Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 197
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Че що чак довечера? Отдавна е ракиено време. Аз нямам седмокласник, а вече си сипах. Joy

# 1 651
  • софия
И аз вече си сипах. Наздраве!

# 1 652
  • София
Че що чак довечера? Отдавна е ракиено време. Аз нямам седмокласник, а вече си сипах. Joy

Ем щот предпочитам да се прибера от работа първо, иначе някой трябва да ме носи после 🥹

# 1 653
  • София
Осмокласници и шестокласници, които решават задачите вкъщи от дивана, много не ме вълнуват. Сигурно догодина, като дам на осмокласника теста, ще му се стори елементарен. Мнението на Русалка ми се стори полезно, както и на учителя по мат на детето, според който тестът е лесен, но не е елементарен като миналогодишния.
 21-ва и 23-та Б) ще отсяват.
Аз се надявам на бала на 2023-та. Да видим.
Повече от резултатите ме вълнуват прогнозите на Санака Heart

П.П в някакво задръстване сме за Гърция, иначе първото, което ще направя като стигнем, ще е да си сипя.

# 1 654
Niffi, благородно ти завиждам. Не че утре няма да ходя на морето, ама друго си е на почивка.
Аз забраних на мойта да си сверява отговорите. Каквото - такова. Ще се изненадаме приятно или неприятно на първи юли.
Наздраве - аз по-късно.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 18:11 от a_val

# 1 655
  • ПЛОВДИВ
Осмокласници и шестокласници, които решават задачите вкъщи от дивана, много не ме вълнуват. Сигурно догодина, като дам на осмокласника теста, ще му се стори елементарен. Мнението на Русалка ми се стори полезно, както и на учителя по мат на детето, според който тестът е лесен, но не е елементарен като миналогодишния.
 21-ва и 23-та Б) ще отсяват.
Аз се надявам на бала на 2023-та. Да видим.
Повече от резултатите ме вълнуват прогнозите на Санака Heart

П.П в някакво задръстване сме за Гърция, иначе първото, което ще направя като стигнем, ще е да си сипя.

SANAKA само за София ли дава прогнози? Нещо за Пловдив?! Ще можем ли да се редим?

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 1 656
Санака ще е щатен консултант! 😀

# 1 657
Мда, и аз това си мислех, решавайки от вкъщи, без стрес и без да ти зависи бъдещето едва ли не - е мното лесно:)
Моят вкъщи на теста от миналата година изкара 97 т.🤣

Наистина 2025 мат, не е толкова елементарен като
миналата година, особено 21 А  и 23 Б!

Кой  пита за Science лагер - моят ако чуе наука и ще избяга с 200, не и след този зор през цялата уч.година!

# 1 658
  • София
Компас, не е  определено и труден, обаче. Просто е сякаш по-добре замислен/ направен (според мен поне) от миналогодишния, че да позволява по-добро разслояване.  Примерно 21а не е  трудно подусловие, но позволява да ти отнемат точки за недовършване на разлагането или пък заради престараване с трета степен на финала. Дори и в 1 модул не са казали примерно да се намери дължината на другия катет, а са го замаскирали иначе елементарното приложение на Питагорова теорема зад практическа задача. 

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 18:19 от Просто русалка

# 1 659
Компас, не е  определено и труден, обаче. Просто е сякаш по-добре замислен/ направен (според мен поне) от миналогодишния, че да позволява по-добро разслояване.  Примерно 21а не е  трудно подусловие, но позволява да ти отнемат точки за недовършване на разлагането или пък заради престараване с трета степен на финала. Дори и в 1 модул не са казали примерно да се намери дължината на другия катет, а са го замаскирали иначе елементарния въпрос зад практическа задача.

Исках да кажа, че факторът стрес има огромно значение. Нямам отношение към трудността...не разбирам.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 18:52 от Compass

# 1 660
От втората част, доколкото разбирам, мъжленцето е решило вярно само и единствено цялата 23-та задача.. другите са мазаляк. Гледам, че и на това се радва, пък и се гордее.. щом е ок, и аз съм ок.

# 1 661
  • София
Фактора стрес го има винаги, какъвто и да е изпитът.  На супер лесното под стрес също се греши, понеже  или неглижираш нещата, виждайки колко са елементарни, или търсиш под вола теле (разбирай несъществуваща клопка), смятайки, че не може пък да е чак толкова лесно..

# 1 662
Моля ви някой да ме ориентира как се разчитат тези статистики. Гледам файлове от 2024 и 2023, но не мога много,много да се ориентирам и да разбера.Flushed
Благодаря Sparkling Heart
Успех и късмет на всички прекрасни дечица!

# 1 663
  • София
Охххх, свърши се! Голям стрес и напрежение. Моят от 1ви модул има 1 грешка и за 2-3 не се сеща кой точно отговор е писал. Другите са му верни. От втори модул е решил на 21б, 22б и 23а....нещо такова. Сега ще излизаме за вечеря с негов съученик и майка му да разпуснем и пием по едно. Приятна вечер и почивкаа!

# 1 664
  • София
Аз лично не мога да преценя трудността спрямо миналата година, юнака цял следобед смята балове, надява се на НПМГ, но е възможно при него ако баловете са сходни с тези от 2023, иначе- испанската. И двете опции са добри, така че съм спокойна. Дано няма изненади при излизане на резултатите.
Голяма радост падна, че вече няма да учи с мен допълнително. Аз също усещам огромно облекчение. Сестра му, която завърши 3 клас се пазари и тя да посещава "Школата на Мама", а на мен повече не ми се занимава, честно.

Общи условия

Активация на акаунт