Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 221
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 530
И моят е на същия хал - с първи модул не е имал проблем , с втори , освен с втора задача и 23 А , всичко останало е тотал щета ...писал , мъчил се ..нищо не му излизало ...ядосах се ,че ги дъвкахме тия многочлени до последно и ся като седне на спокойствие и ще ги реши за норматив ..ама като се е спекъл още в началото и всичко е отишло по дяволите ..
Както и да е , да са ни живи и здрави децата , и да им е за урок, че някой неща без усилие не се получават ..колкото и да си умен , си трябва и подготовка

# 1 531
  • София
И моят е разстроен, много по-трудни задачи от миналата година. 21 и 23 са го затруднили.

# 1 532
  • София
Успокойте децата! Точките сами по себе си нямат никакво значение. Важна е само позицията в статистиката. При по-труден изпит, ако наистина е бил такъв, глупавите грешки от стрес и разсейване нямат такова голямо значение.

# 1 533
Моята се обади. Каза, че решила вдичко. Първия модул решила два пъти, бил лесен. Втория бил труден, първите две задачи отнели време , за третата и оставали 20 минути. Каза, мамо, причерня ми, много ми се опъна, но я реших.
Ще видим
Априлски душ, като пишеш за твоето дете имам чувството,че си говорила с моето.И по БЕЛ май бяха объркали еднакви въпроси.....Може и да бъркам ...
Току що я чух, звучеше доста доволна.Успяла е да реши всичко,но точно каза ,че последните 20 мин много бързане е било, разтреперила се,че няма да й стигне времето.Мен повече ме притеснява да няма тъпи грешки от разсеяност,че това е нейното слабо място

# 1 534
Не ѝ било стигнало времето за 23 Б, иначе другите твърди, че ги е решила.
Според нея било по-лесно от последното ПИ в школата. Оф, вече не знам какво да мисля. Звучеше щастлива! В крайна сметка, свърши се! Остава само проверката на способности по ИИ, но това тя сама си го пожела, така че ще ходи да си рисува в понеделник

И ние сме така, остава ни рисуването. Успех на вас!

# 1 535
  • Варна
Е, каквото -такова, сега релакс и чакане. И моят се затруднил на 23Б, не му стигнало времето. Нищо, да са  ни живи и здрави!

# 1 536
Задачата от движение е имала и практическа насоченост, все пак да сметнат колко гориво са изхабили, за да допълнят резервоара. Ще се стигне явно до морето, бензин ще има Simple Smile)))

# 1 537
И дъщеря ми е излязла, била е предпоследна и е трябвало да изчака и последното дете. Според нея е било лесно НВО-то. Била решила всичко. Така ми е най-притеснено, познавайки я добре. Дано е смятала вярно и внимавала при пренасянето на бланката. Че там тя дава най-много жертви.

# 1 538
Моето не се е справило с 22б , но на нас ни е доволно.Simple Smile

# 1 539
  • Бургас
Аз още чакам новини от моя.
Слушам едни деца на пейката под терасата си говорят за матурата.
Всичките казват,че е била много трудна.

# 1 540
Моята твърди, че всичко е решила и че било най-лесното НВО някога давано. Чакаме да излязат отговорите, да видим колко е било лесно.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 13:46 от slaveia84

# 1 541
  • ту тук, ту там
Много се е омотал с 21, много време му е отнела, а дори не знае дали я е решил правилно в крайна сметка. И като се върнал на 23б, имал много малко време за разписване. Не знае дали всичко е пренесъл в беловата, дали няма да го санкционират за недобре подредено решение. Посърнал е обаче, очакваше безупречно представяне от себе си. 😔

# 1 542
Първи модул - грешка на координатната система
Втори модул - многочлен - само третата подточка ѝ е вярна. На другите под условия ако е стигнала вярно до някъде може още някоя точица
Движение - накрая е забравила да умножи по две и резервоара нещо е объркала - ако дадат нещо - "берекет версин"
Геометрична - първа подточка вярна, втората - нищо
Каза, че е по-трудно от миналогодишното.

Аз довечера поливам края на тормоза 🥂

# 1 543
Има ли отговорите някъде ?

# 1 544
  • София
Ще има, когато ги пуснат от МОН, освен ако някой не го реши междувременно.

Общи условия

Активация на акаунт