да му е вярна.

Хайде, нека на 1 юли всички да сме щастливи от резултатите!

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 12:28 от viosisida

Общи условия

Активация на акаунт