Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 239
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Аз ще чакам статистиките, които обикновено излизат на следващия ден. Само точки не са ми достатъчни. Наборът още не се е обадил, но очаквам всичко. Важното е, че мина и могат да отдъхнат децата.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 12:31 от Шантава Калинка

# 1 516
  • София
Моето момче твърди, че фигурата в триъгълника била неправилен трапец ?? Дали е така?

# 1 517
  • София
И тук има рев, 2 модул го бил прецакал, опънал му се многочленът, който по принцип му е най-лесен. Геометричната б подточка също не е решил. В 1-ви също мисли, че ще има грешки. Нямало да ходи никъде, щяло да му е прецакано лятото, не мога да го успокоя.
След малко потегляме и няма да гледаме никакви отговори.

# 1 518
  • София
Моят юнак се обади, не е доволен, не се е справил според очакванията си. Не е успял на 23задача б подточка. Мъчил се е доста, но без успех. Ако всичко друго му е наред, както той твърди около 94т очаквам, да видим.

# 1 519
  • София
Миналата година казаха, че математиката била "лесна" и за това имаше повече деца с над 80-85 точки, което стана ад да се влезе в които и да е от топ 20 училища. Защото за мен не са само топ 10, има много хубави учикище с висок бал и прекрасни преподаватели и извън тези 10 училища.
За жалост тук влизат и деца от СО, там няма да коментирам, за да няма сърдити.
Вярвайте в децата си, успокоете се, поздравете ги и довечера изпийте по едно-две, на тях им купете нещо вкусно, вредно и любимо.
Догодина ще се смеете на набор 2012год.
успех,мамчета

# 1 520
  • София
И в нашия клас само 1 герой успял да реши 23 б. Нашето диване решило движението (уж), 1 подточка на многочлена и една от геометричната.
Каквото-такова. Сега е щастлив, че е приключило всичко, отива в библиотеката, че вече цяла година е в абстиненция 😄

# 1 521
# 1 522
Здравейте! И аз Ви чета от сутринта и с нетърпение чакам отговорите Simple Smile. Моята девойка ми писа само, че първия модул и е бил по-труден от втория, но за нея това е обичайно.

# 1 523
  • София
И моята не е доволна от втори модул, сега като гледам задачите от първи има практически цветарник, стълб, не може да се оплачем

# 1 524
И моят младеж излезе. Каза, че било трудно, масово децата споделяли същото. Втори модул де. По едно подусловие на две от задачите не е направил, другото му било ок.
Мина и това, за нас е време за море Flowers Palm Tree

# 1 525
Не ѝ било стигнало времето за 23 Б, иначе другите твърди, че ги е решила.
Според нея било по-лесно от последното ПИ в школата. Оф, вече не знам какво да мисля. Звучеше щастлива! В крайна сметка, свърши се! Остава само проверката на способности по ИИ, но това тя сама си го пожела, така че ще ходи да си рисува в понеделник

# 1 526
Моята се обади. Каза, че решила вдичко. Първия модул решила два пъти, бил лесен. Втория бил труден, първите две задачи отнели време , за третата и оставали 20 минути. Каза, мамо, причерня ми, много ми се опъна, но я реших.
Ще видим

# 1 527
# 1 528
  • София
И моето твърди, че всичко е решило, на 1ви ще разберем колко е вярно 🤭

До понеделник пълно откъсване, после - четене по история...

# 1 529
  • Beyond the Frontiers
Да, девойката реве разочарована. Втори модул е бил труден. Една е решила, на другите две по една точка е решила...
Сподели, че БТВ са ги снимали, как излизат 6-ма и всички реват...
От цял клас само 1 дете смята, че е решило всичко.
32 СУИЧЕ ако има значение

Общи условия

Активация на акаунт