Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 206
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 545
Душички. И моето дете не е решило второто подусловие на последната задача на втори модул. За останалите нищо не каза. Ще видим.

# 1 546
Госпожата по математика ги е чакала отвън и са направили бърз разбор на постиженията, от там знае какви ги е свършила.

# 1 547
Не е по-трудна от миналата година. Пак ще са високи баловете.

# 1 548
Каквото-такова! Нали мина?
Оставям това тук - за свеж повей и лек размисъл 😀
https://webcafe.bg/obshtestvo/maturi-2025-natsionalno-vanshno-otselyavane.html

# 1 549
  • софия
Кога излизат верните отговори

# 1 550
  • Пловдив
Племенникът е доста по-доволен от БЕЛ, по негови думи първият модул бил много лесен, но го затруднил многочленът, 22ра я решил цялата и бил сигурен много уж, 23 я решил цялата, но б) подточка не успял да пренесе от черновата на белова Sad

Проверяваха ли черновите, такъв спомен имам - дано!

# 1 551
Кога излизат верните отговори

Към 15 часа.

# 1 552
  • Бургас
709 !!! Много сме онлайн!
Леле!

# 1 553
За нас всичко приключи. Набора излезе с се тресе от рев и напрежение. Неутешим е. Провалил се е. А той обикновено има ясна представа какво е направил.
Здраве да е!

# 1 554
И моят е на същия хал - с първи модул не е имал проблем , с втори , освен с втора задача и 23 А , всичко останало е тотал щета ...писал , мъчил се ..нищо не му излизало ...ядосах се ,че ги дъвкахме тия многочлени до последно и ся като седне на спокойствие и ще ги реши за норматив ..ама като се е спекъл още в началото и всичко е отишло по дяволите ..
Както и да е , да са ни живи и здрави децата , и да им е за урок, че някой неща без усилие не се получават ..колкото и да си умен , си трябва и подготовка
Ами какво да кажа,щерката положи доста усилие.Ходи при частен учител цяла година,но се прибра с рев и каза,че втори модул и се опънал.Много е разочарована.
Гледам да я успокоя, да са здрави децата, пък каквото такова.
Мисля, че тази година ще ще има голяма разлика в резултатите в сравнение с миналата.

# 1 555
За нас всичко приключи. Набора излезе с се тресе от рев и напрежение. Неутешим е. Провалил се е. А той обикновено има ясна представа какво е направил.
Здраве да е!
Миличкият, нека да изчака резултатите, дано да ви изненадат приятно.

# 1 556
  • София
Племенникът е доста по-доволен от БЕЛ, по негови думи първият модул бил много лесен, но го затруднил многочленът, 22ра я решил цялата и бил сигурен много уж, 23 я решил цялата, но б) подточка не успял да пренесе от черновата на белова Sad

Проверяваха ли черновите, такъв спомен имам - дано!
Черновите не се проверяват!

# 1 557
  • София
Не е  трудно НВО-то, Динчо, да,  но не е и толкова елементарно чак като миналогодишното, което за мен лично беше най-смехотворното от 2010 насам.  Не мисля, че в частта с мат статистиката ще е  същата като миналата година. Баловете може да са подобни, ако справянето по БЕЛ е по-добро.

# 1 558
Днес ще празнуваме, цялото семейство
Ще празнуваме,че тази идиотщина приключва. И тези деца, които реват и мислят че са се провалили, къдат си тениските и прочие, какво ли не чух вече, просто ги успокойте.

# 1 559
  • Бургас
Побъркаха ги тези деца, милите....

Общи условия

Активация на акаунт